Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, HiS napisał:

Dlaczego? Kvrwa, dlaczego? 

Wiem, ale nie powiem :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dlatego, że to informacja z dupy od typa identyfikującego swój profil jako PS Gamer, której nie sposób znaleźć nigdzie indziej w sieci.

Opublikowano

17 minut temu, Bzduras napisał:

Dlatego, że to informacja z dupy od typa identyfikującego swój profil jako PS Gamer, której nie sposób znaleźć nigdzie indziej w sieci.

zadałem sobie trochę trudu i znalazłem takie wyniki finansowe Capcomu z maja 2020 r., które zgadzają się z pierwszą tabelą którą wkleił Yeti

https://www.capcom.co.jp/ir/english/finance/title.html

Opublikowano

Okej, to pierwsza część się zgadza. Ale ta druga to już mokry sen klapka.

Opublikowano

Wspaniale:fsg: wydawcy wreszcie zrozumieją, że zieloni to mentalni niewolnicy passa i wydawanie tam gier nie ma najmniejszego sensu. Scarlet nexus to na xboxie miał chyba z 10% sprzedaży na wszystkie platformy:yao: resident to samo.

Opublikowano

Zielonej awangardzie gamingu wydawcy przynoszą sztosiwa pod nos na złotej tacy. Niebieskie cuckoldy biorą pożyczki w bocianie by pozwolić sobie na działająca w oszukanym 4k grę na plejśmieciarę.

Opublikowano

Przecież z Sony jest jak Volkswagenenem, firma zbudowała sobie renomę na czymś co im wyszło kiedyś i jadą na tym wózku kilkanaście lat, jednak z czasem słupki będą spadać, ludzie będą niezadowoleni a firma będzie zwalała wszystko na covida i globalne ocieplenie.

Trzeba być debilem, albo klapem, w sumie jedno nie wyklucza drugiego żeby nie widzieć ogólnego niezadowolenia z polityki Sony w tej generacji, w pół roku MS wyda więcej gier niż Sony od początku nowej generacji, a czy zapowiada się na poprawę? Horizon 2 i God of War 2 to nic szczególnego - do kupienia na koniec generacji żeby skończyć w długi weekend.

Opublikowano

Co wyda więcej? Chyba popierdolek na które tylko z wywieszonym jęzorem czeka biedota z GP.

No i jakie słupki w dół? A z kim Sony rywalizuje? Z Microsoftem co przez 20 lat stoi w gorszym miejscu niż przed premierą X360.

Słupki jasno pokazują, że posiadaczami Xboxa są podludzie. Jest jeszcze grupa niebieska która kupi kloca jako drugą konsole bo mogą. Zagrają w 2 czy 3 tytuły i koniec, bo zawsze następuje powrót do prawdziwych gier. 

Jak tam wasza gra roku The Akcent? Już widać w temacie, że niektóre jednostki zauważyły, że to krap ze średnią 5/10. Reszta się jeszcze oszukuje. Temat samolocików umarł i wracamy do tego, że najpopularniejsze tematy w dziale XSX to - sprzedam, gdzie kupić najtaniej gejpassa oraz awaryjność.

:yao:

Opublikowano

Coś pusto na tym PS5 niczym w głowach naczelnych klapow.

20210806_184833.jpg

Opublikowano

Xbox szybsze loadingi, wiecej npctów no ale szrot 5 wyciągnie 2 klatki więcej jak patrzymy w ziemię xD ta konsola jest bezużyteczna  :)

Opublikowano

Co to dodali bullet time w wersji na Xboxy?:rofl:

Opublikowano

Ale guvno ten cyberpunk na Plejsmieciarze5

Matko jedyna, nie minął rok od premiery, a plejsmieciara nadaje sie tylko na duży przycisk do papieru :obama:

Zdecydowanie najgorsza konsola stacjonarna XXI wieku.

Jako uzytkownik konsol sony od 1996 roku jestem rozczarowany i zniesmaczony :notbad:

Opublikowano

I znowu rozdzialka na śmieciu w tyle :yao: Po co oni w ogóle zrobili tego szrota 4.5 to ja nawet nie

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

I znowu rozdzialka na śmieciu w tyle :yao: Po co oni w ogóle zrobili tego szrota 4.5 to ja nawet nie

Liczy się płynność a nie pokaz slajdów :D 

Opublikowano

Nigdy nie przestanie mnie śmieszyć że gry na series x wczytują się średnio 2 razy szybciej niż na ps5 z tym hypowanym dyskiem z przyszłości.

Opublikowano

Płynność + pół fps w zamian za rozdziałkę i miasto widmo :pawel: Dobrze, że na Xboxie bez kompromisów, a VRR robi resztę roboty. Smutne to życie klapka.

Opublikowano
24 minuty temu, devilbot napisał:

Nigdy nie przestanie mnie śmieszyć że gry na series x wczytują się średnio 2 razy szybciej niż na ps5 z tym hypowanym dyskiem z przyszłości.

MUSIMY CZEKAĆ NA NEXTGENOWE GRY ŻEBY POCZUĆ MOC SSD SONY!!!11

Opublikowano

Tylko ten pad jebany Xboxowy który wygląda i działa jak zabawka ze Smyka. 

Opublikowano

Powiem wam, że korzystam sobie z Microsoft Store na PC i jest to, bez żadnej konkurencji, najgorszy ku.rwa sklep pod względem interfejsu. Co za ku.rwa badziewie.

Opublikowano

W ogóle aplikacja Xbox na PC to gunwo obesrane, jak to kurwa chodzi ślamazarnie przy takim Steam, czy GOG to szok

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

aaaaale portale w raczecie!!!

a nie sorry, to skrypt xDD

Opublikowano

A Ty myślisz, że przygotowanie samolotu do lotu, to ot tak <pstryknięcie palcami>?

:xboxssie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.