Opublikowano 19 maja19 maj Kończy mi się za tydzień akurat. Odpuszczam na razie będę czekał na black frajer
Opublikowano 19 maja19 maj 13 godzin temu, PiotrekP napisał(a):Zobaczymy ile u nas dowalą, bo prędzej czy później i tak się stanie. Póki co mam jeszcze rok aktywne i tak.Jak przedluzysz, przed końcem to cena u ciebie się nie zmieni, bo podwyżka dotyczy nowych, oraz kont "starych" bez aktywnej usługi. (Nie dotyczy Turcji i Indii, tam dla wszystkich)
Opublikowano 19 maja19 maj Mi się kończy na początku czerwca. Roczny się nie zmienia, więc jak będą promki to pewnie się weźmie znowu.
Opublikowano 19 maja19 maj Mi już się skończył w marcu, poczekam na te Days of Play, zobacze za ile na promce roczny będzie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. PS Plus na czerwiec UJAWNIONE! W zestawie kooperacyjne hi...Sony Interactive Entertainment ogłosiło ofertę gier w ramach PlayStation Plus na czerwiec 2026. Tym razem abonenci otrzymają trzy produkcje nastawione na kooperację, walkę i sieciową rywalizację.Dla mnie meh tym razem.Grounded: Fully Yoked Edition (PS5, PS4)Nickelodeon All-Star Brawl 2 (PS5, PS4)Warhammer 40,000: Darktide (PS5)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mi się podoba Warhammera już mocno ograłem na XSX i chętnie sobie od początku 2 klasa ogram na ps5.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Te ,,zajawkowe" niby ,,eeeekstra" oferty w PS Plus na Czerwiec 2026... wcale takie nie są. Jak dla mnie można spróbować Nickelodeon All-Star Brawl 2 (PS5, PS4) - ogranie takiego totalnie infantylnego gierdajła, to taka mega prosta i sądzę przyjemna rozrywka, na odmulenie i odkwaszenie mózgownicy fana przed jakimiś ,,Platynami ponad 100-godzinnych gier". To może być to miłe coś, co każdemu się należy. xD. Ciekawi mnie jedynie... jak w czerwcu i lipcu będzie stała oferta gier w ,,abo" Premium na Plusie: czy będzie kasowanko, czy coś się doda. Warto by iść w tą drugą stronę: w końcu cena za miech wzrosła z 70zł do 77... LoooL
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. U mnie piękne weszło. Grounded i Warhammer czekały od dłuższego czasu na zakup, a tu proszę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Grounded niedawno ograny a warhammera kupilem z 3 miechy temu i nawet nie odpaliłem. Czas zaś powrócić do nie kupowania gier na zaś