Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Niezły next-gen z past-gena

Moim zdaniem nie ma niczego złego w używaniu ponownie tych samych ponownie tych samych assetow i animacji jeśli dalej wyglądają dobrze. Wszystkie gry to robią.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 998,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jezu, centrowiec konsolowy w CW :/

Opublikowano

Po prostu jestem za tym by CW trzymało jakiś poziom :lapka:

Czepianie się Horizona 2 że używa tych samych animacji co jedynka, jest tak samo głupie jak to kiedy Yeti czepiał się że Gearsy korzystają z animacji ze starych części.

Opublikowano
13 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

https://www.ppe.pl/news/295447/halo-infinite-to-najwieksza-premiera-w-historii-halo-znamy-dokladny-wynik-strzelanki-i-forzy-horizon-5.html

Halo Infinity - 20mln ludzi zagrało. FH5 - 18mln ludzi zagrało. A na Playdziwce 4,5 w te pseudo exiki garstka ludzi zagrała. Nie ma większych teoretyków gamingu niż to niebieskie robactwo, grające jak sie okazuje tylko na youtubie :kaz:

Jestem jedną z tych osób, te arcydzieła zabrały mi pewnie w sumie z 7h zycia

Opublikowano

kucyki w akcji 

o jezu ale się zesrali

Opublikowano
51 minut temu, Welna napisał:

Jestem jedną z tych osób, te arcydzieła zabrały mi pewnie w sumie z 7h zycia

Mi GenericDLC5 może godzinkę, ale w Halo to pykam, aczkolwiek max 30 minutowe sesje żeby się nie zajebac z nudów:)

Opublikowano

Panowie niedługo wjeżdża Elden Ring, nawet xzłomiarzy czeka święto :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
10 minut temu, Welna napisał:

Zajebista gierka szkoda, że nie grales

Grałem, grałem. :) Obok Horizona to nawet nie stało, inna liga. No, ale na Plejaku nie było z czego wybierać to się jaraliście DC i pierwszymi doświadczeniami online na PlayStation. :dynia:

Opublikowano

W necie kolejna sroga beczunia z partaczy $ony

FJ8kdVYWUAEo1MZ?format=jpg&name=medium

FJ8kepKWUAInu-4?format=jpg&name=medium

FKDqMbuXoAsI-RB?format=jpg&name=medium

FKEd2txWUAUUmXj?format=jpg&name=medium

Sposób na ukrycie niedoskonałości graficznych, do tego rozmazana paćka na ekranie i kolory jak w teletubisiach :kaz:

Opublikowano

Co to była za Giera* :banderas:pod względem miodu z rywalizacji forumkowej Horizon się chowa. 

Spancer wariacie...dawaj nowego PGR (może być tez Blur 2)

*wiadomo że dopiero po patchu

Opublikowano

Fajna ta mgiełka w horizonie, przypomina się stare dobre san andreas

Opublikowano

Kupię jak wyjdzie Definitive Fogless Edition u Gabena a klapy niech grają z widocznością na 3 metry w przód :newell:

Opublikowano

Teraz pomyślcie, jak głęboko w dupie są z Dad od War, który prawdopodobnie nie działa na plejśmieciarze 5 :shieeet:

Mgła to efekt, który klaperskie muszą zacząć lubić.

Może Geoff Keighley zrobi w swoich nagrodach jakąś kategorie "najlepsza mgła", gdzie plejśmieciara5 będzie miała mocna reprezentację

Opublikowano

Już Godrizon tak wygląda, przy grach dedykowanych nie będzie czego zbierać z kręconych do granic możliwości 9.2 terafanków.

Zakładając, że PS5 dożyje 2024 i gier nie ograniczanych poprzednią generacją. hahahah

Opublikowano

Genialny Remake Demon Soulsów oczywiście ominął xraka. Nadchodzi Elden Ring i już nie mogę się doczekać jaka będzie beka z botów jak odbiją się od pierwszego lepszego bosa. Idioci tak jak pogubili się, którego xboxa kupić tak teraz pewnie myślą, że to jakiś slasher w świecie Gry o Tron bo przecież George R.R. Martin napisał:reggie:

Opublikowano

Jak się odbiją od pierwszego bossa to zwalą na "słabe studio" przez które ER na XsX chodzi w animacji poklatkowej. Nie to co na Sonce 5 - potworze wydajności. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.