Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

Pozwólcie że przypomnę co rok temu w temacie o atrakcyjności pisał nasz ekspert

Karma to jednak suka

Dlatego klaperskich odklejeńców nie ma co brać na poważnie :)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

3 sprzedane to nic dziwnego ze jeden się popsuł. Nie ma próby skoro Sonka sprzedaje się 14:1 patałachy. Na jednego Xboxa przypada 14 nadkonsol Sony a ci dalej swoje… XD 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

14:1

Mam głęboko w dupie jakąś Hiszpanię. Tutaj na forum kompletnie tego nie widać i niemal każdy klap poleciał już po swojego XSX, bo ich PS5 ciągle tylko u kuriera na trasie Polska-Francja-Polska-Francja. 

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Mam głęboko w dupie jakąś Hiszpanię. Tutaj na forum kompletnie tego nie widać i niemal każdy klap poleciał już po swojego XSX, bo ich PS5 ciągle tylko u kuriera na trasie Polska-Francja-Polska-Francja. 

I te mądrzejsze boty kupiły Sonke. A ze mądrych botów jak na lekarstwo to taki obraz tego robactwa na forum ze w CW siedzą XD 

Opublikowano
W dniu 25.09.2021 o 15:51, pattro napisał:

Wczoraj wieczorem podczas grania usłyszałem taki jednorazowy "strzał", myślałem że to plastik od temperatury i olałem temat. Rano chciałem podłączyć adapter USB od słuchawek i... wypadł kabel HDMI :laugh: Szybka analiza i zauważyłem że wejście HDMI jest uszkodzone w środku, a dokładniej obudowa wejścia HDMI, coś podobnego do tego jak ludzie za mocno lub źle wkładali kabel HDMI (styki są całe). Włożyłem kabel HDMI i odpaliłem konsole i wszystko działa, tylko tyle że kabel bardzo luźno siedzi w wejściu HDMI w konsoli. Dodam tylko że wcześniej tego nie było i wejście było całe, a kabel od premiery nie był ruszany. Reklamować to u SONY czy powiedzą że to moja wina? :kaz:

To też srogie :yao:

Co do donatello, to nie zła beka kupić takiego bubla odsyłać konsole trzeci raz i dalej ślepo jej bronić, niezłe oderwanie :cool:

Opublikowano

a to on 3 raz ją odsyła? xdddddddd 

Z tym HDMI w PS5 to naprawdę jest tragedia, już pisałem po zakupie, że kabel trzyma się na słowo honoru w tym porcie. Jestem ciekaw czy mi coś nie jebnie.

Opublikowano

Zaraz się okaże, że ta konsola więcej była w serwisie, aniżeli na niej grał :yao:. Ale to MS ten zły. Piękne umysłowe odklejenie :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano
7 minut temu, Lord Protector napisał:

To też srogie :yao:

Co do donatello, to nie zła beka kupić takiego bubla odsyłać konsole trzeci raz i dalej ślepo jej bronić, niezłe oderwanie :cool:

Tak to się kończy kiedy za projekt konsoli zabierają się maturzyści z technikum informatycznego z Szepietowa. 

Opublikowano

Przecież krawaciarze z Sony doskonale wiedzą, jakie guvno na rynek puszczają. Ale czemu by nie zaoszczędzić kilku dolarów na każdym egzemplarzu obniżając jakość, skoro niewolnicy marki i tak kupią i jeszcze tej guvnianej jakości będą bronić. 

Opublikowano

Brzmi jak kupowanie Xboxa po porażce zwanej rrod.

Opublikowano

Nihil novi, pierdstejszyn 5 najbardziej awaryjna konsola jaka do tej pory pojawiła się w growym światku. Nawet ps4 i pro mają więcej rigczu, bo nie rozpierdalały się jak gówniana piątka. Ale z akolitami i sektami sony nie pogadasz, to są podludzie, nawet ameba jest od tych pajaców mądrzejsza. 

Opublikowano

Wypadające porty HDMI niczym wypadające odbyty klapów po przeoraniu przez Ryana.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Zabawne te zielone dzieci broniące czarnej zabawki. Będę miał fajny weekend beki z xbeki i xbekabotów.

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

Co ty cotek dupisz, tak czekałeś na to pudełko, że wziąłeś cyfrę jak dostałeś zjebę w temacie :dynia:

Myślałem, że mnie namawiasz, a nie opierdalasz :C

Opublikowano

To było dwa w jednym!

Opublikowano

Podsumowując wys*ywy xbociarni:

Wszystkie konsole PlayStation sprzedawały i sprzedają się lepiej od Xboxa. Bo są lepsze.

PS5 ma co najmniej 8 dużych ex'ów z zielonymi ocenami na Metacritic. Xbox - 0 (1 jeśli liczyć port Gears Tactics :dynia: )

Sony kupuje kolejne studia. Po Insomniac przyszła pora na Bluepoint.

Kolejne miesiące zapowiadają się grubo - Horizon 2, Gran Turismo 7, Ghostwire Tokyo, God of War: Ragnarok i wiele innych...:banderas:

Opublikowano

Przecież PS5 w tym roku ma tylko dwa exy - Ratcheta i Deathloop z czego Ratchet 23 to reskin gry z PS2, a Deathloop to gra od MSu. Można powiedzieć, że to że na PS5 jest w co grać jest zasługą MSu, bo Sony nie podołało. :)

Opublikowano

Returnal, Ratchet i Deadloop(gra MS) 

VS

MS Flight, Forza 5 i Halo Inf no cóż zwycięzca mógł być tylko jeden. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

śmieciara 4.5

dobry sprzęt w podróż ale nie własną tylko do serwisu

brak gier

zapowiedzi do 2025 w tpp to same guanoo dla dzieci

prawie każdy klap na forum poleciał po XSX  

brak nextgenowych ficzerów, quickresume, dolby atmos/vision, vrr....

magia ssd została tylko w umysłach klapów i Cernego 

pad na 4h i żywotności na 300h xDDD

cewki wyją aż miło

rozmazane mulitplatformy w skaczących klatkach i gorszymi detalami, nawet czasami gorzej niż na XSS

crapy żółto na meta od $ony po 360zł i brak odpowiedzi na XGP o której klapy pierdolą od 2 lat że już zaraz będzie

Beka z niebieskich frajerów  :banderas:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ratchet 23 to reskin gry z PS2,

1 minutę temu, Lord Protector napisał:

MS Flight Reskin, Forza Reskin  5 i Halo Infinite Reskin 

Tak więc...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.