Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Ta gra SERIO TAK WYGLADA, gameplay i tyle. Te zdjęcia co niby tak fajnie wyglądają to robią pod zachód słońca, specjalnie obrabiają ujęcia itd, jest sporo opcji do tego. A w samej grze? Bida z nyndzą i rozczarowanie,

ostatnie moje ujęcie w najwyższych graficznych ustawieniach! Spójrzcie na ostrość HUD (grafika jak z PSXa i te tekstury, cienie!!!!)

8D4777EC-C98D-42A3-BDFE-359BA3A925D6.jpeg

No brawo Whisker - wreszcie ogarnąłeś, jak zrobić i wrzucić screena w odpowiedniej jakości :good:
Ale oczywiście w grze, która ma odwzorowaną całą planetę i polega na LATANIU musisz się przypierdalać do tekstury jakiegoś pustego pola na wypizdowiu :facepalm:

A tak z innej beczki - z tym upgrade'm pojemności SSD w PS5 to jest serio, że trzeba konsolę rozkręcać? :yao:
Najlepsze są te komentarze urażonych tweetem fanbojów Sony - oczywiści full defense mode, że przecież to żaden problem odkręcić i przykręcić dwie śrubki, że rozwiązanie XBOXa jest dla debili, co nie potrafią śrubokręta obsłużyć...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony pokonuje kolejne na pozór nieprzekraczalne granice w yebaniu klaperskich :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ja yebie co te zielone pomazańce od retroxchuja się spuszczają ze polatać można na nad Radomiem czy inna Ostrołęką , tymczasem w królestwie niebieskim w Ratchecie bożym galaktyki się zwiedza . Ha tfu spermery

Opublikowano
20 godzin temu, izon napisał:

Jedna chujoza w morzu hitów u Sony vs ze 4 dobre gry na Xboxie? :)

Nie no Tlou2 mi proszę nie obrażać.:angry:

Opublikowano
W dniu 31.07.2021 o 21:09, izon napisał:

Brawo!:trophy_gold: bronisz honoru zielonych 

To nie jak gry na PS5, które po weekendzie nadają się na pchli :pawel:

d8eb4bf4-988b-446d-8ad0-db738b412b3e.png

Opublikowano

No, dobrze że jest w game pass, bo po h ludzie by wystawiali.

Opublikowano

Kupowanie gier? Niezmącony przesądem obraz gry możliwy jest do docenienia jedynie na Xboxie, gdzie nie masz z tyłu głowy mechanizmu każącego ci racjonalizować zakup. XGP to pure gaming experience, prawdziwa rewolucja w branży.

Nie pierwsza, nie ostatnia w wykonaniu Microsoftu

Opublikowano

Tak, wiemy że lubisz gówno gry:)

e: wezyr się wyebał 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Chyba Ci się skróty pomyliły. MFS nie NFS 

Opublikowano
22 minuty temu, Shago napisał:

To nie jak gry na PS5, które po weekendzie nadają się na pchli :pawel:

d8eb4bf4-988b-446d-8ad0-db738b412b3e.png

Zależy dla kogo, ja zrobiłem parę lotów, przeleciałem się chyba jak każdy nad swoim miejscem zamieszkania i wywaliłem z dysku, widoczki to wole podziwiać w realu, a nie w bardziej dopasionym google mapsie.Gra spoko dla amatorów awiacji, ewentualnie jako tło do czytania książki, pykania na Switchu czy jakiejkolwiek innej aktywności.

Edytowane przez izon

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Zawsze to szersze zainteresowania niż nie grać w gry.

Opublikowano

streszczenie ostatnich eksplozji klaperskich odbytów na tle Microsoft Flight simulator

>>>MFS na Xboksa to bedzie crap

YEB! 91 na Meta

>>>Ale bedzie wyglądac jak gówno

YEB! Najpiękniejsza gra generacji, true next-gen

>>>Ale nikt w to nie będzie grał

YEB! Grają wszyscy, ludzie kupuja xboksy dla MSF

>>>ale każdy zagra  i wyrzuci z dysku po godzinie

YEB! Gracze nabijaja kolejne dziesiątki godzin

>>>Ale Ratchet lepszy

YEB!

Schowek01.jpg.6be3d555a1ee37e5af27982963eb3bc8.jpg2.jpg.7578b4ff7545efbfac082cd372063211.jpg

>>>Wy kurvy yebane ta gra to guvno nienawidze was

Opublikowano

Więcej godzin niz ty centymetrow kutasa, to pewne :shieeet:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, dee napisał:

Ew83CB0XMAMC7KU.jpg

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

@easyemam nadzieje, ze chociaż dobrze Ci obciągnął, jak tak skrupulatnie mierzył :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak się obserwuje tutejszą sytuację tak z boku widać wyraźnie, że boty mają jakieś problemy emocjonalne (plus rożne zboczenia - ciągle jakieś teksty o fekaliach, zabawach analnych... obrzydliwe środowisko). U nich nie ma Console Wars, tylko Personal Wars.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 31.07.2021 o 20:27, Whisker napisał:

Ta gra SERIO TAK WYGLADA, gameplay i tyle. Te zdjęcia co niby tak fajnie wyglądają to robią pod zachód słońca, specjalnie obrabiają ujęcia itd, jest sporo opcji do tego. A w samej grze? Bida z nyndzą i rozczarowanie,

ostatnie moje ujęcie w najwyższych graficznych ustawieniach! Spójrzcie na ostrość HUD (grafika jak z PSXa i te tekstury, cienie!!!!)

W dniu 31.07.2021 o 20:31, Whisker napisał:

No właśnie o tym mówię, tutaj efekt robi gra światła, HDR i efekty są bajkowe ale jak lrzychodzi do latania w normalnej pogodzie to rzygać się chce a nie daj Boże zblizszysz się do ziemi albo obiektów, wczesne ATARI

Dobrze jest pokazać screeny bezpośrednie, bez retuszu i najlepszej pogody! Takich powinno być więcej. Wydmuszka a kto lata ten widzi jak jest, #Fakty i #Argumenty zawsze zwyciężą 

Zdecydowanie przesadzasz. Polatałem wczoraj kilka godzin i gra robi ogromne wrażenie w aspekcie wizualnym. Oczywiście ma swoje słabsze momenty, ale należy pamiętać jaka tu jest skala projektu, choć trafniejszym określeniem jest raczej SKALA. :obama:

Nie jest też prawdą, że gdy zaniżymy wysokość lotu, to Atari, czy Pegasus. Kilka moich ujęć bezpośrednio z gry.

nHemIAB.jpg

JSAwYOZ.jpg

pcYKNlH.jpg

Resztę wrzucę w temacie MFS, bo naprawdę jest co oglądać. I nie trzeba do tego kombinatorstwa ze zdjęciami, czy wzorem Driveclub odpowiednich warunków atmosferycznych, by efekt łał wywołać. :unknown: I tak jak napisał @Wredny - warto ocenić całokształt, a nie z tak ogromnej gry wybrać najmniej imponujące miejsce, wrzucić zdjęcia i haha, jaka bieda, kartony, jak w latach dziewięćdziesiątych. Jakiś tam porządek i obiektywizm powinien panować w temacie. A od ciebie tym bardziej powinno się tego wymagać, bo nie jesteś teoretykiem, tylko masz tego X bąka i fantastyczny TV, więc melduj tu proszę faktyczny stan rzeczy.

W dniu 29.07.2021 o 16:22, Whisker napisał:

No nic, nasrali i tyle

A tu Cię zdziwię bo wierze w potencjał tej gry, podoba mi się i grafika i setting i grywalność też świetna, trzymam mocno kciuki i będę zagrywał z miłą chęcią. Spidermana już dawno nie gram a napierdolic się napierdolę a czemu nie.

a jak nawiązujesz do Spidermana, masz tu jakość z ps4, jesteś w stanie znaleźć mi ładniejsze jakościowo twarze nawet

z next XSX??? Czekam (zwróć uwagę na takie detale jak przenikanie światła przez małżowiny uszne)

F588AED1-1B87-4999-8DB8-E8E94FE81225.jpeg

2A5607D5-E8C5-4E1E-A30B-3C281025BD23.jpeg

E9587A5B-1696-491C-B5C7-ED12A1501997.jpeg

A to już klasyczny trolling w CW, niestety. Fakt, faktem Spider Man to śliczna gra. Zdecydowanie jedna z najlepiej prezentujących się w 2018r. :good2:
Twarze w niej wykonane są :lapka: ale, żeby nie miały konkurencji na sprzęcie M$.... :dunno:

Marvel's Spider-Man i MJ na PS4(Pro) 2018r.

aiKyrXq.jpg

Gears of War 4 i panna Kait Diaz 2016r. Xbox One S.

A1Ykuz0.jpg

Quantum Break i Beth Wilder 2016r. One S.

2HGT9a1.jpg

Jak widać choć MSM jest grą znacznie młodszą, hulającą na mocniejszej konsoli, to konkurencja raczej powodu do wstydu nie ma w tym segmencie.

I nie trzeba tu mocy Serii X, by przedstawić porządnie wyglądające modele postaci. Tu zrzuty, które na One X wykonałem.

UZ2Ru4t.jpg

X9KVkrW.jpg

Rzecz jasna zdaję sobie sprawę, że twarz takiego Joela Millera z The Last of Us II na PS4 będzie można wykorzystać jeszcze za 3-4 lata i dać tym samym pstryczka w nos niejednej grze, ale choć okazjonalnie staracie się w tym temacie sprawiedliwie coś ocenić, nie przez pryzmat błękitnych/zielonych okularów.

Miłego tam w MFS i nie rozbijaj już tych samolotów, bo Antoni i Al Kaida patrzą. :notsure:

Opublikowano

Fajny post, w końcu jakiś zielony, ktory potrafi napisać coś więcej niż ty debilu itd., brawo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.