Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Zależy kto czego oczekuje. Nie będę ukrywał, że gdy zobaczyłem FH4 w nocnym śniegu z pokazem tego wzorowego HDR-u, no opad kopary. To była absolutna czołówa.

Z resztą, pomyśl sobie jak będzie wyglądał zjazd z wulkanu w czasie jego erupcji. Ja wiem, będzie wyglądał lepiej niż życie. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

a w drugą stronę to już nie działa.

To se obadaj zakupy growe gdzie najbardziej chore, zielone poyeby wrzucają fotki kupionych gierek na ps5 XD

Opublikowano

I długo nic nie kupisz, bo konsoli nie masz.

Na zachodzie dostać PS5 graniczy z cudem - wynik byłby 2 razy większy gdyby były konsole w sklepach.

To normalne, że porządny niebieski kupi konsole Microsoftu jako dodatek, bo przez generacje te kilka tytułów wartych sprawdzenia się nazbiera. Sam tak zawsze robię. 

Natomiast przeciętny bot nie kupuje nawet gier licząc na abonament, więc skąd pieniądze na drugą konsolę :yao:

To jest podgatunek graczy, taka biedniejsza odnoga PC. I z tymi ich popierdółkowatymi grami z Gamepassa to tutaj w CW walka z nimi wygląda jak walka oddziału specjalnego z podludźmi z dzidami.

Opublikowano

Tu nie powinno być w ogóle gadki. Historia stara jak świat, żumor wraca, żurom jest grzeczny pięć minut, żumor poczuje się za pewnie i leci ban. Po chuj męczyć się z pierwszymi krokami jak można przejść od razu do sedna i uniknąć przy tym cyklu spierdolenia?

Opublikowano
8 godzin temu, YETI napisał:

A może to krasnal, tylko z wykupionym skinem szefa kuchni?

Poza tym, gra na dwóch konsolach chodzi w 30fps, na dwóch innych w około 120fps, rozdzielczość od 540p. No nie wiem, $500mln budżetu, a Figaro odpierdala nieźle.

To 500mln to jakiś bzdet wyssany z dupy, żadne to oficjalne info.

Opublikowano
42 minuty temu, Bzduras napisał:

Tu nie powinno być w ogóle gadki. Historia stara jak świat, żumor wraca, żurom jest grzeczny pięć minut, żumor poczuje się za pewnie i leci ban. Po chuj męczyć się z pierwszymi krokami jak można przejść od razu do sedna i uniknąć przy tym cyklu spierdolenia?

Tak jak mówisz. Sam się chłopaczyna zaora.

Opublikowano

To co chłopaki? Oramy zielonych? Patrzcie jak temat MFS już umarł, szybko co? Pozostaje wrócić do GPU, ja np ogrywam Gears of War 2 (jedynka, 5 i Hive za mną) , cała seria Halo, The Medium i ograne kilkanaście innych gier ale ŻADNEJ Next Gen, jednak na tym PS5 macie luksus nowości i next gen od samej premiery. Pamietam jak Demon Souls 8 Mc temu gniótł jaja.

kiedy doczekamy się na Xa tak zajebistej gry?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Tyle na plejsmieciarze luks-nowości, że napyerdalasz na Xboksie non-stop xD

Kolejny mocny kandydat do Choroszczy, robi sie tłoczno :kaz:

Opublikowano
10 minut temu, dee napisał:

Tyle na plejsmieciarze luks-nowości, że napyerdalasz na Xboksie non-stop xD

Kolejny mocny kandydat do Choroszczy, robi sie tłoczno :kaz:

Się gra w XSX, 100% w Ratchecie Next Gen weszło to nadrabiam zaległości aczkolwiek chicialbym na tych terafankach zobaczyć w końcu coś graficznie porównywalnego do choćby Sackboy’a z PS5 albo Astro

image.jpg

Opublikowano

A w ogóle to jak Forza Horizon 4 się postarzała :/ dobrze że DriveClub dalej trzyma najwyższy poziom detali, nie wiem serio czy Horizon 5 zrówna się chociaż tymi detalami

5AF13009-3426-4F52-B148-72D2EAE2FCB7.jpegDrive

FF8D740D-178C-49AB-B07C-1ADFDECA191C.jpeg

43F91AD0-1346-4C6A-8834-73EBEC63ED65.jpeg

0EB3B3D6-B352-486B-B215-5E0F73E4878A.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Fajnie jest mieć luksus posiadania obydwu nextgenow ale jakbym musiał wybierać, która z nowych konsol kupić  to jednak wybieram next genowe tytuły dostarczane w regularnych odstępach czasu niż morze indyków i staroci w abonamencie. Tak naprawdę dla posiadaczy Xboxa One, czy PS5 nie mających ciśnienia na nadrabianie retrosow to XSX nie będzie mieć sensu jeszcze długie lata.

Opublikowano
Teraz, MaZZeo napisał:

jakie to są te tytuły next genowe?

E72fG4AXMAw_DJa?format=jpg&name=large

o ten?

Dokładnie ten, pokaz mi na XSX tyle efektów na jednym ekranie? Pokaż mi takie wykorzystanie dysku SSD i kontrolera DUAL SENSE? to GAME CHANGER w swojej kategorii i choć nikt tej gry nie uważa za hit (oprócz botów) tak ta gra rozjebalo w swojej kategorii wszystko co wyszło na XSX, No właściwie nie wyszło wiec dalej number 1 ;) żyj z tym

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

To co chłopaki? Oramy zielonych? Patrzcie jak temat MFS już umarł, szybko co? 

A czego się spodziewałeś po grze będącej Google mapsem tylko z samolocikiem. Te zielone bidoki jeszcze chyba wczoraj chciały osobny temat na screeny zakładać, żeby tylko coś się działo w temacie tego true next gena, w którego nikt normalny nie jest wstanie przegrać więcej niż godzinę. A może chcieli tam usadzić Pioterka? Spryciarze :klapek:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ja tam dzisiaj bawię się świetnie przy tej grze na XSX, zgadniecie?

5DA906A7-1FA2-4726-A379-6EFB9B6CD6DD.jpeg

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Ja tam dzisiaj bawię się świetnie przy tej grze na XSX, zgadniecie?

5DA906A7-1FA2-4726-A379-6EFB9B6CD6DD.jpeg

Gearsy 2? Aż się łezka w oku kręci. X360 to trochę jak Reprezentacja Polski w piłkę nożna z 1974 roku, wybryk natury, jednorazowy sukces, którym kibice żyją do dzisiaj, szkoda ze niemożliwy do powtórzenia..

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Gearsy 2? Aż się łezka w oku kręci. X360 to trochę jak Reprezentacja Polski w piłkę nożna z 1974 roku, wybryk natury, jednorazowy sukces, którym kibice żyją do dzisiaj, szkoda ze niemożliwy do powtórzenia..

Zgadza się :) G2, a jaka jest trójka? Lepsza? Muszę wszystkie części zaliczyć żeby zdobyć terytorium wroga na 100%. 

ps. Jakie macie sposoby na zdobycie baterii o 23.00 do pada w nowym XSX? Kurwa kończą się a wszystkie zabawki dziecka już maja LOW :/ biec na ORLEN, alkoholu mam sporo ale te cholerne baterie :/ niby to trzyma dłużej niż DS ale komfortu w tym żadnego, upokorzenie tej generacji serio :/ żeby kurwa w 2021 na BATERIACH jak jakiś pegazus z targu?! Microsoft z Teslą powinni opatentować jakieś źródła energii w padach serio

Opublikowano
Cytat

Jakie macie sposoby na zdobycie baterii o 23.00 do pada w nowym XSX? Kurwa kończą się a wszystkie zabawki dziecka już maja LOW

podłączyć pada kablem usb C do konsoli i grać (tak, może być bez baterii/aku) jak plejrobal na smyczy ;)  

serio wszystkie klapy to yebane młoty?  :) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
8 minut temu, Daddy napisał:

podłączyć pada kablem usb C do konsoli i grać (tak, może być bez baterii/aku) jak plejrobal na smyczy ;)  

serio wszystkie klapy to yebane młoty?  :) 

Nie grałem nigdy na kablu od czasu PS3 (nawet na GameCube kupiłem Wavebirda bo na kablu to dno) wiec nie wiem co to znaczy, chyba Cię pojebalo ze będę siedział jak na smyczy, musi być komfort a nie :/ już naruchalem zestaw baterii, starczy do rana, ahoj

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.