Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
10 minut temu, Shago napisał:

Wiecie co... Jestem w tym temacie od lat. Fakt, jestem zwolennikiem Xboxa, bo bardziej mi odpowiada ekosystem, pad i serie gier (Ktoś może być fanem Uncharted God of War, a ktoś Gears of War i Halo, takie życie). Byłem tutaj w najgorszym okresie marki Xbox, czyli po premierze Xboxa One i tego, jak wielką przewagę zyskało PS4. Wiecie dlaczego lubiłem tu zaglądać? Bo było ŚMIESZNIE i byli ludzie, którzy potrafili kręcić fun (te fimiki Mazzeo, czy teksty Ragusa...).

Teraz kiedy MS toczy wyrównaną walkę z PS5, to ten temat mnie obrzydza przez takie jednostki, jak Donatello czy Whisker. Serio, to już jest maksymalny upadek tego tematu, kiedy alkoholik szczyci się tym, że każdego dnia obala Jacka Danielsa po którym wrzuca milion gówno postów. A tego co wrzucił Donatello, to już kurwa nawet nie chce się komentować. Jak już nawet Yeti czy Mendrek, czyli czołowi przedstawiciele niebieskiego obozu w tym temacie nic nie piszą, a Rozi każe Liściowi spadać na drzewo, to naprawdę pokazuje, jak jest żenada.

CW, co się z tym tematem stało :(

Szczerze to reszta jest nie lepsza. Jakim trzeba byc spierdolonym aby siedziec na jakims forum i bronic kawałka plastiku? Powiedzmy sobie szczerze, trzeba mieć najebane w głowie albo mieć 14 lat. Widziałem różne posty ale to co tu się wypisuje to już kosmos. Jakim trzeba być zakompleksionym bachorem aby dowartościowywać się konsolą. Niektóre posty przynajmniej śmieszą ale 90% to niedojebanie mózgowe.

BTW https://www.eurogamer.pl/articles/2020-11-25-phil-spencer-gardzi-wojna-konsolowa

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Wszystkie te obsrane kurwy whiskery cwelatelle czy inne chuje wypierdalać stąd w podskokach i zacząć czytać poprzednie edycję cw jak wyglądał poziom, a jak wygląda teraz, bo są takimi chujniami, że jakby napisali, że Pan kutaragi sprzedaje sperma potion dla niedojebania mózgowego. 

Opublikowano

faka jak zwykle elokwentnie podsumował fanów playstation

Opublikowano

Czy to oznacza, że xbox wygrał jak już klapy nawet spuszczają się z zachwytu nad tym cudem technologicznym?

Opublikowano

No donkowi to soki już puściły za mocno.

Opublikowano

Jaki pojeb xDD spuścił się na pada i wkleił to na forum. Co te klapy odpierdalają?

Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dla tych którym brakuje Whiskera rzucam przypominajkę:

DUALSENSE? NOWA GENERACJA, OD RAZU CZUĆ ŻE TO GAMECHANGER. TEGO TRZEBA DOŚWIADACZYĆ.

Zapomniałeś o nowym dashu i wstecznej z IMPETEM! 

Opublikowano

Jak dodawać do ignorowanych? Nigdy  tego nie robiłem, ale będzie pierwszy raz.

Opublikowano

Zdecydowanie user Faka powinien na uniwersytecie wykładać teorię relacji interpersonalnych, ma ten naturalny flow poparty solidną prakytyczną wiedzą.

Opublikowano

Kiedy klapy są dymane przez sony na $$$ wjeżdża nintendo na rumaku z zelda w hd za 250zł innymi pierdami w nowym pudełku  :reggie: 

Opublikowano

To już prawdziwe Igrzyska Dymania. Walczą stronnictwa Niebieskich i Czerwonych.

Całość z widowni koloseum obserwują zieloni patrycjusze, z politowaniem i obrzydzeniem przyjmując fakt, jak nędzny poziom w tym sezonie prezentuje plebs.

Opublikowano
13 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jak dodawać do ignorowanych? Nigdy  tego nie robiłem, ale będzie pierwszy raz.

Wchodzisz na swój profil, potem konto i dalej ignorowani użytkownicy. 

Też chwilkę tego szukałem.

Opublikowano

Świat jest teraz lepszym miejscem.

Opublikowano

Mozna tez najechac kursorem na nick uzytkownika i wtedy wyskakuje tooltip z opcja ignora

Opublikowano
3 minuty temu, teddy napisał:

Mozna tez najechac kursorem na nick uzytkownika i wtedy wyskakuje tooltip z opcja ignora

Na komórce chyba tak się nie da ;)

Opublikowano

co tutaj tak cicho? a no tak, nie słyszę już tego pierdolenia

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Wszystkie te obsrane kurwy whiskery cwelatelle czy inne chuje wypierdalać stąd w podskokach i zacząć czytać poprzednie edycję cw jak wyglądał poziom, a jak wygląda teraz, bo są takimi chujniami, że jakby napisali, że Pan kutaragi sprzedaje sperma potion dla niedojebania mózgowego. 

No piękny przykład wyższego poziomu kultury, sam wypierdalaj z takim rynsztokiem

Opublikowano

Też chyba skorzystam z tej opcji, bo taki whisker, spermello czy liść, to jakieś niepirozumienie jest. Ja rozumiem, że to CW, ale wszystko powinno mieć jakieś granice. 

Sam się tu dużo nie udzielam, ale na forum jestem już jakiś czas i zawsze lubiłem tu zajrzeć i się pośmiać. 

Niestety przez wyżej wymienionych błaznów ten temat stał się po prostu żałosny. 

Opublikowano

Liścia jeszcze można zostawić, ale reszta do śmietnika, tam gdzie ich miejsce.

Opublikowano
14 godzin temu, Whisker napisał:

W budzie to ty siedzisz i nie wychodź z takimi tekstami cwelony zielony Bocie 

13 godzin temu, Whisker napisał:

Nintendo Fani wzywam Was! Mocą Whiskey! Musicie tu wrócić aby zgładzić tą kurwę hydrę Xszmate ostatecznie!

11 godzin temu, Whisker napisał:

Zamknij ryj szczochu! Zabolało? Miało boleć ulańcu!

11 godzin temu, Whisker napisał:

Chyba sperma Spencera z Twojej facjaty :D

10 godzin temu, Whisker napisał:

Hahahhahaa o kurwa :D 

5 godzin temu, Whisker napisał:

Dzierżąc Dual Sense to tak jakby mieć młot Thora którym rozkurwia się botów jak robactwo

12 minut temu, Whisker napisał:

No piękny przykład wyższego poziomu kultury, sam wypierdalaj z takim rynsztokiem

Dokonania kolegi W z ostatniej doby. Ma moralne prawo narzekać na poziom kultury w CW :notbad:

To właśnie ta schizofrenia, o której pisałem, wynik zaawansowanego alkoholizmu i ideologii plejstejszyn.

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.