Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
19 minutes ago, LiŚciu said:

Jednak Xbox zdycha:

989CD266-30EF-4379-9507-31136385599E.jpeg

Dobrze, że Sony od początku rozwija wsteczną z PS3, PS2, PSX, ps Vita i PSP. 

Haha. Boty zaorane. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
38 minut temu, Hubert249 napisał:

Wymień mi proszę gry, które nie są a powinny trafić do wstecznej. 

Lepiej niech wymieni jakie gry z ps2 i 3 są we wstecznej u nich

Opublikowano

Jedna firma respektuje zakupy i ulepsza gry za darmo, a druga jebie jeleni na remastery

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Wsteczna XD BOTY heloł 21 rok, a nie 2000. No, ale co się dziwić skoro MS się jeszcze nie obudził.

Wsteczna to jest opcja. Nikt mnie nie zmusza do kupowania i grania w stare gry. 

Opublikowano

LiŚciu i spermatello tacy zagotowania z nienawiści, że minusy rozdają w CW w postach, które nawet się nad nimi nie pastwią :yao:

Opublikowano

Rozdawanie minusów w CW to aktualnie jedyna rozrywka dla ludzi co maja PlayStation 5, ich nie trzeba sądzić, ich trzeba leczyć.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Niby tak, ale gdy to jest jedyna opcja do grania w gry jaką mają użytkownicy xszczura, bo nowych gier nie ma? 

Xbox dostarczył w tym roku najlepszy racer, najlepszy shooter, najlepszą platformówkę, najlepszy symulator, a i indyczynę też najlepszą. Konsola kompletna, wygrała pierwszy rok, wygra też generację.

Opublikowano

Czaicie kupić konsolę za 3 tysiące polskich złotych i nie mieć możliwości odpalenia jakieś starej gierki którą trzymacie na półce bo naszła was ochota na wspominki? Hore ale taka jest właśnie rzeczywistość sony playstation. Jak klapy odpalają tego wielkiego cewkowego bydlaka to maja 3 opcje

7 przejście astobota

4 przejście ratcheta z ps2

Odpalenie jutubka i oglądanie jak ludzie dobrze się bawią na innych sprzętach.

Klapy? Ja bym powiedział że durnie w chuy  :)

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Niby tak, ale gdy to jest jedyna opcja do grania w gry jaką mają użytkownicy xszczura, bo nowych gier nie ma? 

Po co tak kłamać? No po co? 

3 minuty temu, Pupcio napisał:

Czaicie kupić konsolę za 3 tysiące polskich złotych i nie mieć możliwości odpalenia jakieś starej gierki którą trzymacie na półce bo naszła was ochota na wspominki? Hore ale taka jest właśnie rzeczywistość sony playstation. Jak klapy odpalają tego wielkiego cewkowego bydlaka to maja 3 opcje

7 przejście astobota

4 przejście ratcheta z ps2

Odpalenie jutubka i oglądanie jak ludzie dobrze się bawią na innych sprzętach.

Klapy? Ja bym powiedział że durnie w chuy  :)

Jest jeszcze 4 opcja. Najebać się i robić zdjęcia telewizora o trzeciej nad ranem. 

Opublikowano

No nie ukrywam, jestem frajerem.

Dlaczego tak o sobie mówię? Dlatego, że sfrajerzyłem się na PS5, widząc tę chwilową (z perspektywy czasu słabą) ofensywę wydawniczą i myślałem, że tak będzie do końca. A tu dysk okazuje się ściemą, gry wyszły w pół roku potem znów głodówka, a konsola ledwo trzyma 1440p w tytułach z poprzedniej generacji. :/ Jeszcze do tego brak wstecznej z poprzednimi konsolami Sony które miały jeszcze duszę.

Czy mogłem wybrać gorzej? Tak, jeśli kupiłbym tego jebanego śmiecia od Nintendo. :) 

Opublikowano

Ty jesteś innym przypadkiem bo nie miałeś ps4 więc miałeś trochę rzeczy do nadrobienia ale przecież nie zostawisz ps5 jako domyślny sprzęt bo jednak człowiek woli mieć w domu nextgena A nie jak to się mówi w technologicznym slangu MIDDLEGENA. MASAKRA

Opublikowano

Możliwość odpalenie starych gierek które dostają darmowe upgrady na nowym sprzęcie...a po co to komu? Tylko płatne remasterki, za jakoś trzeba płacić,najlepiej co generację z nowymi bajerami jak dźwięk z głośniczka. 

Opublikowano

No ten głośniczek to niezła beczka. xddd W ogóle od zawsze była beka z tych zabawek do PlayStation

• za PS3 spuszczanie się nad tym żyroskopem i że wibracje to na chuj to komu
  • potem PS4 głośniczek i touchpad, że niby nowe doznania. XDDDD
  • teraz jeszcze mikrofon dodali, a gałki chujowo ułożone like it's 1997 again. 

Jedyne co w tym padzie nieironicznie wyszło dobrze to te wibracje haptyczne, no ale to Sony (jak to ma w zwyczaju) zajebało z telefonów komórkowych.

Opublikowano

Niby tyle mejsaszy wyszło na xboxa, a boty jedyne w co napierdalają to posty w CW. :philosoraptor:

Opublikowano

Widzę, że wezyr to taki drugi Mazzeo. Albo serio z wami coś jest nie tak w tym Białymstoku, albo wam MS sponsoruje te konsole PlayStation byście potem w tym temacie pisali jacy to niezadowoleni jesteście.

Ale wezyr - nie kupuj xboxa. Wszystko co jest na xboxie jest na playstation. Chyba, że bardzo lubisz nudne symulatory samolotów i reskinowane wyścigi.

Opublikowano
9 minut temu, Mendrek napisał:

Widzę, że wezyr to taki drugi Mazzeo. Albo serio z wami coś jest nie tak w tym Białymstoku, albo wam MS sponsoruje te konsole PlayStation byście potem w tym temacie pisali jacy to niezadowoleni jesteście.

Ale wezyr - nie kupuj xboxa. Wszystko co jest na xboxie jest na playstation. Chyba, że bardzo lubisz nudne symulatory samolotów i reskinowane wyścigi.

Na PS5 będzie Forza, Gearsy, najlepzsze RPG, platformówki i horrory? No nie wydaje mi się. ;)

Opublikowano

Ja perdole. Kupować x smiecia kiedy na tablecie możesz ograć te gunwa za 1$ i zapomnieć:dynia:wyebac ponad dwa klocki na szrota gdzie masz to za DOLARA:dynia: Po odpaleniu kurwizon 3 dlc znowu czułem się jak w 2017 tylko tym razem było ciut lepiej bo grałem na dualschocku 4 a nie tej zyebanej zabawce na baterie. Mam nadzieje, że te girłsy to będzie wyższy lvl niż dlc do kurwizona ale postaram się w xboxowym stylu "nie miec oczekiwań" bo to styl życia bota:kaz:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1234.jpg

Opublikowano

Ja tam się Cieszę, że zielone klocki dostały w końcu cokolwiek na tą godną pożałowania konsolę i się po prostu cieszą. Coś jak wrzucenie bezdomnemu 5 zł do kubeczka. Ta szczera radość i szczęście, że w końcu zje coś ciepłego. 

Opublikowano

Minął rok od premiery i zielone boty biją brawo na premiere dlc do kurwizona 3 :dynia: choć w sumie szybko to zdechło i ilość graczy spadła 14krotnie:dynia:

XSMIEC WIECZNA HAŃBA GAMINGU

Opublikowano
17 minut temu, Jakim napisał:

Ja tam się Cieszę, że zielone klocki dostały w końcu cokolwiek na tą godną pożałowania konsolę i się po prostu cieszą. Coś jak wrzucenie bezdomnemu 5 zł do kubeczka. Ta szczera radość i szczęście, że w końcu zje coś ciepłego. 

Ale pierwszy raz w historii gamingu dopiero ROK po premierzy tego next gena :) cały rok. Właściwie to zobaczcie jak oni się cieszą jakby dopiero teraz zaczęli nową generacje! Nawet wstawiają zdjęcia z whiskey a jeszcze inny tekstury do podziwianie. A niebiescy? Mając już rok next gena zwyczajnie grają czy to na PS5 czy w forze i Halo, zwyczajnie a nie jak małpy w cyrku że ktoś w końcu im banana rzucil

Opublikowano

Może i zaczęła się później bo w lipcu tego roku wraz z premierą MSFS za to SONY może i zaczęła  wcześniej ale skończyła już parę miesięcy temu  :daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.