Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, krzysiekp392 napisał:

Masz XSS/XSX, masz PS5? Jeb.ać tfu teoretyków, hrrrr tfu

Cipex jedyne co ma to dałna na bani.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
48 minut temu, C1REX napisał:

Co prawda xsx ma nowe gierki w gorszej wersji, ale ratuje się game passem. 

Które to gierki poza Brudem 5?

DMC5 SE? Ass Creed?

Opublikowano

No jest smutek, ale nie ma co przelewać frustracji na innych. 

Też dałem się nabrać, że xsx najlepszy do wszystkiego, a ps5 za 2 lata do kilku exow. 

Na szczęście nie jestem zfanbojem i mogę sobie wybrać dowolną konsolę lub PC. 

Na pc też jest xbox, tylko bez okrojonych tekstur. 

Opublikowano
51 minut temu, C1REX napisał:

No jest smutek, ale nie ma co przelewać frustracji na innych. 

Też dałem się nabrać, że xsx najlepszy do wszystkiego, a ps5 za 2 lata do kilku exow. 

Na szczęście nie jestem zfanbojem i mogę sobie wybrać dowolną konsolę lub PC. 

Na pc też jest xbox, tylko bez okrojonych tekstur. 

Mogę sobie wybrać dowolną konsolę a gram na PC w PS now w HD ready i lagiem. 

No fajnie. 

Opublikowano

Boty na wyspie "Kiedyś" :yao: Konsola bez gier, ale kiedyś wyjdzie gra, która rozjebie PS5.

Na starcie gorsze wersje gier, ale kiedyś wypuszczą narzędzia, które zajebią PS5.

Od zawsze tylko haloforzagirsy, aż się sami gubią co już wyszło, a co dopiero rozjebie PS5 :yao:

Opublikowano
32 minuty temu, triboy napisał:

Boty na wyspie "Kiedyś" :yao: Konsola bez gier, ale kiedyś wyjdzie gra, która rozjebie PS5.

Na starcie gorsze wersje gier, ale kiedyś wypuszczą narzędzia, które zajebią PS5.

Od zawsze tylko haloforzagirsy, aż się sami gubią co już wyszło, a co dopiero rozjebie PS5 :yao:

Fajna jest ta wiara w te rasowane 9 tera na ps5, potem jak z xox i pro będzie wojowanie ubi klonami i 50 częścią szanowanych przez klapów marek jak gow, ratchet, uncharted i drzewami w GT. Pooglądałem te zdjęcia z tematu o spidermanie i typy się jarają tym, że kostium błyszczy jak psu jajca. 

Opublikowano
1 hour ago, lpcl said:

Mogę sobie wybrać dowolną konsolę a gram na PC w PS now w HD ready i lagiem. 

No fajnie. 

Bredzisz.

Nikt normalny nie gra z lagiem. 

Opublikowano

Jak się kur.wa grzeje.

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

a widziałeś kiedyś normalnego gracza?

Weź skasuj tego suchara i wymyśl śmieszny żart. 

Opublikowano
Godzinę temu, triboy napisał:

Za to u $ony sielanka :yao:. God of War wyszło tyle części, że musieli licznik wyzerować i jadą od nowa..

Opublikowano
6 godzin temu, oFi napisał:
beka z tych zakupów growych klapersów, pod koniec generacji będą wspominać jak to DLC + rimejk starocia był potężnym line'upem startowych ps5 :pawel:

Jeszcze jak.
459404bd91b659c69eaa428a1607ce36.jpg

Ciekawe ile lat ten x-śmieć będzie czekał na tyle i tak ocenianych gier. Pewnie z 3 lata, a na Nadkonsoli 5 w przyszłym roku Ratchet, Gt7, FFXVI, Horiozn 2, Returnal czy GOTY 2021, czyli Gow2, i sam Kaz wie co jeszcze :obama: :fsg:

Opublikowano

Słyszeliście rozwiązanie na cewki w PS5?
Trzeba poczekać aż wentylator zacznie chodzić głośniej i nic nie słychać.

Forum ppe naprawia, uczy i bawi.

Opublikowano
W dniu 22.11.2020 o 11:52, MEVEK napisał:

Tak jak pisalem wczesniej i zauwazyl @WisnieR, konsola potrafi sie wysunac z podstawki. Postaralem sie temu zaradzic. Nakleilem tasme dwustronna do podstawki z 2 stron, bez zdejmowania tasmy ochronnej. Wlasciwie to ucialem ja tak, zeby konce wystawaly i mozna byla ja zdjac, po nalozeniu  i ulozeniu podstawki. Zerwalem i jest brzytwa. Konsola juz pod wlasnym ciezarem dociska tasme w odpowiednim stopniu :thumbsup:

IMG-20201122-103604.jpg

IMG-20201122-103846.jpg

IMG-20201122-103954.jpg

Trzeba opatentowac ta niedoskonalosc :Coolface:

Dla mnie to jest złoto. Trzeba podklejac taśmą, żeby z podstawki nie spadła. DIY pełną gębą. Nie mogę się doczekać PS6, którą będą sprzedawać w częściach w miesięcznych odstępach: pierwszy numer w kioskach tylko 14,99zl :obama:

Opublikowano
23 minuty temu, YETI napisał:

Jeszcze jak.

Ciekawe ile lat ten x-śmieć będzie czekał na tyle i tak ocenianych gier. Pewnie z 3 lata, a na Nadkonsoli 5 w przyszłym roku Ratchet, Gt7, FFXVI, Horiozn 2, Returnal czy GOTY 2021, czyli Gow2, i sam Kaz wie co jeszcze :obama: :fsg:

A gdzie godfall jest? 62 na meta, co za eks. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A gdzie godfall jest? 62 na meta, co za eks. 

Spokojnie, za pół roku trafi w gorszej wersji na upośledzonego murzyna, to zagracie. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Spokojnie, za pół roku trafi w gorszej wersji na upośledzonego murzyna, to zagracie. 

I, ten dmc, klapy wytresowane płacić dwa razy za to samo. 

Opublikowano

Yeti nie zapłaci dwa razy

Bo nie ma PS5 :xboss:

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Yeti nie zapłaci dwa razy

Bo nie ma PS5 :xboss:

Zapomniałem, że on walczy tylko ku chwale sonki. 

Opublikowano
35 minut temu, YETI napisał:

Jeszcze jak.

Fenomenalna jest ta lista

- Gra która każdy zainteresowany ograł 11 lat temu, nie wnosi nic, tylko się błyszczy.

- Gra która każdy zainteresowany ograł

-  DLC które kiedyś byłoby dodawane za free lub wycenione na 1/3 ceny aktualnej, dodatek na 4h, tyle to będzie można spędzić w kreatorze postaci w Cyberpunku.

- Darmowy pokaz możliwości ficzerow o których nikt za rok nie będzie już pamiętał, Sony pogrzebało Vite, pogrzebało VR, czy ktoś będzie się interesował dmuchaniem w pada? XD beka.

- co to? XD

- You Suck boy, czy to forum dla dzieci? Myślałem ze tu średnia ponad 30....

Szczerze? Trzeba  mieć albo za dużo pieniędzy albo być idiota żeby wybrać PS5 siedząc odchodząca generacje na PS4 - czyli jak większość.

Opublikowano

nie ma absolutnie żadnego powodu by kupować PS5 w 2020 roku. 

Opublikowano
29 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Fenomenalna jest ta lista

- Gra która każdy zainteresowany ograł 11 lat temu, nie wnosi nic, tylko się błyszczy.

- Gra która każdy zainteresowany ograł

-  DLC które kiedyś byłoby dodawane za free lub wycenione na 1/3 ceny aktualnej, dodatek na 4h, tyle to będzie można spędzić w kreatorze postaci w Cyberpunku.

- Darmowy pokaz możliwości ficzerow o których nikt za rok nie będzie już pamiętał, Sony pogrzebało Vite, pogrzebało VR, czy ktoś będzie się interesował dmuchaniem w pada? XD beka.

- co to? XD

- You Suck boy, czy to forum dla dzieci? Myślałem ze tu średnia ponad 30....

Szczerze? Trzeba  mieć albo za dużo pieniędzy albo być idiota żeby wybrać PS5 siedząc odchodząca generacje na PS4 - czyli jak większość.

W sumie to nawet nie wiedziałem, że to gra jest, myślałem, że to takie demko dodawane do konsoli. 

Opublikowano

Exact- pl - czy można być bardziej suchym?

Pobiłeś nawet pustynię z exami na xbona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.