Opublikowano 11 września 20241 r No to są turbo debile, nie rozumiem wywalania swoich gier, gdzie MS trzyma i będzie cały czas siedzieć w gp.
Opublikowano 11 września 20241 r 1 minutę temu, mario10 napisał(a): Kolejny bieda miesiąc. No ale chyba to już będzie norma w tym abo plucky squire na premiere dobra okazja, no i Road 96 polecam z całego serca jak ktoś nie grał.
Opublikowano 11 września 20241 r Akurat nigdy mnie ta gra nie interesowała, ale jak polecacie to na pewno sprawdzę czy dobra gierka.
Opublikowano 11 września 20241 r Zabierają gierki, które będą prezentować moc PS5Pro. Cyberpunka z nowym raytracingiem. I Horizon z ogólnym upgradem. No kurwa, przemyślane marketingowo!!!
Opublikowano 12 września 20241 r Fajnie, że będzie Plucky Squire i dosyć dobrze wspominam Secret Agent Clank, ale w zestawieniu z tym co wypada, to dla mnie trochę słaba oferta.
Opublikowano 12 września 20241 r A ja chciałem tylko napisać, że pluję na wszystkich którzy nie ograli 13 Sentinels.
Opublikowano 17 września 20241 r Przy pajonku, czy alojce można było mówić o zamianie na wersje goty, ale teraz wyrzucają lbp3, więc chyba z ich grami też rotacja jak z każdą inną.
Opublikowano 18 września 20241 r Orientuję się ktoś czy Sony nadal przecenia zwykłego plusa? Pamiętam,że na czarne piątki i na zimę były przeceny kiedyś ale od czasów wejścia tych premium widziałem,tylko przeceny najdroższych abonamentów
Opublikowano 18 września 20241 r Są normalnie promki, ale tylko tylko jak nie masz Plusa. Dla posiadających abonament jest tylko opcja ulepszenia do wyższego poziomu.
Opublikowano 18 września 20241 r Teraz wszystko się zgadza,juz wiem dlaczego nie mogę sobie przedłużyć zwykłego plusa tylko proponowane są dla mnie jakieś extra/premium. Kolejny wspaniały pomysł Sony
Opublikowano 18 września 20241 r No niestety. Czekasz aż się skończy i kupujesz na kolejnym promo, albo kupujesz w formie kodu i dobijasz do tego co masz.
Opublikowano 20 września 20241 r Łoo Panie, co za syf z tym wycofywaniem gier. Wczoraj akurat mnie wzięło, że może bym sobie ogarnął Alien Isolation bo widziałem tydzień temu, że jest i siedziałem jak głupi i rozkminiałem czemu nie ma już dostępnego ...
Opublikowano 25 września 202425 wrz Jeszcze ma byc Dino Crysis i Bloody Omen Legacy of Kain w plusie w tym roku.
Opublikowano 25 września 202425 wrz Uff o mały włos nie kupiłem part 1 na pc xd jutro się ogra na ps5.
Opublikowano 25 września 202425 wrz Czemu to jest bez multiplayera? Nie zrobili 2 to niech przywroca remake do zycia jak ludzie