Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Czy jest Dolby vision?

jest

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ty jesteś serio jebniety? Wyjasni mi: czy pop up występuje? Czy jest Dolby vision? NO KURWA co za łeb, zapewne nie piłeś w przeciwieństwie do mnie ;) 

;) 

Opublikowano

Swoją droga w temacie Forzy niezłe rakowisko potwierdzające, ze boty są ułomne umysłowo, aż żal mi cytować, kto chce się pobabrac w gownie w ramach survivalu - zapraszam do tematu :)

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Swoją droga w temacie Forzy niezłe rakowisko potwierdzające, ze boty są ułomne umysłowo, aż żal mi cytować, kto chce się pobabrac w gownie w ramach survivalu - zapraszam do tematu :)

Właśnie poczytałem, 60% nawet nie posiada i nie gra w tą grę, inni nie potrafią ogarnąć jak zagrać za darmo, jeszcze inni jak się wybierasz dany wyścig. Przyzwyczajona Chołota do PRESS TO X i teraz problemy

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

Jak myślicie, komu wierzyć. Szefom z DF czy pijusowi grającemu na LCD Manta 32" ? :dunno:

Screenshot_20211104-173753.png

Masterpiece standardowo tylko na PC.

Opublikowano
57 minut temu, Whisker napisał:

Ty jesteś serio jebniety? Wyjasni mi: czy pop up występuje? Czy jest Dolby vision? NO KURWA co za łeb, zapewne nie grałeś w przeciwieństwie do mnie ;) 

Napisz do Digital Foundry że sa jebnięci, a ode mnie sie odpierdolić proszę ochlaptusie

Opublikowano

Swoją drogą, to klapy mają niezłą projekcję, że na xboksie gra źle chodzi, kiedy na konsoli sony ta gra wcale nie chodzi. :yao:

Płot się im doczytuje. 

W nowym GT wszystko się jeszcze z kilka lat będzie doczytywało. 

Opublikowano

Klapy narzekają na pop up z racerze z nextgenową oprawą z otwartym światem, zapierdalając samochodem 300km/h w 4k/60fps.

Ale jakoś w korytarzowym exiku Sony w 1080p/40fps pop up już im nie przeszkadza. No śmiać sie czy płakać z tych niebieskich imbecyli? :reggie:

Opublikowano

Drzewo rosnie na naszych oczach. Molyneux nas okłamał, ale to studio od indykow dalo rade.

Opublikowano

Znając życie to Whisker w pijackim amoku odpalił Driveclub, a potem jeszcze zrzygał się na ekran swojego LCD Manta 32".

W takich okolicznościach nie dziwne, że miał pop up :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

- W OBU TRYBACH 30 i 60 pop jest taki że dezorientuje gracza

to nie pop-up tylko wóda którą łoisz co wieczór cię dezornietuje

Opublikowano

Może mu laptop nie wyrabia i YT ma jakieś artefakty? 

Warto pozamykać aplikacje w tle, by kompa nie zamulać. 

Chociaż bardzo stare laptopy mogą mieć problemy z YT w 4K. 

Opublikowano
6 godzin temu, Whisker napisał:

Niestety muszę to potwierdzić! Napalilem się na Meksyk a tu uwaga:

- W OBU TRYBACH 30 i 60 pop jest taki że dezorientuje gracza

- loadingi są mega długie

- raz mi konsole wywaliło do dasha

- brak DOLBY VISION gdzie Meksyk aż się prosi :/ CZEMU?????

Czekam na patcha bardzo bo to produkt beta w wielu aspektach chyba że się rozwinie dalej

I to są fakty, spróbujcie je zmienić boty zesrane

Zagraj na trzeźwo. 

Opublikowano

Podobno do pudełkowej wersji FH5 dodają flamastry żeby gracz mógł sobie otoczenie dorysować bo zadymiona kurwa z 12 terafankami nie wyrabia. :xboxssie:

Opublikowano
24 minuty temu, LiŚciu napisał:

Podobno do pudełkowej wersji FH5 dodają flamastry żeby gracz mógł sobie otoczenie dorysować bo zadymiona kurwa z 12 terafankami nie wyrabia. :xboxssie:

3136deaa33caf425c50b74b4881e.1000.jpg

Opublikowano

@20inchDT , @ASXdajcie info jak wam się gra w nową Forze Horizon 5. Ciekaw jestem waszej opinii.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Spoko, w poniedziałek po południu dam znać.

Opublikowano

O kurwa, naczelny alcoólico coś o Godrizonku pisał wcześniej. Oto, jak wnikliwie zapoznał się z tym tytułem:

image.thumb.png.823474bd9d7a8729ce8207b326a53851.png

takie są fakty i spróbuj je zmienić xd

Opublikowano

sprawdz jeszcze liscia, tam to dopiero beqa ujemna

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Spoko, w poniedziałek po południu dam znać.

Tak myślałem. Za premium zapłacili tylko niebiescy królowie życia. Boty zawsze drudzy - nawet na ich własnym podwórku.

@Bzduras wczoraj Ci ładnie Wezyr napisał żebyś nie mieszał za bardzo ale widzę ze senior member nie specjalnie ogarnia jak buty wytrzepać 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

@Bzduras wczoraj Ci ładnie Wezyr napisał żebyś nie mieszał za bardzo ale widzę ze senior member nie specjalnie ogarnia jak buty wytrzepać 

A napisałem to w CW czy poza CW? Pokaż mi jeden, JEDEN mój post poza CW wycelowany w "chuja się znasz, bo nie grałeś". Pokażesz - nigdy więcej nie napiszę w CW. Nie pokażesz - zamknij mordę z łaski swojej.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

sprawdz jeszcze liscia, tam to dopiero beqa ujemna

Beka to z ciebie nieudaczniku co nie gra nawet w „najlepiej oceniana grę w tym roku „XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.