Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Puste łby klapów już pekają niczym arbuz potraktowany shotgunem :obama:

Co będzie przy premierze Godrizona?

A-N-I-H-I-L-A-C-J-A

Opublikowano

Klapy dalej nie mogą się pogodzić że w tej generacji to xbox jest główną konsolą dla prawdziwych zagrajmerów?

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Co będzie przy premierze Godrizona?

A-N-I-H-I-L-A-C-J-A

>chcialbym pograc na kanapie
>ale nie moge
>jeszcze tylko 40min na kablu i bede mogl usiasc w fotelu
>chlip chlip ale ten dywan niewygodny

>kurwa czemu nie mamy godrizona 5
>albo chociaz drivecluba z online we wstecznej

>chlip chlip
>przejde sobie ratcheta 16 po raz 12

>albo nie chce mi sie
>chlip  chlip
>*włącza szachy 3d w 4k z psstore za 89zł*

Opublikowano
41 minut temu, Pupcio napisał:

Klapy dalej nie mogą się pogodzić że w tej generacji to NINTENDO SWITCH jest główną konsolą dla prawdziwych zagrajmerów?

Opublikowano
3 hours ago, Boomcio said:

Jak byłem niebieskim to częściej miewałem hajpa, ale ten zawsze wiązał się ze sporym wydatkiem, czasem brakiem chleba w domu przez kilka dni po premierze.

To jest to o czym pisałem. Brak możliwości gry w pierwszej lidze. Lepiej wziąć śmieciarę za 4zł. I wszystko spoko, tylko gdyby reszta botow umiała przyznać się do tego, że teraz grzebie w śmietniku i czeka na stare rzeczy które jeszcze czasami nadają się do zjedzenia.

Te tytuły tutaj wymieniane przez botów jako asy z rękawa - MFS, Scorn, Gunk... ja pierd.. :yao:

Wojny konsolowe jeszcze nigdy nie były tak jednostronne. 

Opublikowano

Ależ damage control u niebieskich karaluchów, jprdl. Aż miło popatrzeć jak te robaki się zwijają w konwulsjach wymyślając coraz to nowe intelektualne fikołki.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Boty, farbowane boty, półboty i boty bez konsol nextgen nadal w dupie growej? 

Latanie na wysokości lamperii nabrało nowego znaczenia dzisiaj o godzinie 17:00 czasu polskiego. 

XD

Opublikowano

Gra o samolotach w gatunku którego nigdy PlayStation nie miało wywołuje taka pianę na pyskach klapow, no zabawnie, zabawnie, nie martwcie się, może coś wyjdzie przed 2026, i nie będzie to Remaster.

Opublikowano

Ale będą jaja jutro jak po 20min serwery się zwolnią bo okaże się ze samoloty nie strzelają jak w Gearsach i nie zabija się nikogo :D 

Opublikowano

Taki przykład. 

Gdyby ten symulator był exem Sony to zainteresowania w ogóle by nie było. Bo tam są gry. W dziale XSX tematy z grami są martwe, bo nic niema, ale jest MFS, więc każdy tam teraz jest pilotę :yao:

Opublikowano

Poyebalem datę premiery „mamolotòw”? No to sorka, boty na kolanach jutro jeszcze bardziej. 

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Taki przykład. 

Gdyby ten symulator był exem Sony to zainteresowania w ogóle by nie było. Bo tam są gry. W dziale XSX tematy z grami są martwe, bo nic niema, ale jest MFS, więc każdy tam teraz jest pilotę :yao:

Zamknij ryj.

Opublikowano

kurwa no, czemu to zawsze niebieskiemu obozowi trafiają się takie przygłupy :/

Opublikowano

Jedno jest pewne: przeciętny zielony koneser gamingu spędzi więcej czasu z MFS, niż przeciętny niebieski cuckold gamingu przy Ratchecie :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

Jakieś pytania klapedryle?

mfs.JPG

No fajnie, ale nawet nie zagrasz "klapedrylu" bo kupiłeś nie tą konsolę :pawel:

Jutro odpale sobie to, przelece koło zamku w moim mieście i wywale z dysku. Może w godzinę się zmieszcze.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano
17 minut temu, creatinfreak napisał:

No fajnie, ale nawet nie zagrasz "klapedrylu" bo kupiłeś nie tą konsolę :pawel:

Pogram w samolociki prędzej czy później. Teraz zaś głównym moim celem jest zagranie w Lesby 2 ponieważ bardzo chcę się samemu przekonać i sprawdzić, dlaczego ta gra jest tak chujowa wg graczy.

Opublikowano
50 minut temu, Donatello1991 napisał:

Patrzcie jacy dystansowcy hahahha " zamknij morde, zamknij ryj ". 

Ktoś pamięta o MFS?

Już się nalatali, teraz szukają jak najłatwiejszych ustawień bo ciagle na pasie startowym, po dwóch tygodniach będą szukać gdzie są inne samoloty w powietrzu a później dlaczego się tam nie szczela jak w indykach z GPU

Opublikowano

boty: 

Death Stranding? Symulator kuriera? hahaha 

MFS? symulator latania, ALE BOMBA, GOTY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.