Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nieprzypadkowo Sony zmniejsza produkcje plejśmieciary5.

To im sie po prostu nie opłaca, pojedynczy egzemplarz nie zarabia na siebie grami. Jedynie abonamenty YouTube Premium wywaliły w górę. Odpowiedź klaperskich na Gamepassa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dawajcie zielone przegrywy - pokażcie jak pragniecie niebieskiej konsoli. Pięknie się czyta to wycie, na sercu się robi znakomicie. 

Opublikowano

chce ktoś kupić PS5?

Opublikowano

Sprzedaj lisciowi. On lubi zbierac konsole, ktorych nie uzywa.

Opublikowano

Mysza jaki zabawny. Nie musisz isc pobawić się pędzlem? 

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

chce ktoś kupić PS5?

a ile dopłacasz? 

Opublikowano
8 godzin temu, MYSZa7 napisał:

chce ktoś kupić PS5?

Ktoś ostatnio chciał wymienić PS5 na XSX na OLX. Ciekawe, czy znalazł się jakiś chętny wariat.

Opublikowano

Teraz nawet na zbiórkę gabarytów nie da rady wystawić plejśmieciary5, bo elektrośmieci nie odbierają. Pozostaje PSZOK albo darowizna do domu dziecka ( sierotom i tak wszystko jedno :reggie:)

Opublikowano

Jak tam ciapy? Początek roku i topór Kratosa wraz z Aloy rozyebią wam te łby? A wy co? Nadal Y i cofanie żeby płot się wczytał? Czy skoki po 15 metrów szczelając do krasnali?

Najbardziej niepotrzebna ussługa z najbardziej niepotrzebną konsolą? - ekosystem Xbox XDXDXD

Opublikowano

Jak powszechnie wiadomo Liściowi do grania wystarcza Youtube Premium.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
48 minut temu, LiŚciu napisał:

Jak tam ciapy? Początek roku i topór Kratosa wraz z Aloy rozyebią wam te łby? A wy co? Nadal Y i cofanie żeby płot się wczytał? Czy skoki po 15 metrów szczelając do krasnali?

Najbardziej niepotrzebna ussługa z najbardziej niepotrzebną konsolą? - ekosystem Xbox XDXDXD

Dobrze że mam ps4 to sobie pogram w te crossgenowe ballasy w tej samej jakości co na ps5. Dobrze jest żyć ze świadomością że jestem hamulcem i Ci frajerzy z ps5 przeze mnie tkwią z grami z grafiką jak w 2018 :nosacz3:

Opublikowano
56 minut temu, Pupcio napisał:

Dobrze że mam xbox one to sobie pogram w te crossgenowe ballasy w tej samej jakości co na series x. Dobrze jest żyć ze świadomością że jestem hamulcem i Ci frajerzy z xsx przeze mnie tkwią z grami z grafiką jak w 2018 :nosacz3:

Dobrze pawcio, nie bierz jeńców, pod but tych zielonych nieudacznikow. 

Opublikowano

Haha chłop zmienił playstation na xboxa. KABARET

Opublikowano

a yeti to już kupił ps5 czy tak jak mendrek na końcu?

Opublikowano

Sony: "Wierzymy w (obie) generację"

Crossgeny do 2027.

PS4 przestanie hamować Ps5 w momencie, gdy Ps5 zacznie hamować ps6.

:yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Dobrze że mam ps4 to sobie pogram w te crossgenowe ballasy w tej samej jakości co na ps5. Dobrze jest żyć ze świadomością że jestem hamulcem i Ci frajerzy z ps5 przeze mnie tkwią z grami z grafiką jak w 2018 :nosacz3:

Mówisz o hamulcowym series S? :wujaszek:

Pupcio, kawał życia przed Tobą, Po co zadawać się z parkingowymi, pawłami z chorobą dwubiegunową, niedoszłymi inwestorami giełdowymi, piotrkami. Wybierz mądrze, od tego wiele zależy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mówisz o hamulcowym series S? :wujaszek:

Downscalling w przypadku Series S będzie bezbolesny, bazowy SSD i CPU nowej generacji. Gearsy będą benchmarkiem do samego jej końca, XSS z poziomem grafiki do którego mierzyć będzie się PS5, bo XSX zwyczajnie zmiecie.

21 minut temu, suteq napisał:

a yeti to już kupił ps5 czy tak jak mendrek na końcu?

No co Ty? Będą się wykręcać, że nie ma konsol chociaż sklepy sprzedają regularnie w bundlach, a chodzi o to, że na PS5 nie ma w co grać po prostu. Zwłaszcza jak ma się PS4 od początku generacji. Sytuacja z goła przeciwna do tej z Xboxa gdzie co chwile wychodzą nowe, niedostępne wcześniej gry. W końcu 23 studia XGS Vs ile? 4 u Sony. Detronizacja.

Opublikowano

Series S z nowymi bebechami ma być hamulcem ale bazowe PS4 z 1.8tf prcesorem jagura już nie? :pawel: co te klapy ćpieją. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

No już nie bądźmy hipokrytami. 

- Ps5 ma PS4 i ps4pro 

- Series X ma series s, ale także one X i one s (słabsze od PS4)

- PC ma w hamulcu wszystkie konsole i wszystkie GPU kompatybilne z grą. Innym hamulcem jest również portfel. 

Kompatybilność ze starym sprzętem oznacza też optymalizację pod HDD zamiast SSD/nvme.

Można się tym martwić, zaakceptować lub tym się cieszyć.

Sony ponownie na tym straci mocniej, bo ich piękne samograje w singlu nie będą tak cudne jakby mogły być.

Xbox i gracze zyskają, bo przy sprzedanych 7mln konsol w nowe Halo może i tak grać ponad 20mln ludzi.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Matka po stracie dziecka nie doznaje takiego pomieszania zmysłów jak liść po incydencie z komornikiem i utracie Xboksa. Wrak człowieka. Taki los czeka wszystkich klaperskich pozbawionych zbawiennego wpływu Zielonej Bestii :obama:

Opublikowano

Hamulcem pc są biedaki grające na starych złomach i hdd

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Dobrze pawcio, nie bierz jeńców, pod but tych zielonych nieudacznikow. 

Edycja posta sooo 2018

Przypominam Yeti = Whisker = LiŚciu. 

Ten sam żenująco niski poziom w CW. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.