Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
58 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Pcty mają dźwięk 3D od 98 roku. Mamy 2020 a Sony bawi się w jakiś custom działający tylko na ich słuchawkach, do kupienia osobno:kaz:

Polityka srapple. W kolejnym modelu od sony pad i dysk ssd będzie sprzedawany osobno. Do tego wymyślą jeszcze specjalne wejście thunderMyAssBolt do ładowania padów i klapersi będą wrzucać do zakupów growych zdjęcia kabelków.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
18 minutes ago, Czoperrr said:

Jako, że swoją rocznicę ma Xbox 360 chciałbym powrócić do tematu tej konsoli. Wiem, że była bardzo udana, ale nie zgodzę się z tym, ze była konsolą lepszą od PS3 z kilku powodów:

- śmiesznie mały dysk w porównaniu do PS3 (a nawet jego brak w pewnych wersjach)

- brak portu HDMI w pierwszej wersji konsoli

- kiepska jakość wykonania

- afera z RRoD (miałem rewizję - Jasper a i tak się konsola zepsuła. Jest to jedyna konsola jaka mi padła w mojej historii grania)

- płatny multi

- zamiast Bluray przestarzały napęd DVD przez co kupowanie gier używanych wiązało się z otrzymaniem często bardzo zajechanych, niektóre gry wychodziły na kilku płytach

Była to konsola dobra i moja pierwsza z tamtej generacji, pamiętam szok jaki przeżyłem odpalając Modern Warfare, pierwszego Assassina, czy BioShock. Mnóstwo wspomnień związanych z wspólnym graniem w Guitar Hero i Rock Band no i super community, wtedy wszyscy moi znajomi mieli Xboxa

Później kupiłem PS3 i głównie na niej grałem, ale to raczej ze względu na exy i bardzo dobre wtedy PS+.

Bylo juz wielokrotnie wyjasniane, X360 zdobyl polski rynek cena i piractwem, tzw. dominacja jak za czasow X360 to taki mem na potrzeby CW.

Opublikowano

Ale tradycja playstation to jest piracenie

Opublikowano

Jak się piracilo psone to Paolo miał 7 lat

Opublikowano

Ja miałem X360 w wersji Elite i była PRZEZAJEBISTA

Nie do zdarcia.

I już w 100%  na legalu wtedy.

Piekne to były czasy :frog:

Opublikowano

Ten temat DeS to jest słabiutko eksploatowany, gdzie w porównaniu do takiego BB, to był gorący i leciał post za postem, do dziś dalej jest poruszany. No nie wiem, co tak słabo z tym rimejkiem. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Jak się piracilo psone to Paolo miał 7 lat

Jak wyszło PSOne to miałem już 10 lat. :) Tyle, że nigdy nie przerobiłem żadnej z konsol które posiadały. Gry wymieniałem z kilkoma osobami które miały podobnie lub dostawałem je od rodziny zza granicy. Wtedy każdy tytuł wzdłuż i wszerz, a ich ograniczona dostępnośc sprawiała że każdy nowy nabytek był jak święto. Nie wyrobił się u mnie przez to syndrom pirata.

Teraz, Faka napisał:

Ten temat DeS to jest słabiutko eksploatowany, gdzie w porównaniu do takiego BB, to był gorący i leciał post za postem, do dziś dalej jest poruszany. No nie wiem, co tak słabo z tym rimejkiem. 

Najbardziej prymitywne Soulsy, zwietrzały już temat. Teraz każdy czeka na informacje o Elder Ring, a DSR to była ciekawostka dla fanów, nikt inny nie brał tego na poważnie.

Opublikowano

Jakby elden trafił tylko na X to byłby niezły strzał w plery Sony.

Opublikowano

W ogóle ten Elden Ring to multi, czy czasowy ex? No ale jak czytam, że to może być pod koniec 2021 lub początek 2022, to słabo, tyle czekania.

Opublikowano

DeS jest znany od 12 lat, gdzie BB to kompletnie nowy tytuł i mała ewolucja gameplayu. Co tu pisać poza odczuciami o grafice i nowych drzwiach do otworzenia?

Opublikowano

Dlatego od początku mówiłem, że ten tytuł wielki będzie, ale tylko w oczach niebieskich. To jakbym dzisiaj mówił, że lekko zesztywniałe już Gearsy 2 z 2008 w grafie godnej XSX były system-sellerem, bo przecież ktoś mógł kiedyś nie ograć, ale koniec końców to wciąż byłaby ta gra z 2008, tyle że ładniejsza.

Opublikowano

JHRFCsd.jpg

No muszę przyznać, że już drugi dzień mam z tego beke xd

Opublikowano

Obie wersje wyglądają jak gówno, więc nie wiem czym tu wojować :)

Opublikowano

Chociażby tym, że jedna z wersji to gówno bez trawy :)

Opublikowano

trawa znowu ma znaczenie

Opublikowano

beka z tych zakupów growych klapersów, pod koniec generacji będą wspominać jak to DLC + rimejk starocia był potężnym line'upem startowych ps5 :pawel:

Opublikowano

Na razie nie ma gry 3rd party, która działa na xsx lepiej niż na ps5.

Nawet takie dirt5 ma mniej trawy, bo najpotężniejsza konsola na świecie nie wyrabia. 

Trochę niespodziewany zwrot sytuacji, bo to z ps5 miała być beka, że ma gorsze wersje tych samych gier. 

Opublikowano

XSX to fajna konsola, taka do last-genow i netflix-a wsam raz, wszystko w abonamencie nawet

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

PS5 takie next-genowe, że w tematach o PS5 jest wspominanie DriveCluba i zachwywy nad wsteczną.

Okazała się bardziej next genowa, niż xbox one x pro. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.