Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, HiS napisał:

Dlaczego? Kvrwa, dlaczego? 

Wiem, ale nie powiem :D

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dlatego, że to informacja z dupy od typa identyfikującego swój profil jako PS Gamer, której nie sposób znaleźć nigdzie indziej w sieci.

Opublikowano

17 minut temu, Bzduras napisał:

Dlatego, że to informacja z dupy od typa identyfikującego swój profil jako PS Gamer, której nie sposób znaleźć nigdzie indziej w sieci.

zadałem sobie trochę trudu i znalazłem takie wyniki finansowe Capcomu z maja 2020 r., które zgadzają się z pierwszą tabelą którą wkleił Yeti

https://www.capcom.co.jp/ir/english/finance/title.html

Opublikowano

Okej, to pierwsza część się zgadza. Ale ta druga to już mokry sen klapka.

Opublikowano

Wspaniale:fsg: wydawcy wreszcie zrozumieją, że zieloni to mentalni niewolnicy passa i wydawanie tam gier nie ma najmniejszego sensu. Scarlet nexus to na xboxie miał chyba z 10% sprzedaży na wszystkie platformy:yao: resident to samo.

Opublikowano

Zielonej awangardzie gamingu wydawcy przynoszą sztosiwa pod nos na złotej tacy. Niebieskie cuckoldy biorą pożyczki w bocianie by pozwolić sobie na działająca w oszukanym 4k grę na plejśmieciarę.

Opublikowano

Przecież z Sony jest jak Volkswagenenem, firma zbudowała sobie renomę na czymś co im wyszło kiedyś i jadą na tym wózku kilkanaście lat, jednak z czasem słupki będą spadać, ludzie będą niezadowoleni a firma będzie zwalała wszystko na covida i globalne ocieplenie.

Trzeba być debilem, albo klapem, w sumie jedno nie wyklucza drugiego żeby nie widzieć ogólnego niezadowolenia z polityki Sony w tej generacji, w pół roku MS wyda więcej gier niż Sony od początku nowej generacji, a czy zapowiada się na poprawę? Horizon 2 i God of War 2 to nic szczególnego - do kupienia na koniec generacji żeby skończyć w długi weekend.

Opublikowano

Co wyda więcej? Chyba popierdolek na które tylko z wywieszonym jęzorem czeka biedota z GP.

No i jakie słupki w dół? A z kim Sony rywalizuje? Z Microsoftem co przez 20 lat stoi w gorszym miejscu niż przed premierą X360.

Słupki jasno pokazują, że posiadaczami Xboxa są podludzie. Jest jeszcze grupa niebieska która kupi kloca jako drugą konsole bo mogą. Zagrają w 2 czy 3 tytuły i koniec, bo zawsze następuje powrót do prawdziwych gier. 

Jak tam wasza gra roku The Akcent? Już widać w temacie, że niektóre jednostki zauważyły, że to krap ze średnią 5/10. Reszta się jeszcze oszukuje. Temat samolocików umarł i wracamy do tego, że najpopularniejsze tematy w dziale XSX to - sprzedam, gdzie kupić najtaniej gejpassa oraz awaryjność.

:yao:

Opublikowano

Coś pusto na tym PS5 niczym w głowach naczelnych klapow.

20210806_184833.jpg

Opublikowano

Xbox szybsze loadingi, wiecej npctów no ale szrot 5 wyciągnie 2 klatki więcej jak patrzymy w ziemię xD ta konsola jest bezużyteczna  :)

Opublikowano

Co to dodali bullet time w wersji na Xboxy?:rofl:

Opublikowano

Ale guvno ten cyberpunk na Plejsmieciarze5

Matko jedyna, nie minął rok od premiery, a plejsmieciara nadaje sie tylko na duży przycisk do papieru :obama:

Zdecydowanie najgorsza konsola stacjonarna XXI wieku.

Jako uzytkownik konsol sony od 1996 roku jestem rozczarowany i zniesmaczony :notbad:

Opublikowano

I znowu rozdzialka na śmieciu w tyle :yao: Po co oni w ogóle zrobili tego szrota 4.5 to ja nawet nie

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

I znowu rozdzialka na śmieciu w tyle :yao: Po co oni w ogóle zrobili tego szrota 4.5 to ja nawet nie

Liczy się płynność a nie pokaz slajdów :D 

Opublikowano

Nigdy nie przestanie mnie śmieszyć że gry na series x wczytują się średnio 2 razy szybciej niż na ps5 z tym hypowanym dyskiem z przyszłości.

Opublikowano

Płynność + pół fps w zamian za rozdziałkę i miasto widmo :pawel: Dobrze, że na Xboxie bez kompromisów, a VRR robi resztę roboty. Smutne to życie klapka.

Opublikowano
24 minuty temu, devilbot napisał:

Nigdy nie przestanie mnie śmieszyć że gry na series x wczytują się średnio 2 razy szybciej niż na ps5 z tym hypowanym dyskiem z przyszłości.

MUSIMY CZEKAĆ NA NEXTGENOWE GRY ŻEBY POCZUĆ MOC SSD SONY!!!11

Opublikowano

Tylko ten pad jebany Xboxowy który wygląda i działa jak zabawka ze Smyka. 

Opublikowano

Powiem wam, że korzystam sobie z Microsoft Store na PC i jest to, bez żadnej konkurencji, najgorszy ku.rwa sklep pod względem interfejsu. Co za ku.rwa badziewie.

Opublikowano

W ogóle aplikacja Xbox na PC to gunwo obesrane, jak to kurwa chodzi ślamazarnie przy takim Steam, czy GOG to szok

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał:

aaaaale portale w raczecie!!!

a nie sorry, to skrypt xDD

Opublikowano

A Ty myślisz, że przygotowanie samolotu do lotu, to ot tak <pstryknięcie palcami>?

:xboxssie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.