Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chujnia z tymi PS5. A mówiłem ze moim kolesiom co je pokupowali to te jebane gałki już dryftują, to kapy wierzyć nie chciały.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na Xboxie dryfują częściej. Wystarczy poczytać w necie. 

Opublikowano

Tak jasne. Pieprzysz żeby sie pocieszyć.

@Donatello1991 a ta pierwszą konsole oddawałeś razem z padami? I po jakim czasie dostałeś nową?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
28 minutes ago, PIOTR8642 said:

Tak jasne. Pieprzysz żeby sie pocieszyć.

@Donatello1991 a ta pierwszą konsole oddawałeś razem z padami? I po jakim czasie dostałeś nową?

Odpowiedziałem w Twoim stylu. Oba pady mają z tym problem, więc takie pisanie jest bez sensu. 

Opublikowano

Co do padów to pogodzę was dwóch.. gamepad do PS3 i PS4 od firmy Hori wyjaśnia wszystkie inne kontrolery. Turbo mode, ustawianie/kopiowanie klawiszy funkcji, regulacja czułości i długi kabel bez konieczności ładowania pada robi różnicę. ;)

Opublikowano

Żurom to ludzki odpad, wystarczy poczytać w necie.

@Square @Colin dajcie w końcu bana, albo temu robakowi, albo mi, bo naprawdę forumować się odechciewa.

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Wkurw nieziemski. Jedyny plus, że digital za cenę premierową XD Muszę się zastanowić co dalej z moimi przekonaniami....;/

Nie daj się, to zieloni iluminaci psują Ci konsole i wysłali nam kukułcze jajo w postaci zuroma. Pokażmy sile!

Opublikowano

Co? Nadal dyskusje o padach?

Póki Sony trzyma patent na najlepszy krzyżak do bijatyk, dopóty należy kupować PlayStation jeśli lubi się bijatyki ;)

Opublikowano

Jedyne bijatyki jakie znają zieloni to bijatyka o 1 w nocy pod Orlenem o baterie do gówno - zabawko - pada. 

Opublikowano

No jak ktoś ma trochę inteligencji, to już dawno ma akumulatorki na ponad 30h grania :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Jedyne bijatyki jakie znają zieloni to bijatyka o 1 w nocy pod Orlenem o baterie do gówno - zabawko - pada. 

XDDD kwikwłem, ale i tak szykuj się na sparing kolego :problem:

6 minut temu, Shago napisał:

No jak ktoś ma trochę inteligencji, to już dawno ma akumulatorki na ponad 30h grania :dunno:

Ja tam pierdolę ekologów i z przyjemnością kupuję 8 baterii alkalicznych za 10zł co przekłada się na 4 pary paluszków, a to daje jakieś 120-160h grania.

Czyli pewnie tyle ile gram średnio w roku. :shieeet:

Opublikowano
37 minut temu, Mendrek napisał:

Co? Nadal dyskusje o padach?

Póki Sony trzyma patent na najlepszy krzyżak do bijatyk, dopóty należy kupować PlayStation jeśli lubi się bijatyki ;)

Akurat krzyżak w PS5 jest gorszy od tego w nowym Xboxie :reggie:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam pierdolę ekologów

Ekologów możesz pierdolić ale o srodowisko dbaj, młody.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ekologów możesz pierdolić ale o srodowisko dbaj, młody.

Staram się, ale bateryjki to mój słaby punkt - tak rzadko je kupuję, że nie zamawiam akumulatorków tylko przy okazjonalnej wizycie w lidlu biorę pakunek Aerocelli. :smutas: 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Bzduras napisał:

@Square @Colin dajcie w końcu bana, albo temu robakowi, albo mi, bo naprawdę forumować się odechciewa.

To daj go do ignora, a nie jakieś warunki o banie. Nie chcesz tu być trudno, ale nie zasłaniaj się jednym użytkownikiem z którym masz nie po drodze.

Opublikowano

Z miłości do Sony zadzwoniłem do supportu i powiedzieli, że z przyjemnością naprawią, albo wyślą nową PS5. Cóż za burzliwy związek, ale miłość przetrwa wszystko. Ktoś wspomniał o jakiejś pluskwie podrzuconej przez zielone karakanki. To zapewno to. Zielone hakery mi konsole próbowały zepsuć, ale się nie udało, bo miłość do SONY jest silniejsza i przetrwa wszystko! 

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że miałem wkuw że nie zagram w Deathloopa, Kene i DC Death Stranding w najbliższym czasie, a i włączyłem XSX bo może coś tam, ale do Forzy H5 kupa blada i tylko NBA. Masakra z tym Xszczurem.

Opublikowano

Cóż za łaskawe Sony, naprawią konsolę. Dziękujemy.

Opublikowano

Co to sonka to sonka  :)

Opublikowano

Pierwsze śliwki robaczywki i do trzech razy sztuka.

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

Cóż za łaskawe Sony, naprawią konsolę. Dziękujemy.

„Proszę bardzo. Obiecujemy również, że nasi serwisanci nie będą uprawiali sexu z Pana konsola, jak to robią koledzy z niemieckiego serwisu Xboxa. Play Has No Limit.”

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Żurom to ludzki odpad, wystarczy poczytać w necie.

Weź sobie zrób jakiś osobny temat mordo o tym, że chcesz konto skasować bo już wszyscy to wiemy.

Opublikowano

Chyba czytać nie umiesz. W sumie żeś klapek, to mnie to nie dziwi... dziwi mnie bardziej, że w świetle powyższego nadal tak walczysz o polskie napisy w gierkach :kaz:

Opublikowano

Oczywistym jest że pizza4seryDonatello wystosował do sony przeprosiny i samokrytykę, mówiącą iż był zbyt mało doskonały by zasłużyć na spierdolona plejśmieciare5. Więć i Sony łaskawie weźmie ten szmelc do naprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.