Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

EsjTB78XIAA5MJS?format=jpg&name=large

schabek wyruchany gównem rozmazanym w slajdach to jeszcze bez RT  :)  yebać prądem niebieskie szmaty  :) 

Ta gra jest i tak dla nich za trudna wiec zadna dla nich strata.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dali już to wsparcie dla PSVR czy technologia zdechła jak to każdy "rewolucyjny" ficzer na PlayStation?

No ja grałem ostatnio na ps5 korzystając z VR. Wsparcie jest od startu sprzętu. 

Opublikowano
18 minut temu, Donatello1991 napisał:

To są dopiero xśmietniki właśnie. Wymagania z kosmosu, a u źródła nie kupują tylko cebulują hah. Biedne xśmiecie.

Ty coś za agresywny jesteś, jak na swoją orientację seksualną :notbad:

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Nie od dzisiaj xśmiecie walczą multiplatformami, bo Spencer nie ma jaj, żeby ich uzbroić porządną bronią ( grami ). 

najlepsze multiplatformy + 1st z najbardziej różnorodnym portfolio na rynku

Xbox to konsola z wyboru dla hardcorowego gracza.

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ta gra jest i tak dla nich za trudna wiec zadna dla nich strata.

XDDDDDDDDD co

Ty jestes kurwa glupszy niz ten alter daddyego ipcl

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Albo wykupić smyczpassa na miesiąc i szybko oyebac kilka gier zanim się Pass skończy. Różnica taka ze w używana i oyebana na pchlim grę zagra ktoś inny, np. taki który nie może sobie dziś pozwolić na nowa grę a w przypadku smyczpassa Spencer zostanie okradziony. Boty gryzą rękę która ich karmi. 

Spencer zostanie okradziony bo ktoś kupi abo na miesiąc? Co ty pierdolisz? 

2 minuty temu, schabek napisał:

XDDDDDDDDD co

Ty jestes kurwa glupszy niz ten alter daddyego ipcl

Spokojnie w byciu patusem nikt cię nie przebije. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

No ja grałem ostatnio na ps5 korzystając z VR. Wsparcie jest od startu sprzętu. 

Słodki jezu, że też sobie oczu nie pokaleczyłeś. :o Przecież PSVR to jest techologiczne średniowiecze jak na warunki 2019, a co dopiero w 2021.

Opublikowano

Jak na budżetowy sprzęt do VR robi super robotę i nie ma alternatywy na konsolach. REVII w VR to coś niesamowitego.

Opublikowano

Do tej pory zagrywałem się w bloodstained, a tutaj znowu ci pomyleńcy obrażają xboxa. Najlepsza konsola dla graczy. Pozdrawiam.

Opublikowano

raz byłem na tym ich ps party to skowyt schabka jak odpalił przez przypadek fife po angielsku to do dziś pamiętam

Opublikowano

Opublikowano

PSVR XD Czy możemy zostawić tę technologiczną porażkę za sobą tam, gdzie jej miejsce (czytaj w serduszkach klapeuszy obok PS Vity) i zacząć rozmawiać na poważnie?

Gogle z 1080p, faktycznie dominator na rynku xD Już lepiej Questa kupić i nie kaleczyć sobie oczu

Opublikowano
1 hour ago, Wredny said:

Ty coś za agresywny jesteś, jak na swoją orientację seksualną :notbad:

Prowokuje tylko by wkońcu ktoś dał mu chuja w dupę.

Don - chuj Ci w dupę.

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

PSVR XD Czy możemy zostawić tę technologiczną porażkę za sobą tam, gdzie jej miejsce (czytaj w serduszkach klapeuszy obok PS Vity) i zacząć rozmawiać na poważnie?

Gogle z 1080p, faktycznie dominator na rynku xD Już lepiej Questa kupić i nie kaleczyć sobie oczu

Czytanie postów ze zrozumiem level hard.

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Prowokuje tylko by wkońcu ktoś dał mu chuja w dupę.

Don - chuj Ci w dupę.

Dawaj adres cwaniaku. Będziesz najebany.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Jak na budżetowy sprzęt do VR robi super robotę i nie ma alternatywy na konsolach. 

Budżetowym rozwiązaniem w XXI wieku to jest oculus quest 2 a nie jakieś badziewie przestarzałe technologicznie w momencie premiery.

Ale żeby to wiedzieć trzeba się znac na grach, czytaj nie byc januszem gejmingu i niewolnikiem marki :xboss:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Czytanie postów ze zrozumiem level hard.

Tak, tak, PSVR jest wspaniałe.

Spoiler

...jak było się w technologicznej jaskini przez 4 lata

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Dawaj adres cwaniaku. Będziesz najebany.

127757930106187we_have_a_badass_ove.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.