Opublikowano 18 listopada 20204 l No ale mozna 12 monet zgarnac za zakup w aplikacji a pipolino zadnych gratisow nie dawal
Opublikowano 18 listopada 20204 l Panowie oby jutro każdemu z was udało się kupić PS5 i oby każdemu działało jak trzeba!
Opublikowano 18 listopada 20204 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: Może jak opierniczy pleyke za gruba kase to nie będzie się tym musiał martwić ze jest bezrobotny Już obniżył cenę o 1000 zł, chyba nie chce zejść.
Opublikowano 18 listopada 20204 l O tym nie pomyślałem. A co jak jutro o 10 3k za konsole w tych sklepach, ktore mają mieć?
Opublikowano 18 listopada 20204 l Media jutro ustawi cene 2599 na ten zestaw z padem bo taka cena w systemie jest.
Opublikowano 18 listopada 20204 l No niezle, wielkie sklepy nawet beda chcialy troche przyciac a tu sie niektorzy oburzali jak kilku forumowiczow chcialo podreperowac kieszen Mam nadzieje ze prawilniacy zachowaja honor i nie dadza sie skroic na konsole o 200zl drozsza niz powinna byc
Opublikowano 18 listopada 20204 l U mnie od jutra kazdy sklep ktory sprzedawal preordery bedzie przyjmowal zamowienia, niektorzy pisza ze od 12.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 6 minut temu, schabek napisał: No niezle, wielkie sklepy nawet beda chcialy troche przyciac a tu sie niektorzy oburzali jak kilku forumowiczow chcialo podreperowac kieszen Mam nadzieje ze prawilniacy zachowaja honor i nie dadza sie skroic na konsole o 200zl drozsza niz powinna byc Schabek, czytaj coś z ogarem pls.
Opublikowano 18 listopada 20204 l ME potwierdza sprzedaż online od 10 (Twitter). Chyba jakieś wytyczne od Sony. Nie ma co koczować przed klawiatura o północy
Opublikowano 18 listopada 20204 l A dobra, czyli w sumie spoko cena tak to jest jest czlowiek co 30sek odswieza s t a t u s zamowienia na me
Opublikowano 18 listopada 20204 l Jakby jutro była opcja na ps5 + 2 pady za 2599zł to nie ma co się zastanawiać. Ale to chyba aż zbyt piękne...
Opublikowano 18 listopada 20204 l 1 minutę temu, MLeKSk napisał: Te jutrzejsze zamówienia to dopiero około 15 grudnia mają dojść? MM i neonet tak piszą w komentarzach. Do 15 grudnia, ale może wcześniej.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Media Markt dzwoni po ludziach co mają odbiór w sklepie. Jutro od rana można przyjść po konsolę. Nie trzeba pinu, wystarczy nr zamówienia.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 3 minuty temu, dext3rr napisał: Media Markt dzwoni po ludziach co mają odbiór w sklepie. Jutro od rana można przyjść po konsolę. Nie trzeba pinu, wystarczy nr zamówienia. skąd ta informacja?
Opublikowano 18 listopada 20204 l 3 minuty temu, dext3rr napisał: Media Markt dzwoni po ludziach co mają odbiór w sklepie. Jutro od rana można przyjść po konsolę. Nie trzeba pinu, wystarczy nr zamówienia. Uuuuuuuuuu
Opublikowano 18 listopada 20204 l Teraz, Jazdaone napisał: skąd ta informacja? Do kumpla dzwonili przed chwilą.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Pięknie. Wrzucam głośność dzwonka na pełną petardę i czekam na potwierdzonko.