Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To kółeczko wzajemnej schabkowej adoracji, te same mordy wciąż stykają się gryfami xD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
46 minut temu, giger_andrus napisał:

A jednak najlepiej się czyta te jego pociski po całej zielonej kompanii. 

No jeśli ktoś lubi prostacki humor to może mu się podobać.

Ale nie zapomnę jak latami narzekano i wyzywano od debili daddy'ego, ale teraz gdy powstało jego niebieskie alter ego to nagle dla wielu stał się idolem. Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Ale nie zapomnę jak latami narzekano i wyzywano od debili daddy'ego, ale teraz gdy powstało jego niebieskie alter ego to nagle dla wielu stał się idolem.

Mam kilku idoli ale nie na tym forum. Wyolbrzymiasz i mijasz się z prawdą. Po prostu wiele osób się tu sili na „prostacki humor” a jemu to idzie znacznie lepiej. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Hubert249 napisał:

A na deserek Blodborne Remaster, tutaj 4K/30 lub 1600p/60 do wyboru. 

Dzieciaku, za takiego Bloodborne wyłożyłbym nawet 2 000 złotych polskich

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Ale nie zapomnę jak latami narzekano i wyzywano od debili daddy'ego, ale teraz gdy powstało jego niebieskie alter ego to nagle dla wielu stał się idolem.

Drogi bocie bezbeku 2021. Jakbyś był choć w 1 procencie tak zabawny i trafny co do krytyki konkurencji jak schabek, to może nawet kogoś Twoje posty przekonałyby do kupna tego Xboxa, choćby z sympatii. Na szczeście Twój scam jest tak samo naiwny i bezjajeczny, jak włoski spam o środkach na potencję :)

Daddy to przy schabku nawet nie leżał ;)

Opublikowano

Chvjowa konsola, chvjowe community, chvjowi liderzy opinii.

Cała prawda o niebieskiej sekcie AD 2021 :dunno:

Opublikowano

No, widze że dziś świeto dla klapów o którym wspominał @Whisker , alpha COD Vanguard. :obama:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

No, widze że dziś świeto dla klapów o którym wspominał @Whisker , alpha COD Vanguard. :obama:

Ale piecze co? :) 

Opublikowano

schabek wszedł, wysrał się na podłogę i wyszedł

Niestety bańka pękła, jak psychika schaboszczaka po banie i z zabawnego stylu nie zostało nic. Sa już tylko te teksty z generatora: coś o sraniu, rzyganiu, o żólto na meta, podwyżce i elicie.

Z perspektywy czasu fałszywy Mesjasz, ale po niebieskiej stronie nikogo lepszego nie ma, więc imbecyle przyklaskują dla imbecyla. :)

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sa już tylko te teksty z generatora: coś o sraniu, rzyganiu, o żólto na meta, podwyżce i elicie.

dodałbym jeszcze ciągłe personalne  podjazdy, 

no ale jak widać niektórych to bawi, dopóki pewnie sami nie staliby się celem tego fanatyka 

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Ale piecze co? :) 

Nawet nie wiesz jak bardzo. Zanim na XSX zacznie sie beta tego CODa to miną lata świetlne. Więc może w tym oczekiwaniu opiszesz chociaż swoje wrażenia z alphy? 

Opublikowano
34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niestety bańka pękła, jak psychika schaboszczaka po banie i z zabawnego stylu nie zostało nic. Sa już tylko te teksty z generatora: coś o sraniu, rzyganiu, o żólto na meta, podwyżce i elicie.

Czyli jak większość postów zielonych psów, złaknionych gier, konsoli nextgenowwej i uznania w środowisku graczy konslowych. Schabek naciska przyciski które aktywują wpierdol i to was najbardziej boli. Nie możecie znieść tej prawdy. Piszecie o personalnych podjazdach shaba ale zawsze po chwili go atakujecie. Jesteście zyebani. 

Możecie zawsze po jego poście pisać o złamanej psychice, fanatyźmie itd ale nie zmienia to faktu że dostajecie wpierdol idealny. Przemyślcie swoją role w tym śmiesznym zielonym fanbojstwie. 

Opublikowano

Najlepiej go jeszcze trochę nakrecić i znowu problem zniknie na jakis czas :usmiech:

Opublikowano

Schabek? To ten koleś, który twierdził że MFS na trailerach z XSX przed premierą, to ściema odpalona na komputerach z NASA i na konsoli napewno będzie to dwa razy gorzej wyglądać. A później okazało sie że na XSX sa detale niemal ultra z PC.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

no ale jak widać niektórych to bawi, dopóki pewnie sami nie staliby się celem tego fanatyka 

No to dodaj te personalne podjazdy bo az sam jestem ciekaw. Mam nadzieje ze przy okazji zaraportowales juz daddyego

Poza tym nie wiem czego ty tu jeszcze szukasz, po rozjebaniu konkurencji w wyscigu o bezbeka roku twoja jedyna strategia obronna bylo ALE JAK TO JA BEZBEKIEM PRZECIEZ JA SIE NIE UDZIELAM W BETONIARNI CHLOPAKI PROSZE GLOSUJCIE NA SCHABKA :/ Jak widac geba ci sie nie zamyka a z cw nie wychodzisz. Sprawdz moze czy tym razem w kaciku smakosza ktos jeszcze nie wie ze gamepass to super usluga dzieki ktorej mozemy sprawdzic gry ktorych normalnie nigdy bysmy nie kupili

Dodac do tego twoje zaczepki w moim kierunku kiedy siedzialem na nieslusznej banicji a jak wrocilem to przemykasz tylko i paletasz sie miedzy nogami cos tam placzac i sugerujac ze niby znowu lamie regulamin xDDDDD w niebieskim krolestwie takie jednostki nazywany zielonymi… i tutaj musialby nastapic personalny podjazd ale sztywno trzymam sie regulaminu wiec :)

Opublikowano
48 minut temu, ASX napisał:

Trzeba dodać, że schabek mimo swej bezwzględności, tak wlaściwie to walczy o dobro graczy. Boleśnie punktując takich scammerów i trollów jak ty (za co zresztą społeczność tego forum wystawiła ci już rachunek w postaci bezbeka 2021). Ilość graczy, która nabrała się na xboxa jest nadal zbyt duża. Nawet 1 gracz który kupi xboxa zamiast PlayStation czy Switcha jest stratą dla społeczności.

Także dawaj @schabek , dobrze czynisz, niech ich boli i niech niezdecydowani gracze szukający porady co wybrać, wiedzą że to naciągacze i trolle ;)

Opublikowano

Na poprzedniej stronie wyzywasz wezyra od konfidentów, więc daleko nie trzeba było szukać przykładów tych osobistych podjazdów

Fakt że wygrałem jakąś ankietę nie oznacza że nie mogę pisać na forum, większości osób raczej nie przeszkadzam, kilka osób chyba nawet jakoś mnie chyba docenia,  zadając mi pytania w różnych tematach czy w prywatnych wiadomościach.

Z tobą  też nie szukam zwady, kilkukrotnie wyciągałem do ciebie rękę na zgodę , proponując że gotów jestem odpuścić ci ten przegrany zakład, który to chyba tak mocno odcisnął się na twojej psychice.

Opublikowano
24 minuty temu, LiŚciu napisał:

Czyli jak większość postów zielonych psów, złaknionych gier, konsoli nextgenowwej i uznania w środowisku graczy konslowych. Schabek naciska przyciski które aktywują wpierdol i to was najbardziej boli. Nie możecie znieść tej prawdy. Piszecie o personalnych podjazdach shaba ale zawsze po chwili go atakujecie. Jesteście zyebani. 

Możecie zawsze po jego poście pisać o złamanej psychice, fanatyźmie itd ale nie zmienia to faktu że dostajecie wpierdol idealny. Przemyślcie swoją role w tym śmiesznym zielonym fanbojstwie. 

Mnie najbardziej śmieszą te teksty o epickości nowych doznań kiedy PS5 dostarczyło remake Soulsów z PS3, podjebę marianów z sackboyem, remasstery i jakieś edycje kompletne gier za PS4. Pisanie o kolejnych częściach częściach HaloForzyGearsów kiedy jedna z dwóch nowych gier na PS5 to moze juz 16 Ratchet, praktycznie bez zmian od czesci pierwszej. Jedynie co faktycznie unikalnego dostarczyło Sony to Returnal.

Czy na Xboxie jest jakoś lepiej? Nieszczególnie, ale MS przynajmniej wyciągnął głowę z dupy poprzedniej generacji i dostarczył ciepło przyjęty horror, grę faktyczną w uniwersum Gearsów, niespotykany nigdzie indziej symulator i naprawdę nietuzinkową PLATFORMÓWKĘ (czego nie można powiedzieć o Ratchecie), która jest w tym roku najlepiej ocenianym przedstawicielem gatunku. Tu jest ŚWIEŻOŚĆ.

Wiem, że wielu pałuje się pod wizję klęski Microsoftu, ale nie dość że rosną w siłę to się stale rozrastają,  dywersyfikują gatunkowo i patrzą w przyszłość. To Sony zostalo jedynie z garstką studiów i masowo przesuwa gry na 2022, bo wiedzą, że muszą grac na zwłokę nim faktycznie coś ich studia 1st party wrzucą na rynek. Nie mówiąc juz o tym, że te studia ktore zostały bedac grać bezpiecznie na sony template. Jesteście tego świadomi, ale to wypieracie, więc jedyne co wam zostaje to koniara pod wyniki sprzedaży.

To.co pisze schabek jest prawdą? Jest jedynie kłamstwem w które chcecie wierzyć.

Opublikowano

Kaczyński to prawdziwy lider wśród klapów bo jako jedyny tam ogrywa te wszystkie sztosy na sonkę :)

Opublikowano

Przynajmniej wiadomo, że prawdą okazały się plotki, jakoby nastepna konferencja plejstejszyn miała sie odbyć w szpitalu w Choroszczy. Sony chce być bliżej swoich fanów :kaz:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Dalej aktualne widzę. Dee nie zmieniaj się.

OIP.jpeg

Opublikowano

Niech się cieszą, że Sony z łaski im da za rok tego Deathloopa, bo byłby kwik nieziemski.

2 minuty temu, beardo0 napisał:

Hehe, w Ratchecie zbiera się Raritanium , a tutaj Psitanium

Bo Ratchet to Rarytas, a Psychoszczur to PsiKutas bez S.

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Przynajmniej wiadomo, że prawdą okazały się plotki, jakoby nastepna konferencja plejstejszyn miała sie odbyć w szpitalu w Choroszczy. Sony chce być bliżej swoich fanów :kaz:

Widzę, ze ASX po zdobyciu zasłużonego tytułu Bezbeka Roku stał się inspiracja dla pozostałych zielonych. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.