Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Teraz może nie ale za rok lub dwa już tak będzie, nie wygrali grami to wygrają kasą, proste

Być może. Trudno powiedzieć i oby nie. 

M$ chyba nie może kupić japońskich marek, a te mogą same zacząć robić gry tylko na Sony i Nintendo, by chronić swój rynek. 

Na chwilę obecną walka jest dość wyrównana. M$ może jeszcze kupić EA i wygrać, ale może też zmarnować szansę i przewalić tą kasę. Masa wielkich firm traciła pieniądze. 

Zobaczymy. Jest przynajmniej ciekawie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Lepiej WB kupić, co MS będzie miało swoje Batmany, a sony swoje Spidermany, z EA i tak mają dobre relacje, skoro w GP jest EA Access. 

Opublikowano

No i jak tam zielone frajery szampan wypity?

Cieszycie się z dealu? XD

Zmienił wasze życie?  szortowliście akcje Sony? 

Nie ? 

Czyli co po staremu?

Wygraliście mentalną bitwę XD

A teraz powrót do rzeczywistości!

Czyli do zdechłego halo i czekania do 2024 XD.

Trzymajcie się kochani tam mocno.

Opublikowano

Po tym jak Sony maksymalnie chamsko wykorzystało status hegemona branży przed premierą Plejśmieciary 5 to popiskiwanie niebieskiego robactwa o monopolu i zagrywkach nie fair są co najmniej absurdalne.

Płacicie 349 PLN za odtwórcze gównogierki robione na jedno kopyto. Płacicie za patche podciągające grafikę do standardów nowej generacji. Płacicie za kolejne remastery remasterów. Jeśli to nie jest nie fair, jeśli to nie są praktyki monopolistyczne, to nie wiem co nimi może być. Co z wami jest nie tak klaperskie? 

Opublikowano

Moje życie zmienił ten deal. Zaglądam z radością do cw i na różne fora i czytam ból dupy klapow itp. Milej mi mija dzień więc chyba ok.

Opublikowano

Sony blokuje gry japońskich wydawców multiplatformowych na XS. Na lewo i prawo rzuca kasą wykupując czasową ekskluzywność zachodnich wydawców. Upadli tak nisko, że w jakiejś gównogierce SE nie może być Spidermana na konsoli MS pomimo tego, że wszyscy gracze płacą tyle samo, za tę samą grę. 

Niech więc MS kupuje dalej i robi co chce ze swoimi studiami (to jeszcze nie koniec).

Opublikowano
27 minut temu, C1REX napisał:

.Obawy będzie można zacząć mieć, kiedy COD i FIFA będą tylko na Xboksa. Coraz bardziej realny scenariusz. 

Fifa nie będzie, podobnie jak MLB będzie wymuszone na wszystkie platformy.

Ale wystarczy zrobić tak jak w czasach xboxa 360, ekskluzywne Legendy i wszyscy jupiterzy wracają na xboxa wraz ze swoimi fanami.

Opublikowano
6 minut temu, wojtas011 napisał:

Fifa nie będzie, podobnie jak MLB będzie wymuszone na wszystkie platformy.

Ale wystarczy zrobić tak jak w czasach xboxa 360, ekskluzywne Legendy i wszyscy jupiterzy wracają na xboxa wraz ze swoimi fanami.

Zapomniałem o tym triku. Faktycznie.

A swoją drogą, to m$ wydaje się kupować dobre firmy, ale mające problemy. Dwie inne takie firmy na rynku to Ubisoft i CDPR.

I 4chan dla beki.

6cVPYHe3GruU.jpeg

Opublikowano

zobaczymy jak poradzi sobie konsola bez call of duty :usmiech:

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

Haha najlepsze jestvyo że nic się nie zmieni i dalej cały świat będzie pragnął ps5.

hahahah ktoś tu żyje w 2020 

PlayStation już nie ma, pisałem w zeszłym roku i powtórzę - jesteście skończeni, PrankStation dla dwóch gier w toku, znów cały pęd generacji nadaje XSX.Dominacja jak za czasów X360.

Opublikowano

Klapy na forach zyja w swojej bance. Mysla, ze ludzie kupują konsole dla exów. Chyba tych nintendo :yao:, bo te od sony to się marnie sprzedaja w porownaniu do ilosci konsol. Pora spojrzec prawdzie w oczy - wiekszosc soniar kupuje konsole dla cod, fify i jakiejs innej giereczki. 

Opublikowano

Tak wspanialy GP a jak MS chciał podnieść o dolara czy dwa dolary cenę to się mało gracze nie zesrali tak ich zlinczowalixd takie wspanialosci ale najlepiej jakby za darmo było. A idź pań uj z tymi biedakami

Opublikowano

Spaniale xbox to zrobił, kupił sobie plebs. Najpier zajebał deala z Bethesdą a teraz z Acti/Blizz. Pierwszy deal to cała masa bezpłodnych studiów które wydało JEDNĄ gre w 2021 i wyda JEDNĄ gre w 2022. Drugi deal z gwałcicielami gdzie nic godnego uwagi nie wyszło od dekady. No ale plebs się cieszy. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dobrze że jest Sonka ze swoim unikatowym lineupem. Z grami które wychodzą na bieżąco. A u xboxa? W temacie szrota ciągłe pytania: "kiedy CoD w gamepassie bo zastaw za obrączke w lombardzie mi się kończy i nie wiem czy przedłużać żeby stara sie nie dowiedziała"

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Tak wspanialy GP a jak MS chciał podnieść o dolara czy dwa dolary cenę

MS nigdy nie chciał podnieść ceny GP do tej pory, kłamliwy niebieszczaku

Opublikowano

A jak tam bezpłatne upgrejdy do next-gen wersji gierek? Kochane Sony obiecało w końcu.

Opublikowano
42 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Tak wspanialy GP a jak MS chciał podnieść o dolara czy dwa dolary cenę to się mało gracze nie zesrali tak ich zlinczowalixd takie wspanialosci ale najlepiej jakby za darmo było. A idź pań uj z tymi biedakami

Chcieli podnieś GOLD’a, gracze się zesrali i zrezygnowali z tego. Sony podnosi cenę Plusa? Gracze się zesrali i… z tego nie zrezygnowali, a klapy jeszcze klaskały. Kochane Sony.

Opublikowano
38 minut temu, LiŚciu napisał:

Dobrze że jest Sonka ze swoim unikatowym lineupem.

Hhahahaha te głupie skurwysyny już trzy gry z templatki maja gotowe do wydania, a za rogiem najbardziej niepotrzebny remake w historii. :dynia:

871CFA6F-989C-45D6-B866-FB2A99B248BF.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.