Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klasycznie bot atakuje Cię oceną userów a kiedy odwracasz role to yebany sperdala na następną stronę aż temat ucichnie:kaz: klap który zmusza boty do fikołków :obama:

Fikołek - Sadistic.pl

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

końcówka najważniejsza dla niebieskiej hołoty :usmiech:

Wyszedł ex 

Yeti nie ma nawet PS5

Liściu nie ma nawet gry 

Ale na forumku walczą :dafuq:

Edytowane przez Soul

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

C5EC9A7D-68A5-48A0-A6B9-C6A5C1B3A50E.jpeg.83901f4c3d3bd28c809cbac05e920bf1.jpeg
Przynajmniej klienci mediaexpert doceniaja :kaz:

Daddy w końcu po za forum może być sobą, tu widocznie asax mu płaci za bycie kolejnym, niedorobionym produktem spencera. 

Opublikowano

O kurwa, klapeusze w desperacji wynoszą cw już nie poza temat, ale poza forum? Co następne przyjdzie do głowy niebieskim gnidom, stalkowanie użytkowników i telefony do pracodawcy z płaczem, że osoba X ma Xboxa, a powinna mieć plejstajszon? Niesamowicie rakowa społeczność, nie pozdrawiam.

Jak to napisałem to wyobraziłem sobie kluska i kotleta, którzy łamiącym głosem dukają do słuchawki "nie wiem czy wie pan, na czym gra pana pracownik, ale chyba nie powinno tak być" xD

Opublikowano

Whisker jest jaki jest, ma problemy z alkoholem i własną tożsamością, ale przynajmniej gra i to na pełną parę co można zobaczyć na jego PSN ID, teraz jeszcze tyle dobra w gamepassie, że chłopak nie będzie miał czasu na używki.

Opublikowano

Ja tylko czekam na post w stylu "jebać tą popielniczkę, zmyłem z siebie ten zielony amok jak tylko wytrzeźwiałem" tylko SONKA i myk masa plusów od niebieskich ameb :dafuq:

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Powiem tak, gdyby swiat zalala fala xboxizmu blacharyzmu to ja sie ugne. 

Brawo podrobek! Postawa godna podziwu. Ja mam to samo z blacharzami. Nawet poprawiłem...

4abf56d73f0a51cf353320a113110f2a.gif

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O kondycji Xboxa najlepiej świadczy fakt, że kupili go najwięksi hejterzy tej konsoli. :banderas:

Szkoda, że nie kupili go najwięksi zwolennicy marki. Ot taki paradoks.

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

Szkoda, że nie kupili go najwięksi zwolennicy marki. Ot taki paradoks.

Yeti też PS5 nie ma xD

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nawet wczoraj chciałem, ale znów mnie forum oszukało. Kilka sklepów i w żadnym XSX.

a miały się przecież walać na potęgę i zalegać na półkach ;/

Mogę Ci kupic i wysłać. Sprawdzam:)

Opublikowano
22 minuty temu, Soul napisał:

Yeti też PS5 nie ma xD

Zauważ, że to goście z niebieskiego królestwa posiadają po dwie konsole a nie odwrotnie.

Opublikowano
12 minut temu, Jakim napisał:

Zauważ, że to goście z niebieskiego królestwa posiadają po dwie konsole a nie odwrotnie.

Jesli chcesz w coś  grać musisz posiadać XSX, mimo zakupu PS5.

Mi, jako posiadaczowi XSX, PS5 nie ma w tej chwili nic do zaoferowania. Więc abstrahując od kłopotów z dostepnością, nie mam zamiaru PS5 kupowac w tej chwili, bo nie ma to sensu.

Masowe kupowanie XSX nawet przez zagorzałych klapów to nie jest świadectwo ich otwartośći. To jest świadectwo chujowej sytuacji PS5 i antykonsumenckiej polityki Sony.

Opublikowano
2 minuty temu, Popi napisał:

Niebiescy cwelscy już kradną pomysły a tak się śmiali z FPS boost co następne w kolejce do skserowania quick resume hehehe  boli siedzenie na smyczy przy returnalu

Taki z tego game boost jak z koziej dupy trąba. To nawet nie stało koło fps boost XD 

Niezłe projekcie uprawiają w tym kurestwie niebieskim. 

Opublikowano

Roziemu się na pewno spodoba.

Opublikowano

To idealnie odwzorowuje obecną sytuacje :banderas:

to co dla niebieskich nadludzi jest zwykłym dodatkiem obok którego przechodzi się zmierzając do sklepu po grę nowej generacji dla zielonych wieśniaków jest głównym daniem bo gier od xboxa wyszło 

0

:xboss:

Opublikowano

Przeciętny klap ma wyjebane na ten GameBoost bo i tak od dawna ogrywa sztosiki w 60 i 120 fps-ach w Godpassie :reggie:

Opublikowano
31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ufam Ci.

Wyślę ci sklep nie ja. Sprawdzam:)

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.