Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chujnia z tymi PS5. A mówiłem ze moim kolesiom co je pokupowali to te jebane gałki już dryftują, to kapy wierzyć nie chciały.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na Xboxie dryfują częściej. Wystarczy poczytać w necie. 

Opublikowano

Tak jasne. Pieprzysz żeby sie pocieszyć.

@Donatello1991 a ta pierwszą konsole oddawałeś razem z padami? I po jakim czasie dostałeś nową?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
28 minutes ago, PIOTR8642 said:

Tak jasne. Pieprzysz żeby sie pocieszyć.

@Donatello1991 a ta pierwszą konsole oddawałeś razem z padami? I po jakim czasie dostałeś nową?

Odpowiedziałem w Twoim stylu. Oba pady mają z tym problem, więc takie pisanie jest bez sensu. 

Opublikowano

Co do padów to pogodzę was dwóch.. gamepad do PS3 i PS4 od firmy Hori wyjaśnia wszystkie inne kontrolery. Turbo mode, ustawianie/kopiowanie klawiszy funkcji, regulacja czułości i długi kabel bez konieczności ładowania pada robi różnicę. ;)

Opublikowano

Żurom to ludzki odpad, wystarczy poczytać w necie.

@Square @Colin dajcie w końcu bana, albo temu robakowi, albo mi, bo naprawdę forumować się odechciewa.

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Wkurw nieziemski. Jedyny plus, że digital za cenę premierową XD Muszę się zastanowić co dalej z moimi przekonaniami....;/

Nie daj się, to zieloni iluminaci psują Ci konsole i wysłali nam kukułcze jajo w postaci zuroma. Pokażmy sile!

Opublikowano

Co? Nadal dyskusje o padach?

Póki Sony trzyma patent na najlepszy krzyżak do bijatyk, dopóty należy kupować PlayStation jeśli lubi się bijatyki ;)

Opublikowano

Jedyne bijatyki jakie znają zieloni to bijatyka o 1 w nocy pod Orlenem o baterie do gówno - zabawko - pada. 

Opublikowano

No jak ktoś ma trochę inteligencji, to już dawno ma akumulatorki na ponad 30h grania :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Jedyne bijatyki jakie znają zieloni to bijatyka o 1 w nocy pod Orlenem o baterie do gówno - zabawko - pada. 

XDDD kwikwłem, ale i tak szykuj się na sparing kolego :problem:

6 minut temu, Shago napisał:

No jak ktoś ma trochę inteligencji, to już dawno ma akumulatorki na ponad 30h grania :dunno:

Ja tam pierdolę ekologów i z przyjemnością kupuję 8 baterii alkalicznych za 10zł co przekłada się na 4 pary paluszków, a to daje jakieś 120-160h grania.

Czyli pewnie tyle ile gram średnio w roku. :shieeet:

Opublikowano
37 minut temu, Mendrek napisał:

Co? Nadal dyskusje o padach?

Póki Sony trzyma patent na najlepszy krzyżak do bijatyk, dopóty należy kupować PlayStation jeśli lubi się bijatyki ;)

Akurat krzyżak w PS5 jest gorszy od tego w nowym Xboxie :reggie:

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam pierdolę ekologów

Ekologów możesz pierdolić ale o srodowisko dbaj, młody.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ekologów możesz pierdolić ale o srodowisko dbaj, młody.

Staram się, ale bateryjki to mój słaby punkt - tak rzadko je kupuję, że nie zamawiam akumulatorków tylko przy okazjonalnej wizycie w lidlu biorę pakunek Aerocelli. :smutas: 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Bzduras napisał:

@Square @Colin dajcie w końcu bana, albo temu robakowi, albo mi, bo naprawdę forumować się odechciewa.

To daj go do ignora, a nie jakieś warunki o banie. Nie chcesz tu być trudno, ale nie zasłaniaj się jednym użytkownikiem z którym masz nie po drodze.

Opublikowano

Z miłości do Sony zadzwoniłem do supportu i powiedzieli, że z przyjemnością naprawią, albo wyślą nową PS5. Cóż za burzliwy związek, ale miłość przetrwa wszystko. Ktoś wspomniał o jakiejś pluskwie podrzuconej przez zielone karakanki. To zapewno to. Zielone hakery mi konsole próbowały zepsuć, ale się nie udało, bo miłość do SONY jest silniejsza i przetrwa wszystko! 

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że miałem wkuw że nie zagram w Deathloopa, Kene i DC Death Stranding w najbliższym czasie, a i włączyłem XSX bo może coś tam, ale do Forzy H5 kupa blada i tylko NBA. Masakra z tym Xszczurem.

Opublikowano

Cóż za łaskawe Sony, naprawią konsolę. Dziękujemy.

Opublikowano

Co to sonka to sonka  :)

Opublikowano

Pierwsze śliwki robaczywki i do trzech razy sztuka.

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

Cóż za łaskawe Sony, naprawią konsolę. Dziękujemy.

„Proszę bardzo. Obiecujemy również, że nasi serwisanci nie będą uprawiali sexu z Pana konsola, jak to robią koledzy z niemieckiego serwisu Xboxa. Play Has No Limit.”

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Żurom to ludzki odpad, wystarczy poczytać w necie.

Weź sobie zrób jakiś osobny temat mordo o tym, że chcesz konto skasować bo już wszyscy to wiemy.

Opublikowano

Chyba czytać nie umiesz. W sumie żeś klapek, to mnie to nie dziwi... dziwi mnie bardziej, że w świetle powyższego nadal tak walczysz o polskie napisy w gierkach :kaz:

Opublikowano

Oczywistym jest że pizza4seryDonatello wystosował do sony przeprosiny i samokrytykę, mówiącą iż był zbyt mało doskonały by zasłużyć na spierdolona plejśmieciare5. Więć i Sony łaskawie weźmie ten szmelc do naprawy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.