Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Ale żeby odpalać nowe, piekne światy czy przeżywac nowe wspaniałe przygody to nie ten zielony adres. W gry potrafią tylko w SONY. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

o kurwa, nie wiem czy przeczytałem coś głupszego w ciągu ostatnich kilku lat, a jesteśmy przecież w CW :pawel: 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wystarczy jedna gunwo gierka ze zbiórek dla powodzian aby zielonym już pamla odbiła :dynia: seria jakis indykow jak ascent, 12 minuts i teraz psychoindor i w doopach sie poprzepracalo jakby pana boga za nogi zlapali:dynia:  Przecież jak pchali indory do plusa to człowiek tego do biblioteki nie dodawał a tutaj na kolanach dziękują:dynia:

Opublikowano

Ej a Gamescom nie jest jutro ?

Opublikowano

Soulsowcy jak zwykle opoznieni. To pewnie przez ten zjebany framepacing.

Opublikowano

Jutro, jutro. 25-27 sierpień jak byk podane, mogłem sprawdzić sam zamiast pytać chamów xD

Opublikowano

Deepthroat pare godzin w temacie i widzę już moderacja mu usuwa posty:facepalm:

Opublikowano
1 hour ago, ASX said:

Ten tekst o tym że scam z  Abandoned odwrócił uwagę od  tegorocznego E3, widze że wyrasta na kolejny klaperski mit, w stylu tego że E3 umiera 

A tam Abandoned.

Pamiętam jak Sony zrobiło 2h prezentację gdzie mieli pokazać premierowo PS5 - rekordy oglądalności 3mln ludzi na jednym streamie.

Później z tym samym wyskoczył Xbox którego na streamie oglądała garstka, bo świat graczy z zapartym tchem oglądał pokaz dema na UE5 odpalonym na PS5.

Takie to zainteresowanie Xboxem jest :yao:

Kiedyś było jak Kamil napisał, nikt takich indorów do koszyka nawet nie wrzucał, a teraz całują Spermcera za to zielone ludziki :yao:

No i w dziale Xboxa jaka sekta. Nawrzucali jakiś gifów o Gamepassie z filmu Scary Movie, a jak zapropsowałem i napisałem, że dobry mem, bo Gamepass idealnie pasuje do komedii to mój post został usunięty :yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano
4 godziny temu, suteq napisał:

No to jest najsłabszy rok gamingowy od dawna wiec nic dziwnego że słabe E3.

Ale tylko dla Xa bo na PS5 od premiery pojawiały się nowości :) 

Jest kurwa taka bieda że gram w Gearsy 3 i czekam nadal na next geny bo to co teraz jest to potwarz a jedyna gra next o będzie dopiero Forza czyli JEBANY ROK od premiery next gena jakaś gra się pojawi :/ bieda jakiej historia gamingu jeszcze nie znała 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

To, że wolisz grać w Gears of War 3 na znienawidzonym Xboxie zamiast w któreś z ultranextgenowych doświadczeń na ukochanej plejkurwie wiele mówi o kondycji tej drugiej platformy.

Opublikowano

Chyba raczej wiele mówi o kondycji Xboxa skoro, namówiony na nextgena gra w Gearsy 3. Takie z was bocie mądrale, to mogliście chociaż powiedzieć żeby kupił xboxa one s - miałby to samo co teraz i mniej kasy by wydał. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Ale tylko dla Xa bo na PS5 od premiery pojawiały się nowości :) 

Super nowości: murzyn pająk z PS4, demons souls z ps3, suckboy z ps4, jakieś gówno all stars, ratchet 20, returnal z psującym się savem i multiplatformy. No nie ma co, same perełki. 

Opublikowano
10 godzin temu, Jordanensis napisał:

Takie to zainteresowanie Xboxem jest :yao:

Kiedyś było jak Kamil napisał, nikt takich indorów do koszyka nawet nie wrzucał, a teraz całują Spermcera za to zielone ludziki :yao:

No i w dziale Xboxa jaka sekta. Nawrzucali jakiś gifów o Gamepassie z filmu Scary Movie, a jak zapropsowałem i napisałem, że dobry mem, bo Gamepass idealnie pasuje do komedii to mój post został usunięty :yao:

Hmmm... ta formuła wygląda znajomo - nasrane emotek, "Spermcer"...

Wygląda na to, że żurom pisze na dwa altery i nawet propsuje ten drugi w swojej wypowiedzi (Kamilek).

Opublikowano
6 godzin temu, Masorz napisał:

Tam kurwa xbox czy playstation

240090442_4756647871032156_5378038336775

Ino NINTENDO

Tylko że to już skończyłem i oprócz nowej starej Zeldy też gier jak na lekarstwo

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Switch jest super jeśli ostatni kontakt z Nintendo miało się na Pegasusie.

Ominąć GameCube? Szaleństwo :/ przecież to jedna z najlepszych konsol i z najlepszymi grami

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Ominąć GameCube? Szaleństwo :/ przecież to jedna z najlepszych konsol i z najlepszymi grami

Dla mnie ich ostatnia, warta uwagi stacjonarka. Po dziś dzień pamiętam mój szok przy ogrywaniu RE4 (top 3 życia, niezachwiane miejsce na podium). Cudowna konsola, brakuje mi tego Nintendo. Od tamtej pory nasze drogi się rozeszły. Nie przemawia do mnie ani Wii ani WiiU, a po DSie następca też miał lekką zadyszkę.

Na dzień dzisiejszy jednak i tak wolę 3DSa po raz 4, bo mam naście sztosów z 3DS i poprzedniczki do ogrania niż tego Switcha od leniwych portów.

Nintendo? Spoko jak pierwszy kontakt z nimi ma się na Switchu, ale tak to XDDDD

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Switch jest super jeśli ostatni kontakt z Nintendo miało się na Pegasusie.

Jeśli dalej sprzedają Mario z nesa za 50zl to chyba jednak lepiej iść na szaberek po pegasa  :pawel:

Opublikowano

Fajna konsola jak się mało gra, bo inaczej analogi zaczynaja driftowac. Wyobrazacie sobie kupic lite i konsola do wyjebania? Ha tfu na chinczykow.

Opublikowano

Ja chciałem kupić dla Hadesa, na szczęście Spencer mnie uratował ale nie wyobrażam sobie w to grać tam przy takiej angażującej gierce gdzie dużo się przyciska bo chyba by się rozleciała ta zabawka. 

Opublikowano

Można wiedzieć, czemu jeszcze nikt nie wkleił w tym temacie ostatnich filmików Horizon 5????

Opublikowano

To tłumaczenie switchowcow, ze mozna grac na kiblu czy w podrozy xDdd przeciez wszyscy wiemy, ze oni tylko leza na łóżku jak warzywa i napierdalaja caly dzien z zaslonietymi roletami.

Opublikowano
16 minut temu, adi napisał:

Można wiedzieć, czemu jeszcze nikt nie wkleił w tym temacie ostatnich filmików Horizon 5????

Bo wszyscy myślą, że to dodatek do Forza Horizon 3 ;)

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

To tłumaczenie switchowcow, ze mozna grac na kiblu czy w podrozy xDdd przeciez wszyscy wiemy, ze oni tylko leza na łóżku jak warzywa i napierdalaja caly dzien z zaslonietymi roletami.

Też mnie to zawsze bawi. XDDD

Wsiadasz do tramwaju wyciągasz tę cegłę, a za 10 minut EJ MATI ZARAZ WYSIADAMY, CHOWAJ PSTRYKA i pakuje biedny mati tę krowę (jeszcze z hori split padem) do futerału i chowa do plecaka XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a Vita czy 3DS? Wyciągasz z kieszeni, szybka partyjka w luminki czy pushblox i jak trzeba wysiadać to szybko pakujesz w kiermanę i fajrant

JAK CZŁOWIEK KULTURY, a nie dałn z cegłą co to ani przenośne ani stacjonarne, jprdle nigdy nimi tak nie gardziłem jak za Switcha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.