Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

Było tysiąc razy, użyj funkcji szukaj. temat do zamknięcia.    - Moderator elektroda.pl

• Odpowiedzi 974
  • Wyświetleń 159,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Było tysiąc razy, użyj funkcji szukaj. temat do zamknięcia.    - Moderator elektroda.pl

Szukałem widziałem dwie odpowiedzi i to niejednoznaczne, jeśli chcesz pomóc to pomagaj, bo jak na razie na tym forum tylko dogadujesz co może jest i domenom takich betonów. Dla chcących udzielić pomocy na moje pytanie odnośnie wbicia 3 kodów z Goldem w tym jednego na EU a dwa na Turcję, będę niezmiernie wdzięczny za pomoc. Mam nadzieję że zmiana VPN tutaj sama wystarczy.

Opublikowano
2 godziny temu, maciekww28 napisał:

Kody z różnych regionów nie połączą się 

Dzięki , zrobiłem bez kombinowania z VPN

Kupiłem 2 x po 12 miesięcy i 1x 6 miesięcy z eneba.pl

po każdym wbiciu tego kodu zaakceptowałem ciągłość w płatności i wszedł 1 miesiąc dodatkowo za każda zdrapkę (trzeba pamiętać aby za kazdym ponownym wbiciem kodu wyłączyć auto płatności )

do tego 1 miesiąc za 4 zł podczas przekształcania i wyszło 34 miesiące za lekko ponad 500 zł. 

Opublikowano

Jak coś w Euro można zmienić odbiór osobisty na kuriera. Ja narazie zostawiam odbiór osobisty. Przyglądam się sytuacji covidowo/sklepowej. Jakoś mam małe obawy, że w euro mogą nie ogarnąć kurierem i wysłać dopiero 10, no i jakoś lubię ten feeling Day1 one jak jadę po konsole do sklepu, kładę obok na fotelu w aucie i spoglądam się na nią podczas powrotu do domu :banderas:

Opublikowano
Teraz, balon napisał:

no i jakoś lubię ten feeling Day1 one jak jadę po konsole do sklepu, kładę obok na fotelu w aucie i spoglądam się na nią podczas powrotu do domu 

Zawsze możesz po odebraniu od kuriera pójść z konsola do auta i jebnąć sweet focie do zakupów growych w swoim tititku  walnąć POMik po mieście i mieć podobny feeling :)

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Zawsze możesz po odebraniu od kuriera pójść z konsola do auta i (pipi)nąć sweet focie do zakupów growych w swoim tititku  walnąć POMik po mieście i mieć podobny feeling :)

Niestety tak to nie działa:wujaszek:

Opublikowano

To jak kurier zadzwoni że jedzie z paczą każ mu podjechać pod media markt i że tam odbierzesz przesyłkę, albo w spożywczym niech wam kasę fiskalna użyczą

Opublikowano

Wjechała ta opcja 4 stówek / 3 lata. Dziena

Opublikowano

Czy jak ma EA Play z Argentyny do maja 2021, to jedyna opcja na dłuższy GPU jest:
-czekać aż pojawią się zdrapki na Argentynę i kupić EA Play przez VPN
-kupić roczny Gold + GPU na miesiąc 

dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i zachciało mi się cebulić. Nie ma to jak wszystko zrobić jak trzeba tylko nie ogarnąć jednej rzeczy, że musisz mieć nie aktywny game pass by była konwersja 1:1 :D No nic jemy suchy chleb do końca miesiąca.

Opublikowano

a jak kupisz i doładujesz tez normalna miesięczną zdrapka game pass powinno ci przekonwertować 

Opublikowano
3 minutes ago, Frredy said:

a jak kupisz i doładujesz tez normalna miesięczną zdrapka game pass powinno ci przekonwertować 

Konwertuje, ale jeden rok na 4 miesiące :)

Opublikowano

Strona keye jest legitna? Z tego co widzę na dobre opinie i Golda na 12 miesięcy można kupić za 209zl 

Opublikowano

Tylko czemu przeplacac 80 ziko? Przeciez kupienie tureckiego kodu to tylko kupienie innego kodu. Wklepanie go na vpnie i tyle. 

Opublikowano

A na Eneba ktoś brał? Chyba najtaniej u nas, bez jakiegoś kombinowania.

Opublikowano

Taka sytuacja. Kupiłem w promocji we wrześniu rok EA Play. Teraz chciałem dokupić jeszcze rok normalnie, na polskiej stronie i nie mogę, dostaje komunikat że mam subskrypcję w innym regionie. Da się to jakoś obejść czy pozostaje kombinacja z węgierskim EA Play?

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Taka sytuacja. Kupiłem w promocji we wrześniu rok EA Play. Teraz chciałem dokupić jeszcze rok normalnie, na polskiej stronie i nie mogę, dostaje komunikat że mam subskrypcję w innym regionie. Da się to jakoś obejść czy pozostaje kombinacja z węgierskim EA Play?

Musisz zakupić w tym samym regionie, czyli na węgierskim marketplace

Opublikowano

Mam nadzieję, że mimo tego konwersja do GPU bez niespodzianek :cebula: