Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Taki wyszczekany a napierdala w remaster NFS’a? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
11 minutes ago, blantman said:

Jak tam remaster need for speed ? :pawel:

4 minutes ago, MYSZa7 said:

Taki wyszczekany a napierdala w remaster NFS’a? 

K9KgXbw.png

Opublikowano

FIFA 21, Spiderman Morales na 5h, Buttsnax - to niezła nowa generacja :dynia:

Opublikowano

No, może bez Demon's Souls byłoby to nawet śmieszne. 

Still better than Xbox 

Opublikowano

Przecież labect nie kupił demonów o czym ty majaczysz? 

Opublikowano

A ten kto kupił już na PT leży albo po cichaczu sprzedają, Fanek jedynie dzielnie walczy xD

Opublikowano
13 godzin temu, aph napisał:

Nic. W obu nie ma natywnego 4k a na S nie ma wcale RT więc myślę że 4k bez RT byłoby najlepsze. A przecież RT miał być HW accelerated, nie obciążać konsoli.

Series S ma raytracing, ale Digital Foundry go nie przetestowało

Eh te gierki startowe mają strasznie wyboisty start na nowej generacji, cały czas jakieś bledy, problemy które trzeba latać patchami. Może minąć trochę czasu zanim zobaczymy pełen potencjał Series X, Series S i sonki

Opublikowano
44 minuty temu, Soul napisał:

A ten kto kupił już na PT leży albo po cichaczu sprzedają, Fanek jedynie dzielnie walczy xD

fanek pewnie znów nie daje żyć chłopakom na party z pytaniami jak przejść lokacje 

Opublikowano

Znalazłem fajną cebulę na GPU i stwierdzam, że usługa zasługuje na moją uwagę :sir:co prawda 3/4 stanowią indyki i sportówki (jaki wysyp tego, nawet krykiet jest xd), na które mam wyyebane, jednak warto chociażby dla godrizona 4 :lapka: dobra usługa dla takich casuali jak ja.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Series S ma raytracing, ale Digital Foundry go nie przetestowało

Eh te gierki startowe mają strasznie wyboisty start na nowej generacji, cały czas jakieś bledy, problemy które trzeba latać patchami. Może minąć trochę czasu zanim zobaczymy pełen potencjał Series X, Series S i sonki

Opublikowano
1 hour ago, mcp said:

Znalazłem fajną cebulę na GPU i stwierdzam, że usługa zasługuje na moją uwagę :sir:co prawda 3/4 stanowią indyki i sportówki (jaki wysyp tego, nawet krykiet jest xd), na które mam wyyebane, jednak warto chociażby dla godrizona 4 :lapka: dobra usługa dla takich casuali jak ja.

Wysyp sportówek spowodowany jest przyłączeniem EA Play (EA Access) do GPU.

Opublikowano

Na takie typowo next genowe gry poczekamy jeszcze co najmniej rok. Póki co jest tylko Demon's Souls i Godfall. Szykuje sie Medium, RE8. Wtedy coś będzie można więcej powiedzieć. Nie wiem po co się jarać 120 FPS w cross genowych gierkach.

Opublikowano

Bo fajnie mieć taką opcję, szczególnie w online fpsach.

Opublikowano
3 hours ago, bluber said:

FIFA 21, Spiderman Morales na 5h, Buttsnax - to niezła nowa generacja :dynia:

spie spokojnie, szczególnie ze moja karta graficzna zjada XSX i PS5 na śniadanie :reggie:

Opublikowano
34 minutes ago, Nemesis said:

Na takie typowo next genowe gry poczekamy jeszcze co najmniej rok. Póki co jest tylko Demon's Souls i Godfall. Szykuje sie Medium, RE8. Wtedy coś będzie można więcej powiedzieć. Nie wiem po co się jarać 120 FPS w cross genowych gierkach.

RE8 to kolejny cross-gen, wygląda podobnie do REVII niestety.

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Granie na PC? Chore ludzie.

chore to dopiero będzie granie w cyberpunk-a w last-gen wersje na next-genach.....ufff i jeszcze będą się kłócić która konsola trzyma lepiej te 30 klatek :lol:

Opublikowano

Milesy Morelasy zalewają powoli pchli targ, Demonsy też są. Sonowcy wyścigowcy w każdej kolejnej generacji są coraz szybsi. 

Jedną ręką wojowac exami w CW, drugą pozbywać sie tych mocarnych hitów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.