Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
35 minut temu, cotek napisał:

Forza jednak nie w 2021r był jakiś zakład o to czy coś ? xD

Zakład był ale główny zainteresowany stwierdził, że respektuje tylko zakłady, w których wygrywa. 

:kaz:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 924,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Umowmy sie ze jak wygram to asax wypierdala z forum i zabiera ze soba zielonych nieudacznikow a jak przegram to zieloni nieudacznicy wypierdalaja i zabieraja ze soba asaxa :kaz:

Opublikowano

Bycie klapem to już porażka :dunno:

A że honor wśród klapów to rzecz tak częsta jak gry w prawdziwym 4K na plejśmieciu5 to jest jak jest:yao:

Opublikowano

W co tam Dee sobie pogrywasz w tym natywnym 4k, opowiadaj.

Opublikowano

Właśnie padło najtrudniejsze pytanie w życiu każdego bota :obama: szybko wskakiwac boty do maszyny czasu i cofamy się do x360 kiedy xsmiec miał jeszcze gry:kaz:

image.png.e5f3ee468ec05704ca47bd7624f5f1e0.png

Kierunek 2005:yao:

Opublikowano

Cieszy fakt, że klapy zaakceptowały w końcu fakt, że plejśmieciara 5 nie potrafi w gry w 4K. 

To już spory postęp, bo kiedyś za takie stwierdzenie duet donosicielski L&S potrafił stworzyć kilkanaście raportów w godzinę :reggie:

Opublikowano
15 minut temu, easye napisał:

W co tam Dee sobie pogrywasz w tym natywnym 4k, opowiadaj.

"Nadrabiam zaleglosci w 4k, w najlepszej jakości"

"Girsy 5 ofcors"

"Teraz nie gram bo akurat buduje dom, remontuje mieszkanie, jestem na urlopie"

Pick one

Opublikowano

W 4k generator losowych słów i przycisk ZGŁOŚ. 

Zero szacunku do siebie i konsol.

Smutny pędzel forum. 

Zielona rzeczywistość na parkingu. 

Pick all

Opublikowano

Szanowny kolego, myslę, iż powinieneś powstrzymac emocje, przynajmniej do czasu spłacenia rat za XSX.

Martwy tatusiek i długi to marna perspektywa dla najbliższych :xboss:

Opublikowano

Ten krzyżak w Dualbezsensie to tak na serio? xD Nie sądziłem, że kiedykolwiek pad od Xboxa będzie miał ten element lepiej wykonany.

Opublikowano

Ratchet 90 na MC, czyli na Sonkę wychodzi KOLEJNY prawdziwy next genowy tytuł. Mamy czerwiec, a Xboxowcy dalej pykają w Blinxa w 4k xD I nawet nie czekają na premiery, Oni czekają na ZAPOWIEDZI.

THIS IS WAITING, coś z czego kręcili bekę tak dawno temu.

Opublikowano

Wstyd, wstyd że CHUJ. Zruchała ta Sonka tego Xboxa jak dziwkę, aż przykro patrzeć. 8 miesięcy na rynku, mnóstwo bomb już wydanych i kilka w kolejce na 2021, a najlepsze co może Xboxa spotkać w tym roku to Horizon 5. A chuj Ci na kurwę Spencer grubasie, miał być Xbox 360 2.0, a dostarczyłeś Xboxa 0 (nowych gier). :( 

Opublikowano

Ja to jeszce nadrabiam ich zeszłoroczne gierki, nie ma co pierdolić, jedna wielka wylęgarnia hitów, nie to co ta szmata Xbox...

Opublikowano

Nie kłam Fujaro, bo 88. Tak czy inaczej recenzenci są zgodni: bardzo dobra gra dla dzieci:notbad:

Opublikowano

Sony to zrobiło deal życia z tym Insomniaciem.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
11 minut temu, Czezare napisał:

Nie kłam Fujaro, bo 88. Tak czy inaczej recenzenci są zgodni: bardzo dobra gra dla dzieci:notbad:

Panowie, ponieważ czaruś co chwile pierdoli o tym jaki to rachet to ggra dla dzieci, przedstawiam jego 2, 3, 4 i 5 pozycje  wg gamertaga.

dzieci.jpg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No niestety takie są fakty kolejna świetna gra na PS5 a na XBOXIe modlenie się, że by Halo wyprowadzili na prostą...

soul.png.db3377d94b30930af2266d133dcc1910.png

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Panowie, ponieważ czaruś co chwile pierdoli o tym jaki to rachet to ggra dla dzieci, przedstawiam jego 2, 3, 4 i 5 pozycje  wg gamertaga.

dzieci.jpg

Ale Ty masz zrytą banię Lis-tfu!-nio!:obama: Chciałeś być zabawny, ale ja wyjaśnię poważnie, choć nie powinienem się zniżać do Twojego poziomu. Jak dzieciaki przyjeżdżały do wujka, czyli do mnie na wakacje to co miałem im dawać do grania, Mortal Kombat z wyrywaniem kręgosłupów? ;) 

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czaruś, nie bój żaby, skopiowałem wszystkie twoje żenujące osiągnięcia na xboxie, będe bił beke aż do końca forum. Zmiana na "privacy enabled" gówno da XDXD

ppprivacy.png

4 minuty temu, Czezare napisał:

Ale Ty masz zrytą banię Lis-tfu!-nio!:obama: Chciałeś być zabawny, ale ja wyjaśnię poważnie, choć nie powinienem się zniżać do Twojego poziomu. Jak dzieciaki przyjeżdżały do wujka, czyli do mnie na wakacje to miałem im dawać do grania, Mortal Kombat z wyrywaniem kręgosłupów? ;) 

Ja przynajmniej siedziałem u kumpla na kolanach a że ty sadzasz dzieci to tak trochę słabo. 

Czyli ostatni raz na xboxie grałeś rok - kurwa - temu?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Czaruś, to ten co sprzedał odbyt za możliwość gry w Nioszka, a skończył jako czwartoligowy gitarzysta? 

No typowa dzifka spencera. 

Opublikowano

No i szybko czaruś odblokował ustawienia prywatności. Krucha ta psychika. 

2 minuty temu, YETI napisał:

Czaruś, to ten co sprzedał odbyt za możliwość gry w Nioszka, a skończył jako czwarto ligowy gitarzysta? 

No typowa dzifka spencera. 

No chyba ten. To jego gitara?

Spoiler

9T0N_cFpePs0zAD2Dqj6tZTrkZXVlr9k_qDkyq7c

Opublikowano

Ja jebie jakie miękkie faje w cw, już dostali spazmów na sraczeta. LiŚciu i pulpet coś tam teollują bo wiem, że i tak tego nie kupią ale boty śliniące się do tego guana. Na ps4 zagrałem w to jak dali w plusie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.