Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 358 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Nigdy nie grałem w tego kuchcika. Rozumiem, że do coopa z juniorem się nada?

Opublikowano

Hitman spoko ale jeszcze nawet nie ogralem jedynki xD

Opublikowano
49 minut temu, balon napisał:

Jedna z lepszych gier kanapowych poprzedniej generacji. Do tego jest możliwość włączenia ułatwień, więc z dzieckiem spokojnie pograsz.

Opublikowano

Wkurwia mnie powoli, że praktycznie wszystko co dają w Plusie ograłem już dawno temu, nie widzę powoli sensu przedłużać subskrypcji tym bardziej, że o TLOU 2 online ani widu ani słychu..

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

Od czasow ciśniecia z młodym w Sackboya to zaczalem polować na jakis egzemplarz Overcooked All You Can Eat na OLX, a tu niespodzianka, tym bardziej, ze uzywki po stówce jeszcze latały niedawno. Właśnie pod coopa z dzieckiem to chcę.

Opublikowano

No i gi. Będzie grane jak skończy się pogoda.

Opublikowano

Na wyższych levelach trzeba się napocić we dwójkę, żeby mieć max gwiazdek. Z takich gierek kanapowych, to polecam jeszcze Moving Out.

Opublikowano

Sprawdzę na pewno to Overcooked. Słyszałem, że gra potrafi doprowadzić do rozwodu. Z coopa śmiało mogę polecić It Takes Two, świetna gierka.

Opublikowano

Do gotowania i przeprowadzek, dorzucę jeszcze kanapowe Tool's Up. Bardzo fajna, polska produkcja, traktująca o remontach.

Opublikowano

Cos się stało z Uncharted 4 i wyleciało z kolekcji na PS5? Z poziomu konsoli mam niedostępne z powodu "konflikt z Uncharted 4 Digital PC1020 Tracker" a na wersji przeglądarkowej mogę tylko kupić w rabatowej cenie. A przecież miałem już w bibliotece i nie kupowałem żadnej innej wersji, chciałem wlasnie z ziomkiem online popykać, wtf.

Opublikowano

U mnie działa normalnie.

Opublikowano
22 godziny temu, _Red_ napisał:

Cos się stało z Uncharted 4 i wyleciało z kolekcji na PS5? Z poziomu konsoli mam niedostępne z powodu "konflikt z Uncharted 4 Digital PC1020 Tracker" a na wersji przeglądarkowej mogę tylko kupić w rabatowej cenie. A przecież miałem już w bibliotece i nie kupowałem żadnej innej wersji, chciałem wlasnie z ziomkiem online popykać, wtf.

Mam ten sam problem :/

Opublikowano

Czyli tak samo, jak jedynka w dwójce.

Opublikowano

A ta jedynka w dwójce to z automatu dostępna jest czy trzeba coś jeszcze zrobić?

Opublikowano

Żeby mieć jedynkę w dwójce trzeba mieć jedynkę :potter: W tym przypadku Plusowicze z dłuższym stażem powinni mieć jedynkę na „własność”. Także można sobie jedynkę i dwójkę odpalić z poziomu trójki w najlepszej jakości.

Opublikowano

No to mam właśnie z Plusa. Dodałem to H3 starter i mogę zassać zarówno wersji wersję PS4 i PS5. To po prostu odpalam to i tam mam dostęp do H1 i H2? H2 dodawałem osobno do trójki, ale jedynki nie widzę, żeby dodać.

E: H1 widzę jako access pass do trójki, ale wersja GOTY za 62,50, a w Plusie była zwykła.

Opublikowano

czy ktoś może mi pomóc, bo sprzedałem ps5 i miałem na swoim koncie psn plusa ważnego jeszcze prawie rok i aktywowane ps plus collection, czy jak teraz kupię sobie używke ps4 slim to będe mógl grac w gry z ps plus collection, będa one aktywne na ps4 slim?

Opublikowano
44 minuty temu, piesek045 napisał:

czy ktoś może mi pomóc, bo sprzedałem ps5 i miałem na swoim koncie psn plusa ważnego jeszcze prawie rok i aktywowane ps plus collection, czy jak teraz kupię sobie używke ps4 slim to będe mógl grac w gry z ps plus collection, będa one aktywne na ps4 slim?

Tak, powinno być dostępne w twojej bibliotece 

Opublikowano
34 minuty temu, Kafaresko napisał:

Tak, powinno być dostępne w twojej bibliotece 

bo szukałem w google, ale nic nie pisze, tylko że sony może zbanowac mi konto? jak uruchomię grę ps plus collection na ps4 ? mozliwe to?

Opublikowano
2 godziny temu, piesek045 napisał:

bo szukałem w google, ale nic nie pisze, tylko że sony może zbanowac mi konto? jak uruchomię grę ps plus collection na ps4 ? mozliwe to?

Były takie akcje z banowaniem kont, ale jak to teraz wygląda to nie wiem. 

Opublikowano
17 minut temu, Kafaresko napisał:

Były takie akcje z banowaniem kont, ale jak to teraz wygląda to nie wiem. 

ale jak kupie ps4 slim to odpale gry z ps plus collection na ps4 slim?