Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Każda emotka w poście Kamilka, to jedna łza nad pieskim życiem klapa bez XSX

Biedne dziecko

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Pięknie boty rozrzucone jak gnój po polu:banderas: kotor, spider, wolverin, forspoken, gt7, gow:banderas: a wy co? Cwalo w oprawie z 360 f2p z blacharzami na myszkach i reskin frajerzuni gdzie będziecie jeździć za piniatami ?:dynia: potem tylko dokarmić boty jakimiś gasami i indorami i będą tylko czekac az okruszki spadną z pańskiego stolu:banderas: Z A O R A N E 

Akurat KOTOR i Wolverine to tak samo odległe premiery jak Fable czy Perfect Dark. :P

Aż mnie boli jak o tym myślę.

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

GoW Ragnarok - pierwszy powód dla którego warto rozwazyć zakup PS5

dawno większej głupoty nie przeczytałem xD

Opublikowano

Ile nowych twarzy w CW :obama:. To pokazuje jak wielkie pokłady beki dostarczyło $ony xD

Opublikowano

Typowy syndrom „wyborczy” ludzie ujawniają się po stronie zwycięzców. Ilość nowych twarzy miara sukcesu Sony :)

Opublikowano

Taki sukces, że nawet cotek kurwi na plejbekę xD

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Sukces miał być i wjechał ostro w botów :)

Zadaj sobie pytanie, czy Twoja wątroba wytrzyma do tych premier xD

Opublikowano

Widzę ze kolejna konfa i kolejne nowe exy dla soneczki wspaniałej :banderas:

A jak tam w zielonym kurwidolku? Dalej nic?

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Przecież te "exy" będą jeszcze na konferencjach w 2022 i 2023 roku. Ja pierdole xD  weź tam nakryj tego małża jakimś porządnym obrusikiem,  trochę sobie poczeka. 

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Przeciez u nich albo indor/gaas ląduje w passie albo tylko slina cieknie przez szybę. Tam nikt nie będzie gier wydawał bo i tak ich nikt nie kupi tylko będzie odpalal jakieś ścierwo z abonamentu :dynia: 

5 minut temu, Hubert249 napisał:

Przecież te "exy" będą jeszcze na konferencjach w 2022 i 2023 roku. Ja pierdole xD  weź tam nakryj tego małża jakimś porządnym obrusikiem,  trochę sobie poczeka. 

Powiedział typ co będzie klaskał uszami jak jeszcze 5 razy zobaczy starfielda, fable, the outer worlds, everwild, hellblade 2 i cały wagon tego syfu:pawel: xszrot zapodał lineup do 2030 roku:dynia:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Sony tak wyszło dobrze PS4 ze za chuja nie chcą się pozbywać ich uzytkownikow, jest to czysto księgowo zagrane i wiadomo ze chodzi o pieniążki, co natomiast z osobami które kupiły PS5? Gowno im na pysk, żadna zaprezentowana gra nie pokazała tego co można było zobaczyć na PS4, albo multiplatformy, albo gry które mogły by być DLCekiem a nie pełna produkcja, tylko ze znowu, ksiegowi pokręcili nosem, powiedzieli a po co DLC za 259zl skoro możecie dołożyć jeden akt w grze żeby ja o godzinę wydłużyć i sprzedamy za 349zł.

Ciesze się ze wybrałem Xboxa na początku generacji i o ile PS5 planowałem zakupić dość szybko tak wczorajsza konferencja pokazała ze mogę ja kupić w okolicach 2023/24 jak będzie wychodziło GT7, które w dniu premiery będzie już zreszta przestarzałe.

Jak wy tego klapy nie widzicie? Jak możecie być takimi niewolnikami.

Najpierw czekaliście jak kurwa na radke a teraz liczycie ze może zadzwoni, nie, on was wyjebal a zdjęcia pokaże kolegom w pracy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Klapiarze to tak trochę jak wyborcy pisu "nooo, za 10lat będzie cudownie". xd

Opublikowano

Wiadomo że trzeba pisać że Sony zaorało, bo co innego zostało. 

Gdyby naprawdę był jakiś nowy Silent czy coś to może by człowiek przebierał nogami za ps5. Ale na spokoju można sobie poczekać z dwa lata. 

Śmiali się z cinematików gry od Arkane i Fable, a teraz zobaczyli filmiki ze Spidera i Wolverina to nagle zachwyty xd kurwa jakie to jest zepsute środowisko naprawdę. 

Kiedyś się kupi plejke to pewne, gdy będzie za czapkę śliwek. I gry będą w dobrej cenie (bo te 350zl to jest kurwa taka mela na ryj że szok, mówię ogólnie). 

Still, dla mnie droga Microsoftu na tą chwilę jest bardziej ekscytująca

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Śmiali się z cinematików gry od Arkane i Fable, a teraz zobaczyli filmiki ze Spidera i Wolverina to nagle zachwyty xd kurwa jakie to jest zepsute środowisko naprawdę. 

O to, to, bomba prawdy. Szydery z Fable nie ma końca, a teraz sami od wczoraj trzepią do gówno filmików :yao:

Opublikowano

Dobrze im wychodzą te konferencje xD

Prezentacja ps5 i decyzję graczy o zakupie Xboxa. Wczoraj większość myślę zdecydowała ze chyba warto poczekać jeszcze 2-3 lata na wersję PRO

Opublikowano

Beka z klaperskich na maksa. Nawet Jimbo ma już wyjebane na playśmieciare 4,5. Słusznie doszedł do wniosku że tym szrotem nie ma szans wygrać z bestią XSX i gamepassem za grosze. Trzeba sie ratować wydawaniem na hamulcową PS4.

No i pewnie roboty nad PS5Pro ruszyły już pełną parą. A że paru frajerów którzy kupili PS5 będzie przy okazji przez to wyrąbanych w kakao...life is brutal i full of zasadzka:kaz:

Opublikowano

A wystarczyło siedziec cicho.

Ale nie, sony musiało przed kamerami na cały świat pochwalić się jak bardzo chędożą klaperskich :kaz:

Wspaniała strategia, wspaniała. Teraz każdy kto jeszcze mial jakieś wątpliwości jest już pewien, że plejsmieciara 5 to najgorsza konsola stacjonarna XXI wieku.

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale mi się wydaję, że co generacja to głupsze pokolenie graczy dochodzi. 

W tym temacie osoby dorosłe, żyjące na przynajmniej średnim poziomie potrafią docenić i widzą gdzie prawdziwe gry wychodzą. 3 Bomby? Bzdura, ale niech będzie. Każdego posiadacza PS5 stać by kupować gry jakie chce i lubi.

Z drugiej strony posiadacze XSX/S większość to młodsi na utrzymaniu rodziców których łatwiej przekonać do kupna konsoli, bo gry za 4zł w Brazylii, a później się dziwią, że niema polskiej regionalizacji. Są jeszcze starsi którzy nie ułożyli sobie jeszcze życia tak jak by chcieli, brak czasu, pieniędzy też mogło być więcej, a zatem darmowa śmieciarka wskazana również.

Kilku zielonych pionków pisze tutaj głupoty które nie mają nic wspólnego z normalnością. Cały internet zachwycony prezentacją Sony, posiadacze PS5 pieją z zachwytu, a tutaj zapewne po tabletkach na bół głowy u bootow Ci piszą jakieś farmazony, że Sony nie dostarczyło. Gdzie dział PS5 rośnie w tytuły, a dział XSX to jakiś żart bez gier, albo z indykami które nikogo z poważnych graczy. 

Teraz dostaną nową część Horizona który niczym czasowy EX zniknie po jakimś czasie ze sklepiku i mający te same samochody od FH2. Będzie jeszcze powycinane Halo, a wszystko to polane delikatnym acz śmierdzącym sosem indyczych gówien. 

Chciałbym również przypomnieć, bo 2 osoby tutaj tak pisały - Deathloop i Ghostwire od Microsoftu dla PS5. I tutaj pomyłka. Już tłumaczę. Deathloop od Arcane i Ghostwire od Tango. Natomiast po tych grach wszyscy będziemy mówić o nowych produkcjach tych firm jako produkcje Microsoftu, bo Spermcer narzuci im takie rzeczy do robienia, że osrają się jak Rare po wykupieniu od Nintendo. To będzie koniec zajebistości tych firm. Teraz ich ostatnie mocarne dostarczenie, później gówno pomysły Microsoftu.

40 minut - 18 gier, a w tym takie Exy na PS5 jak KOTOR Remake, Project Eve, Forspoken, Ghostwire, Bloodhunt, Deathloop, Kid A Mnesia, Tchia, Uncharted, Wolverine, GT7, Ragnarok, Spiderman 2. Jedne tylko na konsole Sony, kilka wyjdzie na PC po roku. Kilka z nich to nowe zapowiedziane bomby. A najlepsze, że to nie wszystko. Kolejne zapowiedzi nowych gier w grudniu. 

Potem wyjdzie taki bot po tabletkach i coś szczeka, że Samoloty i Ascent. Wy się karva słyszycie? 

Opublikowano

Boże, on serio wylicza te wszystkie czasowe eksy i porty pc

Opublikowano

PC dla graczy konsolowych się nie liczy. Wątpię by tacy gracze mający PS5 lub XSX mieli w domu mocniejsze PC. Czasowy EX to jak EX jeśli jest EXem przez rok. To bardzo dużo czasu.

Opublikowano

Jak to przecież odkąd MS wydaje swoje gry na PC to każdy klap ma smoka w domu z wyjątkiem Yetiego on ma laptopa z biedry do ogrywania tych gier. 

Opublikowano

Na xboxie jest w co grać, także zleci szybko. Jimbo już raz Spencera rozjuszył i skończyło się na zakupie Bethesdy. Lepiej niech ich nie wkurwiają, bo znowu portfel zostanie wyjęty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.