Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
7 minut temu, aph napisał:

Heh, the medium na 2021, no to się nagracie w te girsy panowie.

hehe, cyberpunka se pogramy pewno dla tego przerzucili. 

Opublikowano

Jak to jest, że sony ma pelno gier Bethesdy za free w psnow, a na xboksie płatne? 

Opublikowano

Psnow jest darmowe, czy ja o czymś nie wiem?

3 minuty temu, Soul napisał:

hehe, cyberpunka se pogramy pewno dla tego przerzucili. 

Cyberpunk dopiero prawilna wersja na next geny

Opublikowano

Optymista. CP 2077 prawilna wersja będzie dopiero po ostatnim DLC. Czyli pewnie jeszcze z rok na to poczekamy.

Opublikowano

Ej, slyszeliscie, ze wersje gier na ps4 mialy locka na szybkosc odczytu z hdd, bo inaczej by gry zepsulo? XDDD

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Optymista. CP 2077 prawilna wersja będzie dopiero po ostatnim DLC. Czyli pewnie jeszcze z rok na to poczekamy. tylko na PC

Poprawiłem

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Optymista. CP 2077 prawilna wersja będzie dopiero po ostatnim DLC. Czyli pewnie jeszcze z rok na to poczekamy.

A to już nie moja wina.

Opublikowano

Stary chłop a szuka duszy w pudle pod TV. Może jeszcze czuć ten konsolowy klimat u Nintendo a reszta? PC pod TV i to nie z górnej półki. 

Opublikowano

To prawda, exy z wiiu są spoczko ciekawe co będzie jak zaczną jakieś robić na switcha!

Opublikowano

Naprawdę trzeba być troglodyta żeby usiłowac zepsuć radość z nowych konsol. Kto się przesiądzie ten nie wróci.

Opublikowano
52 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

brak wstecznej z ps2 i ps3? kto będzie grał w gry z pierwszego xboksa i 360? kto będzie grał w gta IV z 2008 roku !11111!!??

Będę grał w te gta, ostatnio kupiłem za 30 zeta w cyfrze, jedyna duża część której nie skończyłem, czekam na 60 fps. 

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

Heh, the medium na 2021, no to się nagracie w te girsy panowie.

Jak się jedzie na nie swoich pomysłach w scenariuszu to tak jest. 

Edytowane przez Wiolku

Opublikowano

???

Nie każdy mój post jest atakiem. Naprawdę. Kibicuje tej grze całym sercem, ale mam też trochę INSAJDERSKIEJ wiedzy na temat mediuma. 

I kto tu jest (pipi)a wyczulony xd

Opublikowano

Ostatnie kilka stron...

3a7.jpg

Opublikowano

Z racji przesunięcia Medium na 2k21 mam pytanie - cw mode off - jako że nie chce mi sie śledzić listy wydawniczej tytułów na bonera, kiedy ma wyjść pierwszy tytuł nie cross genowy na ta konsolę? Taki pisany stricte pod nią.

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

Klapy mają na wszystko wytłumaczenie:

Plej się przegrzewa? No jest w gablocie przecież.

Konsola jest wolniejsza? No poczekajcie na nowe gry.

Pad na 4h? Można kupić drugiego.

Mały dysk? No możne podłączyć drugi...ej no jednak nie można? No i tak nie ma gier na śmiecia więc styka :kaz:

Gry za 360 i brak odpowiednika GP? No ale wiecie MS niszczy branże a zobaczycie jak wam ceny za abonament Spencer podniesie!

Jedna i druga opcja z padem jest spyerdolona do kwadratu, ale bateryjki w 2020? Litości

Przegrzewanie się konsoli? Może to być całkiem możliwe jak zrobili specjalny kominikat na to (gdzie w PS4 Pro konsola się po prostu wyłączała przy wadliwych modelach)

Odpowiednik GP to prawdopodobnie będzie plusik (na start dają dużo exów).

A gry? No sony jak zawsze na premiere -> można włożyć w gablotkę i generycznego assasyna ograć w ujowej jakości dynia.

No i ten design konsoli to dorównuje brzydotą PS4pro.

Opublikowano

Astro da się przejść na jednym naładowaniu pada czy dłuższy jest? Spiderek tez na 8h i tyle z tych exów.

Edytowane przez 20inchDT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.