Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Destruction AllStars i Szmaciak jako amunicja do CW 

xDDDDDDDDD 

Niech ktoś dobije te niebieskie małpy, po co mają się męczyć :reggie:

Edytowane przez dee

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No klapy powoli weekend sie kończy, jak tam Horizon, przyszykowany do opierdolenia dalej inpostem? :kaz:

Opublikowano

Ale się rzucają, niebieska szlachta zagrywa, najgorętszy temat to Horizon na forum a te jak w cyrku czekając na banana

Opublikowano

SI jak u klapów na forum  :yeti:

Opublikowano

Śmieszny filmik, proszę o dystans :lapka:

Opublikowano

To mówicie klapy że "czydzieści" fps od Sony smakuje jak 50 :pawel:

A 88 na meta to najmocniejsze w historii świata:kaz:

Czyli co, Halo dalej jedyną gierką z teksturami jak żyleta w magicznym 4K/60 :asax:

A u was jak tam w Horizonie te 4K/60? Na PS6 dopiero?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
CO SONKA TO SONKA

W temacie growym hive-mind bez zmian: za(pipi)ana znacznikami mapka już spoko, always online do przeżycia i nawet GAASy ku,rwa dobre!
Czy jest jakaś bardziej bezkrytyczna grupa na forum? Wątpię.
Nie, sa jak fani nft, pompuja sztucznie wartość zwykłych gier, tak jak oni obrazka.
Opublikowano
17 minut temu, Donatello1991 napisał:

No xkaraluchy są bezkrytyczne wobec spencera. Dwie pseudogry na rok i I tak cieszą michę. 

Najgorsze Halo w historii poziom najlepszej gry GG hqhhahahahahahahah Za to 92 Godrizona 5 to nie dla Soniarza, nie dla Soniarza to.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Śmieszny filmik, proszę o dystans :lapka:

Jak to było? Jakość Sony xDDD

Opublikowano

Jeśli Forza na Xboksa to jest najlepsza gra i wszystko inne jest jeszcze gorsze, to aż mi szkoda tych botów.

Nie no, zgrywam się tak tylko. Nie jest mi ich szkoda. :xboxssie:

Opublikowano

Jak nie wydadzą w tym roku nowej FM to są skończeni. Wszystko jestem w stanie zrozumieć. Bugfield wyebany na 23? Ok. Stalker 2? Ok bo i tak nikogo. Mniej jak metro nawet. Ale za brak nowej FM w tym roku to już nigdy nie skapne mydłem na pada od xfrendzla.

Opublikowano

Ty się módl żeby jednak nie wydali, bo next-genowe doświadczenie zmiażdży śmieszne Gran Turismo które nie musi nic, bo klapy tak wygłodniałe czegoś innego niż ubisofciaki, że przyjmą każdą archaiczną chujnię. 

Opublikowano

Ależ to piękne. Najpierw aloyka 2 a 2 tyg. Później gt7 król wyścigów. Przecież boty to zdechną z zazdrości. Włącza fh4,5 i będą się modlić żeby chociaż drzewo się doczytało. Chociaż tyle, czy to tak dużo.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ty się módl żeby jednak nie wydali, bo next-genowe doświadczenie zmiażdży śmieszne Gran Turismo które nie musi nic, bo klapy tak wygłodniałe czegoś innego niż ubisofciaki, że przyjmą każdą archaiczną chujnię. 

Ale co Ty drogi kolego gadasz? Przecież to m$ zUBISOFTował ich wszystkie dwa eXy do rangi nudnych jak flaki z olejem open worldów. 

Opublikowano

Forza Godrizon 5 to uratowała wyścigi arcade, bo inaczej byłyby same ścierwaki od EA. Cudowne odświeżenie formy, a że wszystko jest instancjonowane to sprawia to, że nie ma chwili nudy (dystanse też pokonujesz natychmiastowo). Jest UMIAR, czyli słowo którego brak w ubisofciakach od Sony - zasranych bliźniaczymi aktywnościami z gier ubisoftu.

Opublikowano

Wyobrażacie sobie świat konsolowego gamingu gdzie występują tylko szroty na sonkę dla uposledzonych?

Straszna wizja. Jakie to szczęście, że mamy na świecie zbawiciela gamingu :xboss:

Opublikowano

Spencer to jest jednak król. Po ostatnich sztosach daje mam do listopada czas na ogrywanie backlogu, bo przecież nie samymi exami żyje człowiek. A potem znów piekna końcówka roku, okolice świąt i premiery w GamePassie. 

A Series X to kombajn, quick resume zawsze wrzuca mi banana na mordę. Nie zamieniłbym tej konsoli na nic innego 

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

Spencer to jest jednak król. Po ostatnich sztosach daje mam do listopada czas na ogrywanie backlogu,

Boty w listopadzie:

image.thumb.png.7bcf58f97fdae04d109b0d53367f21c7.png

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Boty w listopadzie:

image.thumb.png.7bcf58f97fdae04d109b0d53367f21c7.png

Raczej boty od listopada do listopada :kaz:

X-śmieciara kolejny raz na kolanach z pełnymi ustami, standard w tej generacji. 

Dwie najładniejsze gry generacji, Ratchet i Horizon 2, oraz 3/4 lepiej działających multiplatform. PIĘKNA DOMINACJA. 

Opublikowano

Niebieskie małpy bez Plejsmieciary5 coraz bardziej odklejone, śledzenie jakiś fejkowych profili na twiterku to juz zbyt mocne guvno :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.