Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ale ta gra ma STYL

Obczaiłem tego Sunseta, drewno takie, że się rzygać chce xD

Opublikowano

Uff nie no już myślałem, że Ci się Sunset podobał xD

Opublikowano

Przez QR zawsze wracasz na koniec do dasha, no ale skąd oni mogą to wiedzieć? liściu nie gra w gry, xbox odpala tylko po to, żeby zrobić screena wrzucić do CW i po raz kolejny zrobić z siebie błazna, a rozim nawet nie wspomnę jakich on może mieć znajomych na xboxie prócz bzdurasa i XM z forum? odpowiedź jest prosta żadnych. 

Ma ogólne szczęście, że jest opcja śledzenia kogoś i ten ktoś nie musi nawet akceptować Twojego inva a i tak wyświetla się znajomych. 

Opublikowano

Wyjebongo mocno na niebieskie marudy. U mnie start i incognito, a wczoraj pękły 2h z Preyem od Arkane, klimat gęsty że można ciąć nożem, a to wszystko podlane mocno Bioshockiem (przypomnę, ta genialna gra zaczęła się na Xboxie - domu każdego core gamera). Cena? Miesiąc XGP, ściągnięte na PC, 60 klatek aż miło.

Pozdrawiam Króla Spencera, z niebieskimi gnojami krótko!

Opublikowano

241171E5-FA57-426A-BA36-F1CCEB1F196E.thumb.jpeg.fe5fd9c913bea0d27e6511743d1c150b.jpeg

Nasz jutuber, redaktor, influencer gdyby wyskakiwanie z szafy maniaka w celu obrony marki xbox bylo dyscyplina olimpijska

Opublikowano

Panowie to prawda że Returnal już na metacritic wyjaśniony przez userów do poziomu średniaka 70kilka procent?

I co na to klapki, przecież to był dla nich taki mesjasz :yao: 

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Trójka drombo

251B933D-B261-435B-9320-4F463B4FE6AD.jpeg

Sprytny fotomontaż. O ile wiem kolega Soul nie zadaje się z kloszardami plejstejszyn.

Opublikowano

Lewa ręka zdrętwiała od walenia na krzyżaka.

Opublikowano
20 minut temu, LiŚciu napisał:

Trójka drombo

251B933D-B261-435B-9320-4F463B4FE6AD.jpeg

Gramy działamy, lisciu siedzi na forum i dzieki nam ma oleda. 

Opublikowano
15 minut temu, PIOTR8642 napisał:
Panowie to prawda że Returnal już na metacritic wyjaśniony przez userów do poziomu średniaka 70kilka procent?
I co na to klapki, przecież to był dla nich taki mesjasz :yao: 

Prawda, gracze drugiego sortu, którzy wdepnęli w guwno o nazwie x-śmieć, wyładowują swoją frustrację, że Nadkosola 5 dostała kolejną grę o średniej, która oni widzieli w czasach x360.
2a09362349c1ea0979dc4388c6cc4027.jpge2d051e8499def29e2d2c8ea5aac064c.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Widzę ze CW dalej w formie, Pork jako jedyny coś walczy ale widać ze pisanie zaczyna już mu stwarzać problemy gdy pije, bo co innego robić mając PlayStation, intelekt Kamilka i Liścia sprowadza się do dawania plusików bo przecież sami nic ogarna, tym bardziej ze wiedza czerpana głównie z Youtuba, Whisker jako jedyny wygrał życie i pokochał hobby na nowo odkrywając bogactwo Xboxa, przecież z PlayStaion jest tak zle ze nawet pojebtello nie pisze, już niedługo E3 i Xbox rozniesie ta kupę śmiechu w pył.

To już oficjalnie można do ciebie się zwracać vel pizda?

image.thumb.png.9d5fb43ca07b57d69d876d0dbcd9c0a8.pngT

Opublikowano

Proszę adminów o zmianę nicka tego użytkownika na PiZd4ct_PL.

Opublikowano
13 godzin temu, creatinfreak napisał:

@Paolo de Vesir jakoś że słupkiem wódeczkę piłeś a to klap jak się patrzy. 

Kamil oj tam się czepiasz. On dostaje za to kasę, nie może być inaczej. 

Mogę się założyć o kratę browara, że pracuje za darmo a w microsofcie nikt nie słyszał o swoim najbardziej zaangażowanym pracowniku:dynia:

Opublikowano

@YETI ja nadal nie moge wyjść z podziwu nad nextgenowością grafiki w tej grze. Te rozmaślone tekstury udające jakiś śnieg czy coś, te artefakty na tych skałach walące po oczach od tego skalowania...no next gen power normalnie :pawel:

51162070553_f9bae1702b_o.png

Opublikowano

ulepszyli quick resume :obama: jest jeszcze szybszy

za miesiąc najpiękniejsza gra która wygląda jak życie wychodzi na XSX :banderas: 

za miesiąc również E3 i 23 nadstudia MSu :xboss: 

no i Coaltion robi Gears 6 na UE5, cudowna wiadomość, do dzisiaj jeszcze żadne studio nieudaczników od Sorry żółto na meta nie zbliżyło się nawet do G5 z XOX  :daddy:

a niebieskie ameby co tam? dalej tracą słuch od napierdalania cewek i wzrok od festiwalu kolorowych pikseli w 1080p/40fps w szrocie za 350zł?  

E0QMgMyWYAczhGn?format=jpg&name=medium

:dynia::kaz::dynia:

Opublikowano

Aha, czyli jak ktos napisze, ze gra sie crashuje i jest zbugowana, to jest fanboyem xboxa i wypisuje ķłamstwa. Meanwhile, u nas square odpuscil granie, bo czeka na patcha naprawiajacego ten problem :obama: yeti jak zwykle sieje dezinformacje.

Opublikowano

Jak dobrze pamietam forumowy LORE, to kolega Yeti miał być pierwszy do usunięcia konta, a do tej pory tego nie uczynił.

No, ale czy kogoś to dziwi, że niebieskie ameby nie mają za grosz honoru?

Opublikowano
47 minut temu, Czezare napisał:

Sprytny fotomontaż. O ile wiem kolega Soul nie zadaje się z kloszardami plejstejszyn.

Jaki fotomontaż. Czysta, brudna prawda. Na forum @Soul to bot a w realu gałgan maniakowi z dualsexem w łapie. Podwójne standardy.

I kurwa nie wiem skąd ten chłop sobie wbił do łba że dzięki niemu mam OLEDa.

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.