Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No widzisz, kiedyś też tak xD używałem jak ty, ale polecam dorosnąć. 

Przepłacę w ostateczności czyli przed wrześniem, bo ciśnienia latem na granie nigdy nie mam.

Kiedyś wydawałem bezmyślnie, teraz kalkuluję i staram się nie przepłacać.  

Edytowane przez Jordanensis

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Jordanensis napisał:

Mylicie mnie z kimś

Typie, mądrzysz się w temacie soulsów i masz w avatarze zdjęcie tego atencyjnego karła - na chuj to jeszcze udawać? :dunno:
Tzn ja też bym się nie chciał przyznawać, że jestem "DeathStalkerRai", bo chyba nie ma większej siary w internetach, ale to przynajmniej stwarzaj jakieś pozory, a nie jesteś tak oczywisty w tym co robisz.
A jak jesteś alterem kogoś innego, specjalnie (dla zmyłki) przywdziewając postać tego atencjusza, to tym bardziej godzien jesteś tylko yebania, skoro nie potrafisz być sobą :reggie:

Opublikowano

Dobrze, że ty jesteś sobą. Chociaż jak czytam twoje płacze to w sumie :yao:

Opublikowano

Czy ktoś z modów wyjebie Jordacanceris za bycie alterem?

Opublikowano

Klapki widze ledwo zipią w CW. Exy tylko na PS5 sie skończyły, to i klapki sie skończyły. A tu za chwile jeszcze Microsoft zacznie konkretną rozpierdolke grami w gamepassie. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
20 godzin temu, LiŚciu napisał:

Demonsy gorsze niż Sekiro, sprawdził przez folie XD.

„bo jednak klapy to ludzie” - nie wiem co trzeba mieć w bani żeby tak napisać 

Xbox wpływa na spierdolenie - potwierdzone badaniami klinicznymi XD 

Przecież gameplay w tej grze to 1 do 1 co było na PS3 nawet bugi te same, to na chuj to otwierać? 

Opublikowano

Kupić grę, żeby w nią nie grać. Ba, nawet nie odpakować. 

Boty nieźle wytresowane przez Spermcera, oni są tak otępiali tym gamepassem, że zapomnieli o fizycznych nośnikach. :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam @Mendrek? Pękło serduszko? ;(

No laska ma 100% racji. FPSy, strategie, gry taktyczne i lwia część RPGów jak ktoś ma mocnego PC to tylko komp. Nowości i sztosy Playstation 5. Nintendo na Nintendo i retrosy na RetroBoxie. Wszystko się zgadza ;)

Opublikowano

Autorytety klaperstwa: Kinga i ppe.pl :shieeet:

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Autorytety klaperstwa: Kinga i ppe.pl :shieeet:

Przeca Paolo to nie klap, chyba, że coś się zmieniło bo dawno mnie tu nie było :)

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

No laska ma 100% racji. FPSy, strategie, gry taktyczne i lwia część RPGów jak ktoś ma mocnego PC to tylko komp. 

Pieprzenie w bambus:

https://www.ppe.pl/news/159515/call-of-duty-warzone-z-wielkim-czyszczeniem-raven-software-zbanowalo-ponad-50-000-graczy.html

Oto czym grozi babranie się w blacharskiej gnojowicy, a raczej sam kontakt z nią:shotgun: 

Opublikowano
6 minutes ago, Czezare said:

Pieprzenie w bambus:

https://www.ppe.pl/news/159515/call-of-duty-warzone-z-wielkim-czyszczeniem-raven-software-zbanowalo-ponad-50-000-graczy.html

Oto czym grozi babranie się w blacharskiej gnojowicy, a raczej sam kontakt z nią:shotgun: 

tym czasem na konsolach

Cronus ZEN XBOX ONE | HOW TO | JoeteckTips - YouTube

How to set up Xbox Elite Series One Controller on PS4 with Cronus Zen?:  cronusmax

xim apex ps4 controller - Online Discount Shop for Electronics, Apparel,  Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products,  Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware,  Automotive

Opublikowano

Tak czy inaczej cały ten syf i cziterska patologia spłynęły z blacharskiej spierdoliny i jest to w tej śmierdzącej zgniliźnie (PC) o wiele bardziej rozpowszechnione. Temu nie da się zaprzeczyć.

Opublikowano
Godzinę temu, Labtec napisał:

Nawet taka Kinga wie co dobre i ma racje, a wy? :reggie:

Nawet taka Kinga?

Kinga by tu 3/4 klapow teoretyków zjadła i wysrala, dziewczyna ma ogromna wiedzę, naprawdę wie o czym mówi.

Opublikowano

Kinga? Sprzeda się za kilka srebrników. Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

Kiedy słyszysz, że konsole próbują rywalizować z potężnym PC...

Agklk6G.jpeg

Opublikowano
10 godzin temu, MarekCol napisał:

Kiedy słyszysz, że konsole próbują rywalizować z potężnym PC...

Agklk6G.jpeg

Genialny, nieżyjący już wokalista soulowy Marvin Gaye w swoim sztandarowym utworze o zabarwieniu pacyfistycznym pt. "What`s Going On" śpiewał : "You see, war is not the answer". Pragnę ten tekst sparafrazować: Blacha nie jest odpowiedzią na potrzeby graczy:reggie:

Opublikowano

No właśnie. Na obrazku jakaś Dama Sony, klasa itd, a obok tania jak Gamepass i pusta w środku lampucera która poleciałaby na Golfa przerobionego na Gas. No i wygląda jak płotka obok bogatej biznes woman. Łatwo ją i tanio spenetrować, ale po czasie wychodzi, że w środku nic niema. 

Edytowane przez Jordanensis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.