Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

@Pupcio xbeczke kupiłem w ramach abo.

Raty? Nawet nie zauważam ze płace. Gierki za 350 pln - za jakość się płaci zyeby.

A tymczasem smacznej kanapki ze starym serem z biedronki wam życzę. Bo nie wierze ze świeże jedzenie kupujecie. 

Opublikowano

Zaraz rok od premiery konsoli ps5 A tej mitycznej jakości za 3 i pół bomby dalej nie widać  :( szkoda patrzeć jak skończyło sony pod przewodnictwem Jima Ryana, oby w kolejnej generacji sonka odbiła się od dna bo mam mega sentyment do tej marki!

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

Liściu nie gra w gry.

Mocne słowa jak na typa co gry przechodzi z solucja.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

A tymczasem smacznej kanapki ze starym serem z biedronki wam życzę. Bo nie wierze ze świeże jedzenie kupujecie. 

ahahahaha, rozjebał Was nas niczym spencer dzisiejszymi newsami. 

Opublikowano
3 godziny temu, Szymek napisał:

W szkole mi kazali pisać poprawnie :) teraz jestem wolnym człowiekiem i pisze sobie jak chce...mogłem się spodziewać, że to Ty będziesz mnie poprawiał :lapka:

Co ten XBOX robi z ludźmi? :ohmy:

Jak grałeś na PlayStation to dzięki prężnie działającej, rodzimej lokalizacji i pisałeś ładnie i grzeczny był z Ciebie chłopiec, a teraz jakiś buntownik analfabeta :sapek:

Opublikowano

Jednak zrobiłeś te dziarę? Myślałem że żartujesz.

Opublikowano
31 minut temu, Wredny napisał:

Co ten XBOX robi z ludźmi? :ohmy:

Jak grałeś na PlayStation to dzięki prężnie działającej, rodzimej lokalizacji i pisałeś ładnie i grzeczny był z Ciebie chłopiec, a teraz jakiś buntownik analfabeta :sapek:

Zgodzę się. XBOX zmienia ludzi. Idzie się nim pod prąd, stając naprzeciw ogólnie przyjętych standardów. 

Jak to ładnie napisałeś grając na sonce byłem chłopcem a Sexik zrobił ze mnie mężczyznę (korciło zrobić błąd xD).

Powili wkurza mnie ten XBOX. Człowiek wziąłbym PlayStation to zagrałbym w trzy gry na krzyż jak stara pozwoliła by coś kupić za 350 zł, w starsze gry by się nie grało bo żal byłoby płacić drugi raz za to samo. Tv bym nie musiał nowego kupować bo stare FullHD starczy. 

A TU? Człowiek siedzi w pracy i już naprawdę łeb mnie boli od tego kminienia w jakiego sztosa z GP sprawdzić. @Paolo de Vesir nie chcesz się zamienić bo czuje ze mój związek tego nie przeżyje :(

Opublikowano
12 minut temu, Szymek napisał:

(...)xik zrobił ze mnie mężczyznę(...)

(...)jak stara pozwoliła by coś kupić za 350 zł(...)

:asax::dynia:

Opublikowano

@Szymek powiedz starej żeby szpilki nosiła bo się pod pantoflem udusisz 

Opublikowano

To jest panowie dorosłość, odpowiedzialność liczenie się z czyimś zdaniem. Lepiej weźcie zabierzcie swoje dzieci na jakiś super weekend aniżeli kupować np nowa Fifke cyfrowo xD

Opublikowano

Można i na super weekend i na fifke jednocześnie - to jest dorosłość:)

Opublikowano

Klapy odstawiają jedzenie od ust własnych dzieci byle mieć 3 i pół bomby na kolejnego generycznego exa sony  :/ sieczka mózgowa 

Opublikowano

FAhFRxBWQAEw4xx?format=jpg&name=large

Po tych kurwach z $ony nie ma co zbierać, u MS różnorodność gier, potężne IP na które czekają miliony graczy.

U partaczy z $ony festiwal klonów TPP dla dzieci i jeden chiński racer z ps3.

Przejebane być niebieskich frajerem :kaz:

Opublikowano

patrząc na ten lineup gaasboxa na dwie generacje w przód już wiem czemu nie chce mieć z gaasszrotem nic wspólnego:obama:

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo chętnie kolego, ale byłbyś na tym mocno stratny, więc z serdeczności odmówię. :lapka: 

Cóż to jest za społeczność :fsg: oferujesz NADKonsole z najlepszym padem na rynku, usługą która rewolucjonizuje branżę w zamian za pofarbowane dwie dykty plastiku i padem których bym chyba musiał zmieniać co 4 miesiące a mimo to kolega się nie zgadza. Szanuje mocno. Jest jeszcze nadzieja w tym narodzie :)

Opublikowano

image.png.3cc61558e0d2e278999a5c8e089fcd69.png

Niezłe gówno, oprócz Hellblade II :)

Opublikowano

Oczywiscie klap doceni tylko filmowego samograja

Opublikowano

Racja... kolega cotek się myli... Hellblade to akurat niewiadoma. Jedynymi wartymi uwagi tytułami na liście są Forza Horizon 5 i Forza Motorsport.

btw. Jedyny next-gen PS5 oferuje 8K w 60fps, nie to co retrobox 900p w 18fps

Opublikowano

Emet wyszedł z dziury i wojuje takim czymś, klapy z formie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.