Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDD jak myślicie, te czerwone świry pójdą na ROM 10-cio letniej gry za taką cenę?

image.png.2766dfd9c6b0af53ab14ea65e7d0b4e9.png

Raczej zapytają po ile kolekcjonerka :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

XDDDDDDDDD jak myślicie, te czerwone świry pójdą na ROM 10-cio letniej gry za taką cenę?

Mnie akurat ta Zelda ominęła a uwielbiam tą serię więc z chęcią zamówię. Oceny bardzo wysokie dostawała więc czemu nie?

33 minuty temu, Hubert249 napisał:

Mam ci przypomnieć twoje wyrzygi hipokryto? Sam wyzywałeś ludzi od "kurew" a teraz piszesz coś o kulturze? 

Nie ludzi tylko botów, którzy sami siebie tak określali i wyzywali innych, czasem mnie poniosło wiem 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jak z naklejkami to jeszcze doope wycałują 3 razy

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A ja myślę, że fanboje Nintendo to taka trochę rebelia, idąca po prąd i wbrew systemowi awangarda, czasami przecząca zdrowemu rozsądkowi grupa growych anarchistów i snobów, którzy żyją sobie w swoich squatach na osiedlach 17 tysi za metr kwadratowy. I mają wyjebkę na te wojenki, bo oni sobie na spokoju pudełeczko szmateczką przetrą i odpalą Mario 64 na seledynowym sraczu ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

A ja myślę, że fanboje Nintendo to taka trochę rebelia, idąca po prąd i wbrew systemowi awangarda, czasami przecząca zdrowemu rozsądkowi grupa growych anarchistów i snobów, którzy żyją sobie w swoich squatach na osiedlach 17 tysi za metr kwadratowy. I mają wyjebkę na te wojenki, bo oni sobie na spokoju pudełeczko szmateczką przetrą i odpalą Mario 64 na seledynowym sraczu ;)

a na charger do dualsensa nawet ich nie stać :dynia: 

Opublikowano

Dzięki za naświetlenie możliwości ignorowania użytkowników, nie wiedzialem, a ulga ekstra xD

Opublikowano

Na Xboxie to się nazywa wsteczna z darmowymi uprejdami. Nawet Sonka dostała ze 3 tytuły. 

Opublikowano
8 godzin temu, Mendrek napisał:

Lol MS zawsze w dupie miał Polskę, tylko może troszkę mniej niż Nintendo ;)

A tymczasem xCloud dostępny w Polsce, a PS Now od twojego kochanego Sony nie. :) 

Opublikowano

Kurwa xddddddd Te zielone smrody są już takimi wytresowanymi małpiszonami, że niech mnie chuj! Nowe gry? A po co to komu. Lista życzeń? Proszę bardzo:

5 godzin temu, lpcl napisał:

A wy jakie byście chcieli gierki zobaczyć z boostem klatek? Bo ja to jak już pisałem fh3, gears UE, rdr2 a ze starszych to może castlevanię 1 i 2, szkoda, że feara nie ma we wstecznej, tak samo jak riddicków i the darkness ale już pewnie nie wpadną nigdy. 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5 godzin temu, 20inchDT napisał:

AC Odyssey, Yakuza 6, Dishonored, Xcom 2, Deus Ex mankind divided... mozna wymieniać.

MOŻNA WYMIENIAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na koniec podsumowuje to Lewa Ręka Pasibrzucha na Polskę, czyli Asax (znany w niektórych kręgach jako Autyzmax):

2 godziny temu, ASX napisał:

Co by nie mówić, i oczywiście można lubić xboxa lub nie, ale są liderem jeśli chodzi o podejście do klienta i dzięki temu że wyznaczają takie standardy jest szansa że inni też pójdą w ich ślady i zaoferują podobne podejście

Wyznaczanie standardów w kurwa wypuszczaniu starych gier xdddddddddddddddddddddddddd Ja pierdole, obudźcie mnie, jakby takie coś serwowali kilkanaście lat temu, to by byli jebani, a teraz te zielone mchy jeszcze piszą LISTĘ GIER Z WIĘKSZĄ ILOŚCIĄ KLATEK XDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Autyzmax to brzmi jak jakis kumpel Asterixa i Obelixa co wpadl do kociolka z gearsami

Opublikowano

A potem rozi w temacie switcha

Hehe ja to nie miałem starych konsol nintendo to nie odkopie się z tych remasterów do 2030 więc nie potrzeba mi nowych gier  :)

M A S A K R A

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Wyznaczanie standardów w kurwa wypuszczaniu starych gier xdddddddddddddddddddddddddd

- Play Anywhere (kupujesz grę raz i masz do niej dostęp na konsoli i PC(

- Gamepass

- wsteczna komatybilność z 3 generacjami konsol

- darmowe zapisy w chmurze

- darmowe remastery 

- program zwrotów w cyfrowym sklepie

- kompatybilność z akcesoriami z poprzedniej generacji (nie trzeba kupować drugi raz pada)

pokaż mi firmę która ma lepsze standardy w podejściu do gracza, poczekam 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Każda, która wypuszcza nowe gry ? xD

Opublikowano

^

|

|

|

This.

Opublikowano

Fajnie, że Pasibrzuch sie stara zrobić cokolwiek aby jego banda pomyleńców nie zorientowała się że coś tu nie gra. Za 3 miesiące, kiedy zielone barachło patrząc na powiększającą się bibliotekę tytułów na Ps5 zacznie znowu coś podejrzewać że coś ich jebią w kakao, Spencer przywali- nową technologią dzwięku 3d dla wszystkich gier we wstecznej!!! Na start zadziała to w Gears 2, Nfs Most Wanted i Spec Opcs!!!

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

- Play Anywhere (kupujesz grę raz i masz do niej dostęp na konsoli i PC(

- Gamepass

- wsteczna komatybilność z 3 generacjami konsol

- darmowe zapisy w chmurze

- darmowe remastery 

- program zwrotów w cyfrowym sklepie

- kompatybilność z akcesoriami z poprzedniej generacji (nie trzeba kupować drugi raz pada)

Nie wiem czy tu jest miejsce na normalną dyskusje ale z tymi darmowymi remasterami to gruba przesada. Np. Call of duty modern warfare 2 (sztos gra swoja droga) to wzorowo wykonany remaster który sam się nie zrobi. Uncharted 1 dostal np. Język polski. Oczywiście tez sa kiepskie remastery jak gow III gdzie faktycznie oprócz rozdziałki chyba nic nie dodali.

Opublikowano

A to na Xboxie nie ma nowych gier przepraszam bardzo? Ex dojdą...spokojnie. Bo jedyna NOWA gra której nie ogram to DS który jak chciałeś to skończyłeś 15 lat temu. Faktycznie super. 

Opublikowano

Dodatkowo dodam, że crossplay byl tez dawno temu na linii ps4-ps vita.

Opublikowano
3 minuty temu, Szymek napisał:

A to na Xboxie nie ma nowych gier przepraszam bardzo? 

No na horyzoncie w 2021 nie bardzo

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

A potem rozi w temacie switcha

Hehe ja to nie miałem starych konsol nintendo to nie odkopie się z tych remasterów do 2030 więc nie potrzeba mi nowych gier  :)

M A S A K R A

a jeszcze jakiś remasterek NFS’a wjedzie

Opublikowano

Przepraszam, ja tylko zapytam to gdzie te bitki w CW jak "z tamtych lat"? Bo po ignorach tamtych typków to na razie jest tak:

Opublikowano
3 minuty temu, cotek napisał:

No na horyzoncie w 2021 nie bardzo

Eh...

Jak jeszcze chłopaki z MS ogarną nowszy układ graficzny to już wgl nie będzie co zbierać z malza. A że są kozakami to pokazali wczoraj. 

A z exow wyszedł chociażby bardzo chwalony na forum Medium. Daruj sobie ocenki. Wystarczy jeden Horizon i płaczu nie będzie końca.

A propo NFS czaicie ze takie F1, WRC, PC i masa innych scigalek do ogrania za 4 zł? 

Lecę mordować krasnali :lapka:

Każda gierka z sygnaturki nowa. Większość z darmowym boostem i tylko Tytany ograne drugi raz. 

Opublikowano

No właśnie nic tylko Ehanie i Medium w tym roku z nówek. Przy czym Medium to bym sobie nawet przeszedł, ocenki mnie tam nie ruszają za bardzo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.