Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
25 minut temu, Whisker napisał:

Owszem ale wsteczna do jednej generacji w tył to normalne, nikt o to piany nie bije. Natomiast robić i wrzucać wszystko jak do śmietnika to mija się z celem :/ i co mi da 4k w grze z psx? Będę zagrywał? Nie, wole odpalić Vite, tam to ma sens ;)

Normalne tylko dla Xboxa. Każda konsola od Microsoftu po oryginalnym Xboxie, miała cześciową lub pełną wsteczną kompatybilność z poprzednimi konsolami.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tym bardziej nie wiem po jaki ciężki beton używać tego jako jakikolwiek argument jeśli to jest standard na klocku. 

Nie po to chyba kupuje się nowszą, mocniejszą konsolę co?

Opublikowano
21 minut temu, MYSZa7 napisał:

Normalne tylko dla Xboxa. Każda konsola od Microsoftu po oryginalnym Xboxie, miała cześciową lub pełną wsteczną kompatybilność z poprzednimi konsolami.

Co tylko potwierdza czym ta firma jedynie wojuje ;) a liczą się gry, ilość połączona z jakością i na litość boską nowe :) sam tą firmę właśnie zaorałeś ale pewnie też masz takie podejście. Kupując coś nowego ogrywasz stare.

To tak jakby kupić Lambo i zamiast nim jezdzic trzymać w garażu pod plandeką i sporadycznie odpalać w radiu Zenka bo tak jakby lepiej brzmi w tym Lambo.

Opublikowano
18 minut temu, Jakim napisał:

Tym bardziej nie wiem po jaki ciężki beton używać tego jako jakikolwiek argument jeśli to jest standard na klocku. 

Nie po to chyba kupuje się nowszą, mocniejszą konsolę co?

No nie wiem, może dlatego, że jest to standard, a na sprzęcie konkurencji albo tego w ogóle nie ma, albo każą sobie płacić za to drugi raz?

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

To tak jakby kupić Lambo i zamiast nim jezdzic trzymać w garażu pod plandeką i sporadycznie odpalać w radiu Zenka bo tak jakby lepiej brzmi w tym Lambo.

Kupić PayStation to jak kupić Dacię w cenie Lamborghini bo tatko miał Dacie i dziadek miał Dacie. 

Opublikowano

Wsteczna :yao: na xsx nie byloby ani jednej gry wartej uwagi gdyby nie wsteczna. Ani kurwa jednej XD Przez 3msc od premiery. I wa,
m nie wstyd sie tu wypowiadac.

Jak jeszcze wejdzie ta opcja z podbiciem fpsow to sie chyba porzygam od czytania w ilu to klatkach ogrywacie 15 letnie gownogierki.

Nowa generacja? Prosze bardzo ale tylko na ps5. Xsx to po prostu podkrecony sprzet poprzedniej generacji. 

Opublikowano

Schabek, jak tam kolekcja Uncharted? 

Opublikowano

Nowa generacja śmieciary 4.5 bez gier do 2024  :kaz:  

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

Nowa generacja śmieciary 4.5 bez gier do 2024  :kaz:  

To chyba piszesz o Xboxie :)

BTW. Mam pytanie do posiadaczy XSX, jak Wam działa tryb VR? Naprzyklad w grach które go wykorzystują? Jak spisuje się w dodatkowej opcji imersji konsola MS?

Aż przetestuje i odpale na najbardziej pożądanej konsoli na świecie :D 

14256B93-9879-4BD2-9A52-0E053A1E446D.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Mam pytanie do posiadaczy XSX, jak Wam działa tryb VR?

W 2021r tryb vr na konsolach :D  :D:D

Albo mocny pecet, albo nic.

Jebać pixelozę!

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

BTW. Mam pytanie do posiadaczy XSX, jak Wam działa tryb VR? Naprzyklad w grach które go wykorzystują? Jak spisuje się w dodatkowej opcji imersji konsola MS?

Dawaj jakis odcinek evil tv o kolejnej generacji konsol calkowicie zdominowanej przez sony. Czas wyjasnic zielona smieciare do netflixa i gierek z x360

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

:pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

:pawel: 

ktoś nagrał liściastego i łiskera jak siedzą w domu 

Opublikowano

pomijając już fakt że PS5 ma jako DODATEK wsteczną spójrzcie na listę najlepszych aktualizacji do gier ;) 

https://www.ppe.pl/publicystyka/10312/gry-z-ps4-ktore-dostaly-najlepsze-nextgenowe-aktualizacje-na-ps5.html?fbclid=IwAR1lPeSRtEjvR2I-iycW7eSGq5FBaxF5_3a5Sq1r-VpJTaCi4MRHQsI17yk#c_last

16 minut temu, Boomcio napisał:

W 2021r tryb vr na konsolach :D  :D:D

Albo mocny pecet, albo nic.

Jebać pixelozę!

Ja jednak mam wybór, Xbox nie! :D A odnośnie jebania pikselozy to powiedz to kolegom posiadaczom XSX bo teraz na topie jest wsteczna, którą z kolegami z obozu rozjebalismy argumentami w kilka sekund 

14 minut temu, schabek napisał:

Dawaj jakis odcinek evil tv o kolejnej generacji konsol calkowicie zdominowanej przez sony. Czas wyjasnic zielona smieciare do netflixa i gierek z x360

Posiadacze XSX sami się wyjaśnili, fajnie tutaj wejść i pośmiać się z nich. 70% jak się okazuje nawet tej konsoli nie posiada :D ej serio nie chciałoby mi się tu wchodzić jakbym nie miał czym wojować, szkoda czasu cennego

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

Dobre dobre, domyślam się ze posiadasz PS5? Odpowiedz na pytanie

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
4 minuty temu, Lokomotywa napisał:

dobrze, yebać niebiskich frajerów co wydali 2,5k na middlegena bez gier w jakości polystation z bazaru  :) 

Opublikowano

ale już skończ z tym plejstejszon, wszyscy juz o tej konsoli zapomnieli/sprzedali i grają na seriesie w multiplatformy lub na piecu w fpsy/early accessy. Whisker przestań się męczyć z tym szrotem, nintendofagi też miały 3 gry na swojej konsoli przez dłuższy czas i ją po prostu sprzedali, a później wrócili do niej jak pojawiło się po paru latach coś interesującego. 

Opublikowano
Teraz, Daddy napisał:

dobrze, yebać niebiskich frajerów co wydali 2,5k na middlegena bez gier w jakości polystation z bazaru  :) 

A chcecie zobaczyć jak startuje BOEING? Kurwa ten wiatrak zaraz odleci

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Dobre dobre, domyślam się ze posiadasz PS5? Odpowiedz na pytanie

rozumiem że jakby miał to ps5 nie byłoby technicznym szmelcem a sony miałoby super serwis? 

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

ale już skończ z tym plejstejszon, wszyscy juz o tej konsoli zapomnieli/sprzedali i grają na seriesie w multiplatformy lub na piecu w fpsy/early accessy. Whisker przestań się męczyć z tym szrotem, nintendofagi też miały 3 gry na swojej konsoli przez dłuższy czas i ją po prostu sprzedali, a później wrócili do niej jak pojawiło się po paru latach coś interesującego. 

Kiedy kupiłeś PS5?

1 minutę temu, suteq napisał:

rozumiem że jakby miał to ps5 nie byłoby technicznym szmelcem a sony miałoby super serwis? 

Nie, to znaczy żeby grał w ciszy a nie nakręcał fale filmików takich samych jak na Xboxie wrzucanych do internetu od wieków 

Opublikowano

Hahha a zobaczcie to ale jaja, jak zczytuje płyty wydaje Dźwięk STACJI DYSKIETEK Z ATARI a później? Wyje jak karta po ściągnięciu kwoty na abonament! Teraz się nie dziwie że wszyscy gracie na słuchawkach 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.