Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, Figuś napisał:

Żałobę to mają boty pod paznokciami po grzebaniu w kontenerze ze śmieciami

531790527067324416.png?v=1

Ostatnio wygrzebałem Dishonored Death of the Outsider.  Gra piękniejsza niż w dniu premiery. Po raz pierwszy na konsoli w 60 klatkach, dzięki  fps boost.  Ach jak dobrze mieć Xboksika. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Hubert249 napisał:

Ostatnio wygrzebałem Dishonored Death of the Outsider.  Gra piękniejsza niż w dniu premiery. Po raz pierwszy na konsoli w 60 klatkach, dziki fps boost.  Ach jak dobrze mieć Xboksika. 

Panie ale tylko nowki za 350 w dzien premiery. W innym wypadku nie przyznawaj sie ze grasz ;)

Opublikowano

Przecież większość tych zakłamanych klaperskich dziadów nawet Ratcheta nie zakupiło. Gry do której strugali pinokia od kilku miesięcy :shieeet:

Na szczęście pan Spencer skutecznie przeprowadził akcję dezynsekcji niebieskiego robactwa :dafuq:

Opublikowano
21 minut temu, Hubert249 napisał:

Ostatnio wygrzebałem Dishonored Death of the Outsider.  Gra piękniejsza niż w dniu premiery. Po raz pierwszy na konsoli w 60 klatkach, dzięki  fps boost.  Ach jak dobrze mieć Xboksika. 

Ja ostatnio ogrywam maxa payna 3 na pc w 60 fps i sprawdziłem sobie jak ta gierka chodziła na konsolach i na obydwu rzadko wyrabia 30 fps a na PS3 to i częste spadki do 20 fps i poniżej, zwłaszcza w scenkach. No i grało się i nikt nie narzekał. A teraz ło panie w cyberpunku dejta mnie stabilne 30 bo pozwy bedą i te nieustające wylewy od premiery. xd

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

Ja ostatnio ogrywam maxa payna 3 na pc w 60 fps i sprawdziłem sobie jak ta gierka chodziła na konsolach i na obydwu rzadko wyrabia 30 fps a na PS3 to i częste spadki do 20 fps i poniżej, zwłaszcza w scenkach. No i grało się i nikt nie narzekał. A teraz ło panie w cyberpunku dejta mnie stabilne 30 bo pozwy bedą i te nieustające wylewy od premiery. xd

I tak to jest bardzo słaby port, w gierce totalnie nic nie zmieniono tylko masz 60 klatek. Teksturki dalej nieostre. 

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

I tak to jest bardzo słaby port, w gierce totalnie nic nie zmieniono tylko masz 60 klatek. Teksturki dalej nieostre. 

Jakie nieostre sprawdziłem nawet porównania i na yt widać, że konsole to papka. 

Opublikowano

Przynajmniej są fajne memy

Opublikowano

Klapy sie skończyły. Tak samo jak PS5.

Opublikowano

Console Wars przestaje mieć racje bytu! Xbox się poddał, GPU na każdej przeglądarce, to już koniec, definitywny. 

9D743435-6DAB-4428-AF5D-FA6659479436.jpeg

Opublikowano

Ty jesteś jeden z tych, co przy zawodach w biegu na 400m krzyczy "DOBRA, PRZEGRAŁ, SKOŃCZYŁ PIERWSZY, MOŻNA SIĘ ROZEJŚĆ"?

Opublikowano

Należy dodać, że nawet plejsmieciara5 może inspirować.

Producentów wentylatorów :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Console Wars przestaje mieć racje bytu! Xbox się poddał, GPU na każdej przeglądarce, to już koniec, definitywny. 

解放我(茱麗葉三部曲#2) by Tahereh Mafi

Opublikowano
36 minut temu, dee napisał:

Należy dodać, że nawet plejsmieciara5 może inspirować.

Producentów wentylatorów :reggie:

Schowek01.jpg

połowa 2021 dee odkrywa memy z 2020

178702859.jpg

Bild-Twitter.jpg

Opublikowano

Łisker po E3. 

55c419541aa00_o_large.jpg

Opublikowano

:OOOOOO

tymczasem klapy wygląda jak FH3 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Po jakimś czasie z XOX takie krótkie (mam nadzieję w miarę) podsumowanie. 

Do pada idzie sie przyzwyczaić ale wolę układ symetryczny. Gałki chodzą luźniej niż w DS4.. do strzelanek lepiej, do samochodówek gorzej. Interfejs konsoli trochę ułomny w pewnych kwestiach, ale ma swije zalety (tak jeszczd odnośnie pada to strasznie głośne silniczki wibracji i uczucie jakby miało się coś rozlecieć).

Gry i gamepass:

Gamepass w założeniu bardzo spoko jeśli ktoś gra dużo i... w różne gry, tudzież we wszystko co popadnie. Dla mnie ok jeśli za 4zł żeby móc sprawdzić to i owo (Wreckfest wypas... ale na dobrze ogram dopiero na PS5) ale ogólnie w całej obecnej bibliotece znalazłem jakieś 10 interesujących mnie gier... reszta to śmieci + trochę gier obiektywnie rzecz biorąc ok, ale nie dla mnie.

Gry ex:

FM7 - jak już pisałem rozczarowująca... techniczny potworek (poza image quality), interfejs zaprojektowany przez jakiegoś chujka, co nienawidzi ludzi, gameplayowo też średnio (chociaż fizyka zawieszenia i opon przy niskiej prędkości - kilka-kilkanaście km/h - lepsza niż w GT). 

FH4 - jak już mówiłem bardzo mi się spodobała i to ona sprawia, że pytanie nie brzmi już "czy" ale "kiedy" kupię dodatkowo Xboxa.

Gears 5 - feeling strzelania (mówcie boty co chcecie ale tak jest) bardzo podobny do Uncharted 4, (chociaż w pewnym sensie można powiedzieć ze w U4 jest podobny do Gearsów, bo akurat tutaj wiadomo oficjalnie że ND brało przykład z Gearsów). Gameplay sam w sobie też spoko ale jakoś nie podchodzi mi design pudzianowy... Graficznie... no kurde naprawdę nie rozumiem czym niektórzy tu próbują wojować. 60fps ok... ale otoczenie, roślinność, tekstury, oświetlenie itd.. to nawet nie stało koło Uncharted 4 ani TloU2. Jak na 60fps nieźle, porównywalnie do U4 w multi, które też chodzi w 60fps ale kurde.. litości... nie wrzucajcie z tego screenów pokazując niby poziom graficzny reprezentujący... cokolwiek... bo się ośmieszacie.

Forza Horizon 4 to pokaż możliwości Xboxa (i developera, tylko szkoda, że wersja na XSX wygląda gorzej niż na XOX) i na tym koniec.

Tam czy inaczej... kiedys Xa na bank  dokupię bo jako fan samochodówek nie mogę więcej przechodzić obojętnie obok FH.. Tylko teraz się zastanawiam... czy póki co wziąć XOX czy poczekać i np za rok moze używek XSX... Ciekawy jestem jak będzie wyglądać na XOX FH5...

E: jaki piękny ból dupy betonów bo ktoś ma inne zdanie :turned:

Edytowane przez Emet

Opublikowano
6 minut temu, Szymek napisał:

aha...no grzeje dzis sloneczko oj grzeje 

Kiedyś razem graliśmy, a teraz widzę zbociałeś, bo zamiast argumentów to jak 90% betonów głupi komentarz. Z czym się nie zgadzasz i dlaczego? Chętnie przeczytam. Ja swoją szczerą opinię wyraziłem.

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.