Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

comment_sS3HjaoGRwDozyiyjOgJtkjrwvFRFWS7

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gdzie jest user @schabek? Ten zielony motłoch ba całe comunity tego retroczegos panoszy się za bardzo w swoim odklejenie :xboxssie:

Opublikowano

Zaraz psychośmiecia 2 ukończę i co mi ma więcej do zaoferowania ten XblushitX? Muszę czekać do 5 listopada na Forze Horizon 5. 

No, ale Sony przychodzi na ratunek z Dearhloopem, Keną i Death Stranding. Xszczur dostanie czape na głowę i lulu.

Już 4 baterie mi poszły, a nawet miesiąca nie mam konsoli. Katastrofa.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Psychonauts 2 choć lubię platformery ciężko mi przechodzić :/ czuć takim low budżetem że masakra

26 minut temu, Shago napisał:

A mogę prosić tłumaczenie na polski?

Niestety Psycho 2 nie ma napisów PL bo Xbox ma Poljiaków za śmieci

Opublikowano

Thursday was to be a celebration of Horizon Forbidden West and the amazing team at Guerrilla working to deliver it on February 18, 2022. However, it’s abundantly clear that the offerings we confirmed in our pre-order kickoff missed the mark.

Last year we made a commitment to deliver free upgrades for our cross-gen launch titles, which included Horizon Forbidden West. While the pandemic’s profound impact pushed Forbidden West out of the launch window we initially envisioned, we will stand by our offer: Players who purchase Horizon Forbidden West on PlayStation 4 will be able to upgrade to the PlayStation 5 version for free.

I also want to confirm today that moving forward, PlayStation first-party exclusive cross-gen titles (newly releasing on PS4 & PS5)–both digital and physical*–will offer a $10 USD digital upgrade option from PS4 to PS5. This will apply to the next God of War and Gran Turismo 7, and any other exclusive cross-gen PS4 & PS5 title published by Sony Interactive Entertainment.

— Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment

Opublikowano

Z napisami to lipa, zgadzam się. Nie popisał się Microsoft. 

Low budget? Kurwa wy gracie w grafikę? Ja sobie gram w Psychonauts 2 i naprawdę jest to świetny tytuł, ilość pomysłów i serca które tu wpakowano zasługuje na szacunek. Paradoksalnie dzięki gejm passowi więcej ludzi będzie miało okazję w to zagrać, bo tak to pewnie byłaby klapa sprzedażowa. 

Ale najbardziej zatwardziałe klapy oczywiście dla zasady muszą marudzić, cała reszta niech zapozna się z P2 jak już wyjdzie na ps5 bo warto 

Opublikowano

Zwłaszcza takie, które piszą tak:

W dniu 29.08.2021 o 11:26, Donatello1991 napisał:

No warto było grę uruchomić. Subiektywnie na ten moment GOTY. 

I nie zmienia się nic, maska obrońcy sonki założona twardo, a grane na XSX, bo to najlepsze miejsce dla graczy. Fakty i argumenty

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

Z napisami to lipa, zgadzam się. Nie popisał się Microsoft. 

Low budget? Kurwa wy gracie w grafikę? Ja sobie gram w Psychonauts 2 i naprawdę jest to świetny tytuł, ilość pomysłów i serca które tu wpakowano zasługuje na szacunek. Paradoksalnie dzięki gejm passowi więcej ludzi będzie miało okazję w to zagrać, bo tak to pewnie byłaby klapa sprzedażowa. 

Ale najbardziej zatwardziałe klapy oczywiście dla zasady muszą marudzić, cała reszta niech zapozna się z P2 jak już wyjdzie na ps5 bo warto 

Nawet o grafikę nie chodzi ale technicznie trąci bugami, samo rozłożenie mocy i przycisków jest mega nie wygodne i nie praktyczne :/ 

Opublikowano

15h za mną i żadnego buga nie spotkałem. Jedynie 2 razy chwilowe problemy z kamerą i wspominane ułożenie mocy na padzie. 

Opublikowano
48 minut temu, devilbot napisał:

Thursday was to be a celebration of Horizon Forbidden West and the amazing team at Guerrilla working to deliver it on February 18, 2022. However, it’s abundantly clear that the offerings we confirmed in our pre-order kickoff missed the mark.

Last year we made a commitment to deliver free upgrades for our cross-gen launch titles, which included Horizon Forbidden West. While the pandemic’s profound impact pushed Forbidden West out of the launch window we initially envisioned, we will stand by our offer: Players who purchase Horizon Forbidden West on PlayStation 4 will be able to upgrade to the PlayStation 5 version for free.

I also want to confirm today that moving forward, PlayStation first-party exclusive cross-gen titles (newly releasing on PS4 & PS5)–both digital and physical*–will offer a $10 USD digital upgrade option from PS4 to PS5. This will apply to the next God of War and Gran Turismo 7, and any other exclusive cross-gen PS4 & PS5 title published by Sony Interactive Entertainment.

— Jim Ryan, President & CEO, Sony Interactive Entertainment

Można to obronić tym, że cena gry na PS4 i PS5 to różnica jakichś 40 złotych. Gdyby było inaczej to każdy by w przyszłości kupował edycję PS4 taniej i miał wersję PS5 za darmo. Także jak najbardziej uzasadnione rozwiązanie. Gry na świecie poszły w górę, a gracze by kombinowali dalej. Biedaki by chcieli włożoną pracę przez kapitalnych devów Sony za darmo. 10 euro to i tak taniocha.

Opublikowano

Jakich ucieczek jak go wyjebali za molestowanie...

Opublikowano

Język angielski używany w tych tweetach też nie ułatwia sprawy :notbad:

Opublikowano

Jakby sony nie było yebanymi biedakami i kupili twittera to wszystkie twyty byłyby po polsku dla klapów  :(

Opublikowano
W dniu 4.09.2021 o 11:15, mugen napisał:

Idiotycznie wciskasz tego triggera. Strzał chwyta na początku wciśnięcia, a ty nim machasz za tym punktem. Wciskaj lekko, a nie dociskasz od środka do końca i będzie ok.

Z cyklu: Problemy nieznane użytkownikom konsol nie będących porażką. IDIOTYCZNE WCISKANIE TRIGGERA :obama:

Opublikowano

No niestety, pad od iksboksa to w sumie ta sama przestarzała konstrukcja co w czasach X360, taki fiat 126p padów, a kosmiczne technologie rodem z XXII wieku Dualsense'a wymagają jednak trochę więcej od gracza :sir:

Opublikowano

Dualsense spaniały sprzęt* :fsg:

*gdy nie jest w serwisie raz na 2 miesiące  :pawel:

Opublikowano

W temacie Horizona nawet klapy nie wiedzą co jak gdzie i za ile xDDDDDDDD

Niesamowity, spójny przekaz Sony, że fani tacy pogubieni, że nawet nie zauważą różnicy między wydaniem 10 a 30 euro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.