Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

@Pupcio xbeczke kupiłem w ramach abo.

Raty? Nawet nie zauważam ze płace. Gierki za 350 pln - za jakość się płaci zyeby.

A tymczasem smacznej kanapki ze starym serem z biedronki wam życzę. Bo nie wierze ze świeże jedzenie kupujecie. 

Opublikowano

Zaraz rok od premiery konsoli ps5 A tej mitycznej jakości za 3 i pół bomby dalej nie widać  :( szkoda patrzeć jak skończyło sony pod przewodnictwem Jima Ryana, oby w kolejnej generacji sonka odbiła się od dna bo mam mega sentyment do tej marki!

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

Liściu nie gra w gry.

Mocne słowa jak na typa co gry przechodzi z solucja.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

A tymczasem smacznej kanapki ze starym serem z biedronki wam życzę. Bo nie wierze ze świeże jedzenie kupujecie. 

ahahahaha, rozjebał Was nas niczym spencer dzisiejszymi newsami. 

Opublikowano
3 godziny temu, Szymek napisał:

W szkole mi kazali pisać poprawnie :) teraz jestem wolnym człowiekiem i pisze sobie jak chce...mogłem się spodziewać, że to Ty będziesz mnie poprawiał :lapka:

Co ten XBOX robi z ludźmi? :ohmy:

Jak grałeś na PlayStation to dzięki prężnie działającej, rodzimej lokalizacji i pisałeś ładnie i grzeczny był z Ciebie chłopiec, a teraz jakiś buntownik analfabeta :sapek:

Opublikowano

Jednak zrobiłeś te dziarę? Myślałem że żartujesz.

Opublikowano
31 minut temu, Wredny napisał:

Co ten XBOX robi z ludźmi? :ohmy:

Jak grałeś na PlayStation to dzięki prężnie działającej, rodzimej lokalizacji i pisałeś ładnie i grzeczny był z Ciebie chłopiec, a teraz jakiś buntownik analfabeta :sapek:

Zgodzę się. XBOX zmienia ludzi. Idzie się nim pod prąd, stając naprzeciw ogólnie przyjętych standardów. 

Jak to ładnie napisałeś grając na sonce byłem chłopcem a Sexik zrobił ze mnie mężczyznę (korciło zrobić błąd xD).

Powili wkurza mnie ten XBOX. Człowiek wziąłbym PlayStation to zagrałbym w trzy gry na krzyż jak stara pozwoliła by coś kupić za 350 zł, w starsze gry by się nie grało bo żal byłoby płacić drugi raz za to samo. Tv bym nie musiał nowego kupować bo stare FullHD starczy. 

A TU? Człowiek siedzi w pracy i już naprawdę łeb mnie boli od tego kminienia w jakiego sztosa z GP sprawdzić. @Paolo de Vesir nie chcesz się zamienić bo czuje ze mój związek tego nie przeżyje :(

Opublikowano
12 minut temu, Szymek napisał:

(...)xik zrobił ze mnie mężczyznę(...)

(...)jak stara pozwoliła by coś kupić za 350 zł(...)

:asax::dynia:

Opublikowano

@Szymek powiedz starej żeby szpilki nosiła bo się pod pantoflem udusisz 

Opublikowano

To jest panowie dorosłość, odpowiedzialność liczenie się z czyimś zdaniem. Lepiej weźcie zabierzcie swoje dzieci na jakiś super weekend aniżeli kupować np nowa Fifke cyfrowo xD

Opublikowano

Można i na super weekend i na fifke jednocześnie - to jest dorosłość:)

Opublikowano

Klapy odstawiają jedzenie od ust własnych dzieci byle mieć 3 i pół bomby na kolejnego generycznego exa sony  :/ sieczka mózgowa 

Opublikowano

FAhFRxBWQAEw4xx?format=jpg&name=large

Po tych kurwach z $ony nie ma co zbierać, u MS różnorodność gier, potężne IP na które czekają miliony graczy.

U partaczy z $ony festiwal klonów TPP dla dzieci i jeden chiński racer z ps3.

Przejebane być niebieskich frajerem :kaz:

Opublikowano

patrząc na ten lineup gaasboxa na dwie generacje w przód już wiem czemu nie chce mieć z gaasszrotem nic wspólnego:obama:

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Bardzo chętnie kolego, ale byłbyś na tym mocno stratny, więc z serdeczności odmówię. :lapka: 

Cóż to jest za społeczność :fsg: oferujesz NADKonsole z najlepszym padem na rynku, usługą która rewolucjonizuje branżę w zamian za pofarbowane dwie dykty plastiku i padem których bym chyba musiał zmieniać co 4 miesiące a mimo to kolega się nie zgadza. Szanuje mocno. Jest jeszcze nadzieja w tym narodzie :)

Opublikowano

image.png.3cc61558e0d2e278999a5c8e089fcd69.png

Niezłe gówno, oprócz Hellblade II :)

Opublikowano

Oczywiscie klap doceni tylko filmowego samograja

Opublikowano

Racja... kolega cotek się myli... Hellblade to akurat niewiadoma. Jedynymi wartymi uwagi tytułami na liście są Forza Horizon 5 i Forza Motorsport.

btw. Jedyny next-gen PS5 oferuje 8K w 60fps, nie to co retrobox 900p w 18fps

Opublikowano

Emet wyszedł z dziury i wojuje takim czymś, klapy z formie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.