Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zadałbym pytanie w co teraz klapiszcza grają, w jakie to eksy na sonkę xD

Ale po chvj pytać, jak odpowiedź jest znana :shieeet:

Niebieskie cuckoldy gamingu jedyny kontakt z grami mają w CW i na youtube :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zruchał tego Xboxa jak dziwkę. :( Szkoda, że ASX ma wolne, poczytałbym fikoł, że dowiózł, bo na start jest cały abonament XGP albo jest FPS boost.

Akurat fps boost jest bardzo fpytke. Takiego Dying Light na przykład wybrałem na Xboxa bo tam jest fps boost. 60 fps > 30 fps

Opublikowano

Ciekawe jak wygladalyby posty dee gdyby podczas ich pisania uzywal rozumu :philosoraptor:

Opublikowano

Ten fps boost fajny, ale to tez dodaja jakby chcieli a nie moga(czemu taki dishonored 2 nadal bez fps boost mimo ze juz 1st party to ja nie wiem). Technologia lux, ale szeroko będzie blokowana przez wydawców mających wizje remasterów za 3,5 bomby.
Ja nadal jestem zaskoczony, ze ea nie wyjebalo trylogi ME z x360 z gamepassa, gdzie gonia remaster za ponad 200zl. W sumie to im sie nie dziwie bo ME1 wyglada jak rozmazana sraka z ziarnem tak grubym, że można by pomylić z operacją pustynna burza.

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Ciekawe jak wygladalyby posty dee gdyby podczas ich pisania uzywal rozumu :philosoraptor:

Oczywiscie zero odpowiedzi, bo sie nie przyznasz że chvja tam grasz a nie w mityczne eksy na Sonkę

Wiem wiem, ze w klaperskich kręgach to niemile widziane pytanie :reggie:

Taki żywot klapa: urojenia, fantazje i alternatywna rzeczywistość w CW

Na plus, ze szkrabek przynajmniej to leczy, a ze z polską psychiatrią niewesoło to lekko mu nie będzie

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Oczywiscie zero odpowiedzi, bo sie nie przyznasz że chvja tam grasz a nie w mityczne eksy na Sonkę

Ty no nie wiem jak tam twoja szmaciura zrogowaciala xboxica co siada na tube od pringlesow ale na sonke jutro wychodzi najlepiej wygladajaca gra w historii branzy. Fakty.

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tylko Hivebusters. TYLKO.KURWA.HIVEBUSTERS

Dodam GOWNO OBESRANE :)

Opublikowano

Oficjalne stanowisko niebieskich CUCKOLDÓW gamingu w sprawie eksów:

" Co prawda plejśmieciara5 jest urządzeniem przestarzałym już na starcie, nie potrafi w 4K, jest bublem, piszczy, trzeszczy, pad działa 8 godzin, aleeee EKSY, TE ŚWIYNTE EKSY, GDYBY NIE ŁONE TO BYCH NI MIOŁ W CO GRAĆ"

Te same klapy gdy ich poprosisz o pochwalenie się jakie to aktualnie ogrywają eksy, gdy poprosisz o Top 5 eksów na sonkę:

adb4c3dfc1552fb064d3d300959b4c56.gif

Opublikowano

Tutaj na forum pewnie też ze dwóch kupiło tego Racheta. A reszta niebieskich brudasów będzie jedynie kozaczyć że tez grają, choć już na YT walkthrough odpalone. I operacja czekanie, aż z 330zeta poleci na jakieś 150.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Rejczel 10h do platyny XDDD kolejna po miralesie gra na 5h. JAK TEN INSOMNIAC TO ROBI

ból-dupy-schabka.png

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

insomniac jebani nieudacznicy, udało im się tylko przy sunset overdrive bo im MS pomógł a teraz niebieskie kurwiszony do 2026 zbieranie śrubek i Kena z XGP kiedyś tam   :kaz:

Opublikowano

Xd jakie typy z tych zielonych. Sami nie powiedzą w co grają (oczywiście wszyscy wiemy w co, ale te mongoły tego nie powiedzą na głos) ale piszczą najgłośniej, że  to gry na 10 godzin czy coś. 

Musicie coś zrozumieć moi niepełnosprawni przyjaciele - zarówno w waszym zielonym szambie jak i w naszym niebieskim królestwie każde sobie gra w co chce i ile chce. Problem jest taki, że my wybieramy sobie gierki z większego worka. Worka, który mimo wszystko jest co chwilę uzupełniany o coś nowego. Wasz worek jest związany na ten moment na 3 supły i śmierdzi taniością.

Opublikowano
1 minutę temu, Jakim napisał:

Xd jakie typy z tych zielonych. Sami nie powiedzą w co grają

Robię odpoczynek od snowrunner i gram w desperados 3 :lapka:

Wy wracajcie do lego i gier dla dzieci na 5h bez cutscenek

Opublikowano

Marketingowo im pomógł, żeby nikt tej gry nie kupił.

Opublikowano

chujowa gimbusiarska gra, to i słabo się sprzedała

Opublikowano

Jakby to dotyczyło jednej gry, to może tak, ale tam nic nie schodziło, bo jeszcze nie mieli deala z top chipsami z biedronki.

Opublikowano

desperados 3 i snowrunner xdddd

Opublikowano

Jak zawsze na dzien przed premiera eksa 90 na meta na sonke zielone kurwy znalezione w oknie zycia opetal smutek i nienawisc ahahahahahhahahahahaahh

Opublikowano
3 minuty temu, Ludwes napisał:

Zajebiste gry, ale co casual może o tym wiedziec

Opublikowano

Biedne klapy teraz muszą się męczyć z poniedziałkowym sprzedawaniem ogranych w weekend  eksów na OLX. Bo w Pchlim Targu już trochę wstyd :yao:

#piekloklapow

Opublikowano
31 minut temu, Ludwes napisał:

Serio pytam: czego się przypierdalasz do Desperados 3? Zbyt skomplikowana na klaperski móżdżek, bo wymaga czegoś więcej, jak "Press X to boy"?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.