March 29, 20214 yr 15 minut temu, bartiz napisał: Są plotki o Civilization 6 - w sumie byłoby spoko. Może i spoko gdy by jeszcze dodawali do tych staroci patche na poprawę płynności i rozdzielczości to nie miał bym nic przeciwko... A tak to masz nextgena i grasz w gry starsze od węgla... Choć niektóre może i warte odświeżenia przy braku nowych tytułów na nextgeny....
March 29, 20214 yr Civke już któryś raz przewidują chyba. Ale z Oddwordla się cieszę na maksa, wlasnie miałem chęć odkopać jakieś starsze części, a tu niespodzianka.
March 31, 20214 yr PS Plus na kwiecień Oddworld: Soulstorm Days Gone Zombie Army 4: Dead War (info jeszcze niepotwierdzone) Edited March 31, 20214 yr by Zajcik
March 31, 20214 yr Author Kurwa po chuj wrzucacie info z ppe Cytat Nie mamy pewności, czy tytuły rzeczywiście znajdą się w abonamencie - przeciek pochodzi ze strony mydealz.de, która otrzymała szczegóły z zaufanych źródeł. XD
March 31, 20214 yr 2 minuty temu, Figuś napisał: Kurwa po chuj wrzucacie info z ppe XD No i cale szczescie. Gorzej jak sie sprawdzi XDDDDDD ale nie wierze ze taka chujnie by dali w swietle gamepassowej ofensywy
March 31, 20214 yr Ostatnie przecieki się sprawdzały, stad wklejone info... Oby nie była to prawda...
March 31, 20214 yr 23 minuty temu, Square napisał: Ten Days Gone to nie był już w Plusie (poza Kolekcją)? W ps now był
March 31, 20214 yr Musze przyznać, ze z tym Days Gone to niezła sraka ale chyba wyszli z założenia, ze skoro posiadacze ps5 dostają premierowa gierkę to nie ma co za dużo dobra dawać. Szkoda.
March 31, 20214 yr 40 minut temu, PanKamil napisał: To zombie army to przynajmniej przyzwoite? Dla mnie tandetą, próbowałem grać na PC to wytrzymałem ok. 15min.
April 6, 20214 yr Oddworld: Soulstorm jest już dostępny od północy do pobrania.Szkoda jedynie, że nie ma polskich napisów.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
April 12, 20214 yr Testował ktoś czy można mieć połączone konta PSN żeby kupować gierki i plusa na dwie osoby w konfiguracji PS5-PS4?