Opublikowano 27 października 202527 paź Bilbil wrzucił, że pierwsza gra w Essentialu na przyszły miesiąc to Stray. Mam w pudełku, ale bardzo miło, świetna passa ostatnio.
Opublikowano 27 października 202527 paź Ta wersja abo chyba głównie służy ludziom do gry online więc te gry takie sobie wrzucają.
Opublikowano 27 października 202527 paź Dla mnie pudełkowca to jest hajs za sejwy w chmurze i grę online, a mimo to przez te naście lat 'przy okazji' uzbierała się ogromna biblioteka tytułów na PS3/PS4/PS5/Vita.
Opublikowano 27 października 202527 paź Jak wyczerpie mi sie do konca roku Premium i pojawi się promka na Essentiala to raczej zrobię downgorad albo na Essential lub ewentualnie Extra. Tez mi głównie chodzi o sejwy w chmurze, granie online to od święta - a zanim nadgonie całą kolekcję tych 3 gier essentialowych miesięcznie zebranych przez lata to i tak będzie grania na 1000h.
Opublikowano 27 października 202527 paź 5 godzin temu, jimmy napisał(a):Dla mnie pudełkowca to jest hajs za sejwy w chmurze i grę online, a mimo to przez te naście lat 'przy okazji' uzbierała się ogromna biblioteka tytułów na PS3/PS4/PS5/Vita.Ja mam podobnie choć ja mało online gram to mam extra, właśnie sejwy i co jakiś czas gierki ciekawe wpadną jak teraz Silent. A racja biblioteka gier mocno urosła w ostatnich latach.
Opublikowano 27 października 202527 paź 4 godziny temu, _Red_ napisał(a):Jak wyczerpie mi sie do konca roku Premium i pojawi się promka na Essentiala to raczej zrobię downgorad albo na Essential lub ewentualnie Extra. Tez mi głównie chodzi o sejwy w chmurze, granie online to od święta - a zanim nadgonie całą kolekcję tych 3 gier essentialowych miesięcznie zebranych przez lata to i tak będzie grania na 1000h.Bez przesady. Na PS3 była całkiem zacna kolekcja, PS4 to już rynna pochyła a czasy PS5 większość to chamskie dodawanie gier sportowych i szrotów, których nikt nawet nie dodawał do biblioteki z szacunku do siebie.
Opublikowano 29 października 202529 paź No to oficjalniehttps://blog.playstation.com/2025/10/29/playstation-plus-monthly-games-for-november-stray-ea-sports-wrc-24-totally-accurate-battle-simulator/
Opublikowano 29 października 202529 paź WRC24? Gra której normalnie bym nie kupił, ale sprawdzę. Stray to kolejna gra z serii "kupić jak stanieje jak o niej nie zapomnisz", która wpadła do abonamentu.
Opublikowano 29 października 202529 paź On 10/27/2025 at 7:49 PM, oFi said:Bez przesady. Na PS3 była całkiem zacna kolekcja, PS4 to już rynna pochyła a czasy PS5 większość to chamskie dodawanie gier sportowych i szrotów, których nikt nawet nie dodawał do biblioteki z szacunku do siebie.Dokładnie, większość generacji PS3 przesiedziałem na Plusie i ograłem dziesiątki świetnych gier. Wraz z PS4 zrezygnowałem z usługi całkowicie bo za granie online nie płacę, a jakość dodawanych gier mocno spadła. Teraz polepszyło się pod tym względem no i tier Extra jest całkiem spoko za tą kasę.
Opublikowano 30 października 202530 paź Stray już było w jakimś extra czy coś, a rajdy sprawdzę z przyjemnością bo już dawno nie ścigałem się.
Opublikowano 7 listopada 20257 lis O ile nie masz aktywnego bo zapewne promki obejmą nowych lub powracających.
Opublikowano 10 listopada 202510 lis W dniu 21.10.2025 o 14:08, pawelgr5 napisał(a):Bez niespodzianki jak chodzi o trofea:Push SquareDisappointment As Tekken 3 Is the Latest PS1 Classic to L...As expected, unfortunatelySzkoda, bo byla by to moja naszybsza platyna w profilu
Opublikowano 11 listopada 202511 lis Na PSx'a i PS2 nie było pucharów i każdy żył normalnie bez spiny. Kończenie gier było normalne, jak były dodatkowe zakończenia to się robiło bez ciśnienia i platyny czy pucharu i tak to powinno wyglądać. A teraz jest pogoń za .jpg na koncie.
Opublikowano 12 listopada 202512 lis The PlayStation Plus Game Catalogue lineup for November includes:💰 Grand Theft Auto V🚗 Pacific Drive🌊 Still Wakes the Deep🪖 Insurgency: SandstormSerio. Dodawanie GTA V to już jakiś running joke ;)
Opublikowano 12 listopada 202512 lis Nawet spoko wrzutka, Still Wakes the Deep miałem na liście, Pacific Drive też, ale bałem się, że mi nie siądzie gameplay na dłuższa mete.
Opublikowano 12 listopada 202512 lis Still Wakes the Deep jest dobre, polecam. Pacific Drive mogę sprawdzić, bo intryguje mnie pomysł i strona wizualna, ale też czuję, że gameplay nie dla mnie będzie. A GTA V to chodzi po abonentach tak:
Opublikowano 12 listopada 202512 lis GTA już mogli sobie darować po raz kolejny, reszta do sprawdzenia.