Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

przepraszam za tę propagandę zdrowego rozsądku jaką uprawiam

Opublikowano

No nie chcemy tu takich. Jakbym chciał zdrowy rozsądek to bym wszedł do tematu gry a nie do CW>

13 minut temu, ASX napisał:

Poza tym jakie real one, jak jedyne real tutaj to jest Halo, bo GoW Ragnarok to pewnie wyleci na początek 2023. :pawel: 

Opublikowano

Ale to okładka jedynki która już niedługo będzie dostępna w ekosystemie firmy microsoft  :) wielkie dzięki sona

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

Nie no, znowu ten bezpłciowy asax w CW. :pechowiec: 

Pewnie nie bez przyczyny. Mimo zielonych barw, to jednak jakiś tam zdrowy rozsądek został. Wie ASX, że pisanie prawdy mogłoby spowodować falę e-samobójstw w co bardziej zdzbanionych bociarskich łbach. Myślę, że ASX czytając posty sekciarzy nie raz patrzy z politowaniem i zażenowaniem (teraz pojawia się uśmiech, ktoś Go rozumie :drinks:) na te wypociny.

Edytowane przez triboy
Zauważcie, że znowu nowa strona... To znak...

Opublikowano

Kuhwa nie ukończę tego sralo. Szajs. Alan Wake wlatuje na ps5 bo trzeba sklep Sony wesprzeć. Miałem grać w multiplatformy na xkundlu ale nie ma tej magii. 

Opublikowano

Nie będę kłamał, zaśmiane z posta dałnatello

Opublikowano

Xddddd

38076F22-95C2-4EA4-9E1D-71E553FE8D0C.jpeg

a na kurwie x?????

FDB8A6FD-C41D-49BB-9471-CD41C8EDEF24.jpeg

:dynia::dynia:

Widzisz grinch - to jest ten downgrade żeby gra płynnie chodziło na zyebanych xboxach o których Ci kiedyś pisałem ale nie zrozumiałeś 

XDDDDD

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Cóż, partaczom się nie udało, bez zaskoczenia. Za to niech o mocy XS świadczy fakt, że cross-genowa Forza w trybie performance gdzie jest 4K/60 wygląda lepiej niż dedykowane PS5, korytarzowe Demon's Souls w 4K/30 czy Ratchet w tym samym trybie.

Po prostu 12 terafanków potęgi, nie przeskoczysz tego fałszywą, "nieosiągalną" prędkością SSD czy kłamstwem w postaci 3D Audio. :) 

Opublikowano

O, to ta gra z gamepassa. Nie zapomnijcie kupić klapki, wiem, że lubicie gry taktyczne. Chociaż może pomyliło mi się z taktycznym oblężeniem paczkomatów.

Opublikowano

Znów wojowanie cyferkami, a w grę nawet nie zagrają. No chyba, że pobiorą z Gamepassa bo faktem jest, że każdy klap kupił xboxa i abonament na 3 lata.

Opublikowano
3 minutes ago, Czoperrr said:

Znów wojowanie cyferkami, a w grę nawet nie zagrają. No chyba, że pobiorą z Gamepassa bo faktem jest, że każdy klap kupił xboxa i abonament na 3 lata.

Kupili dwie konsole, bo nie są debilami. 

Posiadanie dwóch i granie w GamePass na Xboksie + exy na Sony to i tak kilka razy taniej, niż granie w te same gry tylko na PS5. 

Opublikowano

a jak ktoś kupił dwie konsole i nie gra to jest debilem? :philosoraptor:

Opublikowano

Najbrzydsza konsola może być jeszcze brzydsza dzięki wymiennym panelom za $$$?! NOICE

Opublikowano
23 minuty temu, Czoperrr napisał:

Znów wojowanie cyferkami, a w grę nawet nie zagrają

Jak tu klaperskie mają grać, jak raz, nie ma się Xboksa, dwa, cały dzień trzeba siedzieć w CW i bronić marki, na którą plują już nawet najtwardsze betony :shieeet:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Najbrzydsza konsola może być jeszcze brzydsza dzięki wymiennym panelom za $$$?! NOICE

I to za 55$

Opublikowano

55$ za kawałek plastiku?

T A N I O S Z K A

Klapy bardzo lubią drogie i niepotrzebne śmieci więc szykują się piękne zbiory wełny z baranów dla Pana Ryana  :)

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

a jak ktoś kupił dwie konsole i nie gra to jest debilem? :philosoraptor:

Dobrze pajacu ze nie piszesz o mnie bo bym ci wyje…. 

Ja mam 4 konsole:dynia:

Opublikowano

Ta różowa xd 

Kurła Sony nie idźcie drogą microsyfu z tym festyniarstwem ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.