Opublikowano 27 października27 paź Bilbil wrzucił, że pierwsza gra w Essentialu na przyszły miesiąc to Stray. Mam w pudełku, ale bardzo miło, świetna passa ostatnio.
Opublikowano 27 października27 paź Ta wersja abo chyba głównie służy ludziom do gry online więc te gry takie sobie wrzucają.
Opublikowano 27 października27 paź Dla mnie pudełkowca to jest hajs za sejwy w chmurze i grę online, a mimo to przez te naście lat 'przy okazji' uzbierała się ogromna biblioteka tytułów na PS3/PS4/PS5/Vita.
Opublikowano 27 października27 paź Jak wyczerpie mi sie do konca roku Premium i pojawi się promka na Essentiala to raczej zrobię downgorad albo na Essential lub ewentualnie Extra. Tez mi głównie chodzi o sejwy w chmurze, granie online to od święta - a zanim nadgonie całą kolekcję tych 3 gier essentialowych miesięcznie zebranych przez lata to i tak będzie grania na 1000h.
Opublikowano 27 października27 paź 5 godzin temu, jimmy napisał(a):Dla mnie pudełkowca to jest hajs za sejwy w chmurze i grę online, a mimo to przez te naście lat 'przy okazji' uzbierała się ogromna biblioteka tytułów na PS3/PS4/PS5/Vita.Ja mam podobnie choć ja mało online gram to mam extra, właśnie sejwy i co jakiś czas gierki ciekawe wpadną jak teraz Silent. A racja biblioteka gier mocno urosła w ostatnich latach.
Opublikowano 27 października27 paź 4 godziny temu, _Red_ napisał(a):Jak wyczerpie mi sie do konca roku Premium i pojawi się promka na Essentiala to raczej zrobię downgorad albo na Essential lub ewentualnie Extra. Tez mi głównie chodzi o sejwy w chmurze, granie online to od święta - a zanim nadgonie całą kolekcję tych 3 gier essentialowych miesięcznie zebranych przez lata to i tak będzie grania na 1000h.Bez przesady. Na PS3 była całkiem zacna kolekcja, PS4 to już rynna pochyła a czasy PS5 większość to chamskie dodawanie gier sportowych i szrotów, których nikt nawet nie dodawał do biblioteki z szacunku do siebie.
Opublikowano 29 października29 paź No to oficjalniehttps://blog.playstation.com/2025/10/29/playstation-plus-monthly-games-for-november-stray-ea-sports-wrc-24-totally-accurate-battle-simulator/
Opublikowano 29 października29 paź WRC24? Gra której normalnie bym nie kupił, ale sprawdzę. Stray to kolejna gra z serii "kupić jak stanieje jak o niej nie zapomnisz", która wpadła do abonamentu.
Opublikowano 29 października29 paź On 10/27/2025 at 7:49 PM, oFi said:Bez przesady. Na PS3 była całkiem zacna kolekcja, PS4 to już rynna pochyła a czasy PS5 większość to chamskie dodawanie gier sportowych i szrotów, których nikt nawet nie dodawał do biblioteki z szacunku do siebie.Dokładnie, większość generacji PS3 przesiedziałem na Plusie i ograłem dziesiątki świetnych gier. Wraz z PS4 zrezygnowałem z usługi całkowicie bo za granie online nie płacę, a jakość dodawanych gier mocno spadła. Teraz polepszyło się pod tym względem no i tier Extra jest całkiem spoko za tą kasę.
Opublikowano 30 października30 paź Stray już było w jakimś extra czy coś, a rajdy sprawdzę z przyjemnością bo już dawno nie ścigałem się.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. O ile nie masz aktywnego bo zapewne promki obejmą nowych lub powracających.