Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przecież The Medium nie wyszło na PS5 tylko dlatego ze ta konsola by tego nie uciagnela.

Opublikowano

Dobre cw że trzeba walczyć jakimś śmieciem od blubera na 7 i dlc do spidermena z 2018 na 4h  :(

Opublikowano

Bloober lepszy od ND? No niezłe chłopcy. A teraz wytrzyjcie smarki i pomyślcie jeszcze raz.

Widzisz papcio, mamy więcej niż tylko dlc ale taki poziom u x-a ze dlc na 4h wystarczy żeby to spalić do gołej ziemi. 

Opublikowano

Chuja macie na tej plejbece xD

Opublikowano

Plejśmieć Mediuma uciągnie bez problemu. Gorzej z mózgami klapów - internet by nie wytrzymał takiej fali pytań co zrobić by pchnąć akcję dalej. Granie w unczardety itp śmiecie swoje zrobiły. 

Opublikowano

Ja pierdole co te kurwa zielone cpuny opowiadaja przy sobocie to sie w pale nie miesci

Opublikowano

Czyste brutalne fakty są takie że w user score na Metacritic The Medium rozpyerdala śmiecia TLoU2 i nawet z tym nie handlujcie niebieskie robale, niewolnicy marki :xboss:

Opublikowano

Żeby mówić ze tlou2 jest słabsze od medium bo się szczyle jak dee strigerowaly w ocenkach to trzeba naprawdę nie mieć do siebie szacunku. Ale czego oczekiwać skoro jedyny sprzęt do grania u botów to x - zawsze drugi. 

Opublikowano

User score tlou2 ktore zostalo masowo minusowane przez boty bedace w stanie szalu pizdy kiedy zrozumialy ze najbardziej doceniona przez niezaleznych krytykow gra w historii branzy nie dla xkundla?

Medium dobra gierka do plusa chociaz nie wiem bo takie until dawn kilka polek wyzej jesli chodzi o jakosc wykonania mimo prawie 2 generacje roznicy

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Żeby mówić ze tlou2 jest słabsze od medium bo się szczyle jak dee strigerowaly w ocenkach to trzeba naprawdę nie mieć do siebie szacunku.

Czytaj uważnie synek, co piszę, a piszę że

Cytat

Czyste brutalne fakty są takie że w user score na Metacritic The Medium rozpyerdala śmiecia TLoU2

i to są FAKTY, a reszta to typowe klaperskie halucynacje z niedozywienia.

Opublikowano
3 minuty temu, schabek napisał:

User score tlou2 ktore zostalo masowo minusowane przez boty bedace w stanie szalu pizdy kiedy zrozumialy ze najbardziej doceniona przez niezaleznych krytykow gra w historii branzy nie dla xkundla?

Medium dobra gierka do plusa chociaz nie wiem bo takie until dawn kilka polek wyzej jesli chodzi o jakosc wykonania mimo prawie 2 generacje roznicy

zapraszamy

Opublikowano
50 minut temu, Pupcio napisał:

Dobre cw że trzeba walczyć jakimś śmieciem od blubera na 7 i dlc do spidermena z 2018 na 4h  :(

Zawsze można podłapać temat jak szanujący się portal o tematyce growej.

747F398E-D89E-43C4-BF3A-1DC8DC5C5554.jpeg

7 minut temu, LiŚciu napisał:

Żeby mówić ze tlou2 jest słabsze od medium bo się szczyle jak dee strigerowaly w ocenkach to trzeba naprawdę nie mieć do siebie szacunku. Ale czego oczekiwać skoro jedyny sprzęt do grania u botów to x - zawsze drugi. 

W The Medium twórcy są przynajmniej autentyczni umieszczając na murze Jebac PiS nie to co poprawnie polityczna płytko fabularnie gierka jaka jest TLoU 2.

Opublikowano

Patryk Vega? Najpopularniejszy reżyser w społeczności użytkowników Playstation.

Tak właśnie wygląda dzień typowego klapersa. Rano harnaś na kaca, szybki wjazd na ppe.pl co tam u Sony słychać, maraton filmów Vegi, rundka w Fifkę, wyjście do MOPS-u po zasiłek, wypicie 10 harnasi, pobicie konkubiny, rundka w AstroBota, dobicie sie harnasiami i potem maraton w CW na forumku. Tak trzeba żyć :xboss:

Opublikowano
13 minutes ago, LiŚciu said:

Nikt nie porównuje niczego do TloU2, bo ten twór ma swoją osobną kategorię chujowości. 

To nawet nie jest gra. To interaktywny meme zjebania i depresji. 

Opublikowano

Tak poważnie i bez CW, to szkoda, że ta gra nie ma jednocześnie premiery na PS5. Ciekaw jestem opinii szerszego grona graczy, a szczególnie dinozaurów pamiętających czasy pierwszych Silentów. 

Ja w recenzje mam szczerze wyjebane już od dawna i zastanawiam się, czy ta gra tak bardzo mi się podoba, bo jestem już stary i mam sentyment do gier tego typu, czy rzeczywiscie jest ona tak dobra. 

Opublikowano

Wygląda nie wiem jak Broken Sword a la horror.

Opublikowano

Jak tam klapy? W co sobie jeździcie?

buhehehe, lubisz samochodówki? Ciepły stolec wam na twarz.

Nie to co w zielonym raju.

7D4F2656-4ADA-49D3-9383-758E3091AB0D.png

Opublikowano

TLOU2 leży rozgrzebane od miesiąca i nie chce mi się tego padła kończyć. Medium zaś z przyjemnością dalej będę ogrywał w weekend. Nie zapominajmy, że Średnium to tytuł budżetowy. Nie kosztuje full price na premierę i nie stara się być AAA.

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

7D4F2656-4ADA-49D3-9383-758E3091AB0D.png

No nie nasza wina ze siedziales pod kamieniem w 2018r, gdy ta gra miala premiere...

Czaicie ze te patalachy walczą gierkami z przed 3 lat...

MS i ich inwestycje w jednym poście.

Opublikowano

3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Słyszałem, że klapy wciąż ostro giercują w tego Drivecluba po sieci.

To znaczy giercowaliby na pewno gdyby im Sony serwerów nie wyłączyło xDDDDDD

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

No nie nasza wina ze siedziales po kamieniem w 2018r, gdy ta gra miala premiere...

W 2018 grałem w najlepsza arcadowke na rynku ale macie prawo nie pamiętać bo nawet Sony już o niej zapomniało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.