Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

xd

miałem 60 klatek w Horizonie zanim to było modne

789133843_Zrzutekranu(25).thumb.png.98cd413e089b5232bb67c15605fcbadc.png

Nie kojarzę żeby na ps4pro chodziło w 60fpsach, a o ile się nic nie zmieniło jesteśmy w temacie CONSOLE wars ;)

A jak mamy wojowac kompem to Disco Elysium to najlepsza gra, jaka wyszła w ostatnich latach, po prostu nie mogę się oderwać :) w końcu „ożywiono” rysunki koncepcyjne, muzyka i klimat 10/10. Wiem, ze wychodzi/ jest na konsolach ale to jednak taki tytuł typowo pctowy dla mnie.

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak kraść to miliony, jak dymać klaperskich to w stylu Rocco Siffriediego :shieeet:

Opublikowano

Mnie już poważnie wkurfia ta cenowa polityka sony. To jest bezczelne dojenie graczy, i naprawde sie dziwię, że tak wielu bezrefleksyjnie rzuca swoją kasę w paszczę wiecznie głodnej korporacyjnej bestii. No serio, wyobrażacie sobie ze steam sprzedaje 2 wersje gry, tanszą dla starych kart graficznych i droższą dla RTX? To jakis absurd.

Opublikowano

Roznica pomiedzy standardowymi edycjami 20 zł, pomiedzy specjalnymi 50zł :obama: niezle roochanko, a to ta sama plyta

Opublikowano

Teraz Microsoft mógłby zrobić filmik z Smart delivery i pocisnac tych Żydów z Sony za to że wtedy z nich bekę cisnęli jak chodziło o wymianę gier . I jeszcze wstawić tam ta parszywa mordę ryana

Opublikowano

Nie wiem co gorsze - płacenie 350 pln za zajebista grę czy 50 pln miesięcznie za retro gowno na które normalnie każdy by się odlał? 

Opublikowano

.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Boty maja srake o 20-50 zeta? Kurwa czy w zielonym kurwidolku są w ogóle jacyś dorośli ludzie? ;)

Swoja droga zieloni nawet w cebuleniu nie są najlepsi, bo to co kosztuje w gamepassie 5 dych miesięcznie na epicu jest za free :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
10 minut temu, Ma_niek napisał:

Teraz Microsoft mógłby zrobić filmik z Smart delivery i pocisnac tych Żydów z Sony za to że wtedy z nich bekę cisnęli jak chodziło o wymianę gier . I jeszcze wstawić tam ta parszywa mordę ryana

Opublikowano

A co się dziwić, zieloni już sami się gubią w tych Seriesach itd. Jakby mieli na każdy wariant konsoli zrobić osobne wydanie gry to Amerykanie by zgłupieli do reszty. Jeszcze niedawno zamawiali Ona bo myśleli, ze to next gen. W sumie wiele się nie pomylili :rofl:

Opublikowano
19 minut temu, Ma_niek napisał:

Już kręcili bekę

bg5yfyz6p4p51.png

Opublikowano
35 minut temu, ASX napisał:

Już kręcili bekę

bg5yfyz6p4p51.png

Szacun za podejście :xboxssie:

Opublikowano

Plejstejszon rozjebane :asax:

Opublikowano

Fajnie ze tak wielu graczy poznało się na X i czerpie z niego garściami. A jeszcze fajniej jakby Ryan rozyebal sobie głowę po pijaku. 

Opublikowano
5 hours ago, Lord Protector said:

Testowałem i sprawdzałem obie konsole, naprawdę nie wiem jak można być tak ślepym żeby twierdzić, że to PS5 jest lepiej zaprojektowanym i wykonanym sprzętem :yao:

I wy się dziwicie, że z klapami się tak rozmawia jak oni sobie takie balasy do głowy pakują :yao:

Jak testowałeś? Chyba tak jak testujecie gry z GP gdzie każde gówno to dla was :obama: a w rzeczywistości to :yao:

Thanks to some new information from Jeff Grubb over on VentureBeat, we've learned that developers have been saying that PS5 has a better architecture “than any console in history.” ... Ultimately, it just means that more developers will want to make games on PS5, exclusive or otherwise

I dużo więcej tego typu info w necie. Ale co tam Developer Lord Protector testował i wyszło mu inaczej :yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Kurwa nie kumam czemu nawet raz ta jebana sekta nie może uderzyć się w pierś i powiedzieć że coś jest zjebane u Sony. Chociaż raz. 

"stać mnie", "Wszystko drożeje", "twórcom się należy", naprawdę to jest takie wmawianie sobie że szok. 

Ta polityka jest chora i już, nie wyjeżdżajcie mi z gejmpassem i Xboxem tylko napiszcie ze to co robi Sony jest spoko 

Opublikowano

Znaczy tu niech sobie piszą sobie co chcą bo od tego jest ten zjebany temat ale poza nim dla nich też jest wszystko w porządku xD świry i tyle 

Opublikowano

No jest chujowe ja przyznaje tylko co to zmienia? Przy zerowej konkurencji Sony robi co chce, NIESTETY.

Opublikowano

NIESTETY, ale casuale co graja w 5 gier rocznie w tym simsy i peggle sa w wiekszosci. 3rd person over the shoulder dad sim z ladna grafa i nic wiecej nie trzeba.

Opublikowano

Z cenami 350zl za grę mocno nie popieram, zwłaszcza że ta sama firma dwa miesiące po premierze obniża cenę do 200zł i tutaj jest większe frajerstwo. Nie chodzi o zasobność portfela ale o fakt że jakoś inni mogą taniej wydawać swoje gry a Ps Studio jawnie doi. Rozumiem jakość i ficzery ale to trochę przesada. Murem stoję za Sony ale polityka cenowa mnie drażni 

Opublikowano

Jak wyjaśnicie podwyżkę cen gier na PS4 na koniec żywota tej konsoli? Nie da się tego wyjaśnić, ani usprawiedliwić.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jak wyjaśnicie podwyżkę cen gier na PS4 na koniec żywota tej konsoli? Nie da się tego wyjaśnić, ani usprawiedliwić.

Ale co tu wyjaśniać? Sprawa jest oczywista, zysk. Tak samo jak brak kompatybilności z PS3 itd taka polityka. 

Druga sprawa że jakby była bardzo tańsza na PS4 i z darmowym uograde to logiczne żeby ludzie kupowali wersje na PS4 taniej i grali na PS5 tak jak kręcą z kodami na GPU w Xboxie, proste.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Enebiarze, piraci i złodzieje pierwsi rzucają kamieniami :rofl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.