Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Ta gra SERIO TAK WYGLADA, gameplay i tyle. Te zdjęcia co niby tak fajnie wyglądają to robią pod zachód słońca, specjalnie obrabiają ujęcia itd, jest sporo opcji do tego. A w samej grze? Bida z nyndzą i rozczarowanie,

ostatnie moje ujęcie w najwyższych graficznych ustawieniach! Spójrzcie na ostrość HUD (grafika jak z PSXa i te tekstury, cienie!!!!)

8D4777EC-C98D-42A3-BDFE-359BA3A925D6.jpeg

No brawo Whisker - wreszcie ogarnąłeś, jak zrobić i wrzucić screena w odpowiedniej jakości :good:
Ale oczywiście w grze, która ma odwzorowaną całą planetę i polega na LATANIU musisz się przypierdalać do tekstury jakiegoś pustego pola na wypizdowiu :facepalm:

A tak z innej beczki - z tym upgrade'm pojemności SSD w PS5 to jest serio, że trzeba konsolę rozkręcać? :yao:
Najlepsze są te komentarze urażonych tweetem fanbojów Sony - oczywiści full defense mode, że przecież to żaden problem odkręcić i przykręcić dwie śrubki, że rozwiązanie XBOXa jest dla debili, co nie potrafią śrubokręta obsłużyć...

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Sony pokonuje kolejne na pozór nieprzekraczalne granice w yebaniu klaperskich :reggie:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ja yebie co te zielone pomazańce od retroxchuja się spuszczają ze polatać można na nad Radomiem czy inna Ostrołęką , tymczasem w królestwie niebieskim w Ratchecie bożym galaktyki się zwiedza . Ha tfu spermery

Opublikowano
20 godzin temu, izon napisał:

Jedna chujoza w morzu hitów u Sony vs ze 4 dobre gry na Xboxie? :)

Nie no Tlou2 mi proszę nie obrażać.:angry:

Opublikowano
W dniu 31.07.2021 o 21:09, izon napisał:

Brawo!:trophy_gold: bronisz honoru zielonych 

To nie jak gry na PS5, które po weekendzie nadają się na pchli :pawel:

d8eb4bf4-988b-446d-8ad0-db738b412b3e.png

Opublikowano

No, dobrze że jest w game pass, bo po h ludzie by wystawiali.

Opublikowano

Kupowanie gier? Niezmącony przesądem obraz gry możliwy jest do docenienia jedynie na Xboxie, gdzie nie masz z tyłu głowy mechanizmu każącego ci racjonalizować zakup. XGP to pure gaming experience, prawdziwa rewolucja w branży.

Nie pierwsza, nie ostatnia w wykonaniu Microsoftu

Opublikowano

Tak, wiemy że lubisz gówno gry:)

e: wezyr się wyebał 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Chyba Ci się skróty pomyliły. MFS nie NFS 

Opublikowano
22 minuty temu, Shago napisał:

To nie jak gry na PS5, które po weekendzie nadają się na pchli :pawel:

d8eb4bf4-988b-446d-8ad0-db738b412b3e.png

Zależy dla kogo, ja zrobiłem parę lotów, przeleciałem się chyba jak każdy nad swoim miejscem zamieszkania i wywaliłem z dysku, widoczki to wole podziwiać w realu, a nie w bardziej dopasionym google mapsie.Gra spoko dla amatorów awiacji, ewentualnie jako tło do czytania książki, pykania na Switchu czy jakiejkolwiek innej aktywności.

Edytowane przez izon

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Zawsze to szersze zainteresowania niż nie grać w gry.

Opublikowano

streszczenie ostatnich eksplozji klaperskich odbytów na tle Microsoft Flight simulator

>>>MFS na Xboksa to bedzie crap

YEB! 91 na Meta

>>>Ale bedzie wyglądac jak gówno

YEB! Najpiękniejsza gra generacji, true next-gen

>>>Ale nikt w to nie będzie grał

YEB! Grają wszyscy, ludzie kupuja xboksy dla MSF

>>>ale każdy zagra  i wyrzuci z dysku po godzinie

YEB! Gracze nabijaja kolejne dziesiątki godzin

>>>Ale Ratchet lepszy

YEB!

Schowek01.jpg.6be3d555a1ee37e5af27982963eb3bc8.jpg2.jpg.7578b4ff7545efbfac082cd372063211.jpg

>>>Wy kurvy yebane ta gra to guvno nienawidze was

Opublikowano

Więcej godzin niz ty centymetrow kutasa, to pewne :shieeet:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
1 minutę temu, dee napisał:

Ew83CB0XMAMC7KU.jpg

Opublikowano
20 minut temu, dee napisał:

@easyemam nadzieje, ze chociaż dobrze Ci obciągnął, jak tak skrupulatnie mierzył :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jak się obserwuje tutejszą sytuację tak z boku widać wyraźnie, że boty mają jakieś problemy emocjonalne (plus rożne zboczenia - ciągle jakieś teksty o fekaliach, zabawach analnych... obrzydliwe środowisko). U nich nie ma Console Wars, tylko Personal Wars.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 31.07.2021 o 20:27, Whisker napisał:

Ta gra SERIO TAK WYGLADA, gameplay i tyle. Te zdjęcia co niby tak fajnie wyglądają to robią pod zachód słońca, specjalnie obrabiają ujęcia itd, jest sporo opcji do tego. A w samej grze? Bida z nyndzą i rozczarowanie,

ostatnie moje ujęcie w najwyższych graficznych ustawieniach! Spójrzcie na ostrość HUD (grafika jak z PSXa i te tekstury, cienie!!!!)

W dniu 31.07.2021 o 20:31, Whisker napisał:

No właśnie o tym mówię, tutaj efekt robi gra światła, HDR i efekty są bajkowe ale jak lrzychodzi do latania w normalnej pogodzie to rzygać się chce a nie daj Boże zblizszysz się do ziemi albo obiektów, wczesne ATARI

Dobrze jest pokazać screeny bezpośrednie, bez retuszu i najlepszej pogody! Takich powinno być więcej. Wydmuszka a kto lata ten widzi jak jest, #Fakty i #Argumenty zawsze zwyciężą 

Zdecydowanie przesadzasz. Polatałem wczoraj kilka godzin i gra robi ogromne wrażenie w aspekcie wizualnym. Oczywiście ma swoje słabsze momenty, ale należy pamiętać jaka tu jest skala projektu, choć trafniejszym określeniem jest raczej SKALA. :obama:

Nie jest też prawdą, że gdy zaniżymy wysokość lotu, to Atari, czy Pegasus. Kilka moich ujęć bezpośrednio z gry.

nHemIAB.jpg

JSAwYOZ.jpg

pcYKNlH.jpg

Resztę wrzucę w temacie MFS, bo naprawdę jest co oglądać. I nie trzeba do tego kombinatorstwa ze zdjęciami, czy wzorem Driveclub odpowiednich warunków atmosferycznych, by efekt łał wywołać. :unknown: I tak jak napisał @Wredny - warto ocenić całokształt, a nie z tak ogromnej gry wybrać najmniej imponujące miejsce, wrzucić zdjęcia i haha, jaka bieda, kartony, jak w latach dziewięćdziesiątych. Jakiś tam porządek i obiektywizm powinien panować w temacie. A od ciebie tym bardziej powinno się tego wymagać, bo nie jesteś teoretykiem, tylko masz tego X bąka i fantastyczny TV, więc melduj tu proszę faktyczny stan rzeczy.

W dniu 29.07.2021 o 16:22, Whisker napisał:

No nic, nasrali i tyle

A tu Cię zdziwię bo wierze w potencjał tej gry, podoba mi się i grafika i setting i grywalność też świetna, trzymam mocno kciuki i będę zagrywał z miłą chęcią. Spidermana już dawno nie gram a napierdolic się napierdolę a czemu nie.

a jak nawiązujesz do Spidermana, masz tu jakość z ps4, jesteś w stanie znaleźć mi ładniejsze jakościowo twarze nawet

z next XSX??? Czekam (zwróć uwagę na takie detale jak przenikanie światła przez małżowiny uszne)

F588AED1-1B87-4999-8DB8-E8E94FE81225.jpeg

2A5607D5-E8C5-4E1E-A30B-3C281025BD23.jpeg

E9587A5B-1696-491C-B5C7-ED12A1501997.jpeg

A to już klasyczny trolling w CW, niestety. Fakt, faktem Spider Man to śliczna gra. Zdecydowanie jedna z najlepiej prezentujących się w 2018r. :good2:
Twarze w niej wykonane są :lapka: ale, żeby nie miały konkurencji na sprzęcie M$.... :dunno:

Marvel's Spider-Man i MJ na PS4(Pro) 2018r.

aiKyrXq.jpg

Gears of War 4 i panna Kait Diaz 2016r. Xbox One S.

A1Ykuz0.jpg

Quantum Break i Beth Wilder 2016r. One S.

2HGT9a1.jpg

Jak widać choć MSM jest grą znacznie młodszą, hulającą na mocniejszej konsoli, to konkurencja raczej powodu do wstydu nie ma w tym segmencie.

I nie trzeba tu mocy Serii X, by przedstawić porządnie wyglądające modele postaci. Tu zrzuty, które na One X wykonałem.

UZ2Ru4t.jpg

X9KVkrW.jpg

Rzecz jasna zdaję sobie sprawę, że twarz takiego Joela Millera z The Last of Us II na PS4 będzie można wykorzystać jeszcze za 3-4 lata i dać tym samym pstryczka w nos niejednej grze, ale choć okazjonalnie staracie się w tym temacie sprawiedliwie coś ocenić, nie przez pryzmat błękitnych/zielonych okularów.

Miłego tam w MFS i nie rozbijaj już tych samolotów, bo Antoni i Al Kaida patrzą. :notsure:

Opublikowano

Fajny post, w końcu jakiś zielony, ktory potrafi napisać coś więcej niż ty debilu itd., brawo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.