Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Przecież co dopiero dostał konsole z serwisu... Znowu się zjebała?  :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Gram sobie w super Kene i tak mi się przypomniał klasyczek, który idealnie podsumowuje bocidła. Wiadomo były obsuwy, ale esencja zachowana :D

288202724_zwierzta.PNG.05954acbd06c8e1d83cf55f2f337338b.PNG

Edytowane przez cotek

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

Przecież co dopiero dostał konsole z serwisu... Znowu się zjebała?  

W tym duecie to chyba nie konsola jest zyebana jednak :dunno:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem temat z awaryjnością XSX, a temacie od kilku miesięcy cisza, nikt nie wysłał konsoli na serwis, aż ludzie pytają, czy wszystko ok. Tym czasem w dziale Sony po staremu: jak PS5 szrotem było, tak jest nadal :dunno:. Nie dziwie się, że w zakupach growych króluje XSX w ostatnim czasie. Wygląda na to, że XSX to technicznie najbardziej dopracowana konsola w ostatnich latach. Jeżeli nie w ogóle?

Edytowane przez Shago

Opublikowano
37 minut temu, izon napisał:

Sony, a czasami na to sado maso wpada tez Nintendo i jadą te paskudna amerykańska kurwe na dwa baty :xboxssie:

Aż sobie wyobraziłem taką dorodną, dupiastą czarnulkę, którą próbują zapiąć dwa żółte mini pisiorki :yao:

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

sama prawda, jeśli jest jakieś słowo jakim można określić bibliotekę PS to jest to nijakość :) 

Ustawiamy się mordo, za garażami na długiej przerwie

Opublikowano

Ty powinieneś siedzieć cicho, bo zielony musiał cię namawiać na ekskluziwka konsolowego, którego inaczej byś odpuścił "czekając na pudełko". Kurła, EKSY EKSY EKSY a jak przychodzi co do czego to "meh, nie chcem" xD

Opublikowano

No klapy tak się brandzlują do tych "eksów", a taki Liściu chyba żadnego nie skończył od daty premiery PS5. Serio ktoś traktuje poważnie ich pieprzenie tutaj? Tych mitycznych eksów na PS5 to więcej boty skończyły, jak klapy :yao:

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Ty powinieneś siedzieć cicho, bo zielony musiał cię namawiać na ekskluziwka konsolowego, którego inaczej byś odpuścił "czekając na pudełko". Kurła, EKSY EKSY EKSY a jak przychodzi co do czego to "meh, nie chcem" xD

Bzdury, nick zobowiązuje xD

>meh nie chcem
>czekam na pudełko
wybierz jedno może

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co pudełko?

Bo można odsprzedać i zaoszczędzić :yao:

Co ty cotek dupisz, tak czekałeś na to pudełko, że wziąłeś cyfrę jak dostałeś zjebę w temacie :dynia: Kore gejmerzy, kurwa moja w tę i na zad.

Opublikowano

No już dzięki Bzdurasowi nie zdechną

Opublikowano
45 minut temu, Shago napisał:

Z ciekawości sprawdziłem temat z awaryjnością XSX, a temacie od kilku miesięcy cisza, nikt nie wysłał konsoli na serwis, aż ludzie pytają, czy wszystko ok. Tym czasem w dziale Sony po staremu: jak PS5 szrotem było, tak jest nadal :dunno:. Nie dziwie się, że w zakupach growych króluje XSX w ostatnim czasie. Wygląda na to, że XSX to technicznie najbardziej dopracowana konsola w ostatnich latach. Jeżeli nie w ogóle?

Jak ma się zjebac coś  czego boty nie posiadają? :)

Opublikowano

Zakupy growe mówią o czymś zupełnie innym :)

Opublikowano

Ciekawe czy w życiu codziennym klapy sobie takie same balasy do głowy wpierdzielają :)

Opublikowano

W prawdziwym życiu klaperskie nakurviają na Xboksach, dzięki czemu zachowują resztki godności i człowieczeństwa :kaz:

Opublikowano

Bosze jakie te serwery mśmiecia kiepskie. Ściągam od rana Scarleta i jeszcze nie pobrało. 50kb nawet ściąga XD Litości mamy 21 wiek. Gierka na Sony to moment idzie u tu trwa wieczność. Jaskiniowce.

Opublikowano
2 hours ago, Shago said:

Odlicz sobie kilkadziesiąt stron nabitych przez dramę moją oraz Wrednego, a wyjdzie, ze klocek to bezawaryjna konsola.

Opublikowano

i jeszcze "dymiący" xbox naszego rodaka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pozwólcie że przypomnę co rok temu w temacie o awaryjnosci pisał nasz ekspert

W dniu 13.11.2020 o 21:45, Donatello1991 napisał:

No i Xbox Polska mu wyśle nową konsolę, a starą weźmie na badania. No i co? Wyrok się wydało. Gościa na śmierć skazali, a tu jednak nie fejk i jest ogromny problem z przegrzewającymi się konsolami XSX. RROD v.2

Karma to jednak suka

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahaha

u donatello net w ps5 tak samo szybki jak oddanie jej do serwisu

Opublikowano

Tymczasem xbox za 700 euro kupiony, a ps5 3 raz w serwisie :dynia: niech ktos teraz napisze, ze Bog nie istnieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.