Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

The PS5 Pro had its best week since launch.

Promocje byly bardzo dobre. Moze to da Sony do zrozumienia, ze ludzie sa sklonni kupic, ale nie za tak wysoka cene.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 984,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
12 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Promocje byly bardzo dobre. Moze to da Sony do zrozumienia, ze ludzie sa sklonni kupic, ale nie za tak wysoka cene.

Myślę, że swoje też zrobiło kompletne porzucenie Xboxa jako HW przez Mikronów, jak i niespecjalny start Switcha 2, a przede wszystkim technologiczny zawód tejże.

Opublikowano
15 hours ago, Patapon said:

Za rok PS5 skończy 6 lat i powinniśmy już zobaczyć zapowiedź następcy ale przez GTA i chore ceny chyba poczekamy sobie z tym do 2027 roku.

A na co komu następca? Różnice były niewielkie a wszystko i tak będzie nadal wychodzić na PS5 przez kilka kolejnych lat. Jeszcze przez chorą sytuację na rynku komponentów dojebali by taką cenę, że każdy będzie kwiczał.

Opublikowano

Przez te problemy z RAMem Sony bedzie chetne opoznic premiere PS6. Tym bardziej, ze nie bedzie presji ze strony MS, a PS5 wciaz sprzedaje sie swietnie, nie maja powodu by sie spieszyc.

Opublikowano

Mam nadzieję że opóźnią premierę do 2028 i wpakują coś innego niż to co było na wyciekach.

Opublikowano

Na pewno nie wpakują nic innego. Teraz te 24GB z przecieków jest realne jak nie wiem co, wcześniej można się było łudzić, że może jednak 32GB.

Opublikowano

24? Nie pamiętam żeby taka liczba gdziekolwiek się pojawiła w wyciekach zawsze była mowa o przedziale między 30 a 40 (zależnie od modułów). Ja wcześniej napisałem że zamiast specyfikacji z wycieków (8 mocnych rdzeni + 2 słabe na system + 30-40GB) wolał bym zobaczyć procek 12 rdzeni/24 wątki + 24GB GDDR7 dla gier + 4 GB DDR na system.

Opublikowano
Godzinę temu, łom napisał(a):

24? Nie pamiętam żeby taka liczba gdziekolwiek się pojawiła w wyciekach zawsze była mowa o przedziale między 30 a 40 (zależnie od modułów). Ja wcześniej napisałem że zamiast specyfikacji z wycieków (8 mocnych rdzeni + 2 słabe na system + 30-40GB) wolał bym zobaczyć procek 12 rdzeni/24 wątki + 24GB GDDR7 dla gier + 4 GB DDR na system.

Digital Foundry o tym mówilo jeszcze przed problemem pamięci na rynku. A handheld od nich ma mieć 16GB. Nie wsadzą 12 mocnych rdzieni, targetem jest 160W dla APU bo chcą to przeskalować z przenośniakiem.