Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

No to są turbo debile, nie rozumiem wywalania swoich gier, gdzie MS trzyma i będzie cały czas siedzieć w gp. 

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 288,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano

Kolejny bieda miesiąc. No ale chyba to już będzie norma w tym abo :(

Opublikowano
1 minutę temu, mario10 napisał(a):

Kolejny bieda miesiąc. No ale chyba to już będzie norma w tym abo :(

plucky squire na premiere dobra okazja, no i Road 96 polecam z całego serca jak ktoś nie grał.

Przechwytywanie.JPG.bdfaeab311884c9ed4c917f0166a0ce6.JPG

Opublikowano

Akurat nigdy mnie ta gra nie interesowała, ale jak polecacie to na pewno sprawdzę czy dobra gierka.

Opublikowano

Zabierają gierki, które będą prezentować moc PS5Pro. Cyberpunka z nowym raytracingiem. I Horizon z ogólnym upgradem. No kurwa, przemyślane marketingowo!!!

Opublikowano

Chciałem wrócić do HFW, ale kupię płytę bo lata to tanio :)

Opublikowano

Fajnie, że będzie Plucky Squire i dosyć dobrze wspominam Secret Agent Clank, ale w zestawieniu z tym co wypada, to dla mnie  trochę słaba oferta. 

Opublikowano

A ja chciałem tylko napisać, że pluję na wszystkich którzy nie ograli 13 Sentinels.

Opublikowano

Przy pajonku, czy alojce można było mówić o zamianie na wersje goty, ale teraz wyrzucają lbp3, więc chyba z ich grami też rotacja jak z każdą inną.

Opublikowano

Są normalnie promki, ale tylko tylko jak nie masz Plusa.

Dla posiadających abonament jest tylko opcja ulepszenia do wyższego poziomu.

Opublikowano

No niestety. Czekasz aż się skończy i kupujesz na kolejnym promo, albo kupujesz w formie kodu i dobijasz do tego co masz.

Opublikowano

Łoo Panie, co za syf z tym wycofywaniem gier. Wczoraj akurat mnie wzięło, że może bym sobie ogarnął Alien Isolation bo widziałem tydzień temu, że jest i siedziałem jak głupi i rozkminiałem czemu nie ma już dostępnego ...

Opublikowano

No tak niestety abonamenty działają.

Opublikowano

Tak, ogra się Part 1, bo tylko raz przeszedłem na PS4.

Opublikowano

Jeszcze ma byc Dino Crysis i Bloody Omen Legacy of Kain w plusie w tym roku.

Opublikowano

Czemu to jest bez multiplayera? Nie zrobili 2 to niech przywroca remake do zycia jak ludzie :sapek: