Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Aleks napisał:

I o tym mówię. DS to 'tylko' dodatek poprawiający doznania. Gameplay się nie zmienia. A ja pytałem @LiŚciu o 'nowe mechaniki odświeżające umysł'.

Nie do końca, w takim Call od Duty to właśnie masz rewolucje przez opór imitujący cyngiel. Po prostu czujesz broń jak nigdy wcześniej..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał:

Jaki nowy patch, skąd to info? Nie widzę info o nowym patchu na oficjalnej stronie.

To nowy patch specjalnie dla Yetiego, zmniejszą ilością osób jak widać na załączonym obrazku, na konsoli SONY jest pusto jak u Yetiegow głowie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Aleks napisał:

A ja pytałem @LiŚciu o 'nowe mechaniki odświeżające umysł'.

Już odpowiadam. Przez pryzmat mojego grania to różnorodność i sięganie po nowe tytuły na sonce jest dla mnie odswieżające. Raz gram survival w open wordl który nakazuje planować zadania, pułapki i kilka kroków nadal do rozwiązania questa. Później odpalam jRPG turowego który nakazuje zupełnie inną rozgrywke. Później gram w slashera. Później w gre typu soulslike która dla mnie jest czymś zupełnie nowym bo w takie gry wczesniej nie grałem. Później znowu strzelanie połączone z zagadkami i mocnym backtrackingiem. Wiem aleks że jeśli grasz w te gry cały czas i je znasz to wtedy nie są dla cienie niczym nowym. Dla mnie są bo gram bardziej jak janusz gamingu - często ale nie hardkorowo. 

Sonka do mnie bardziej trafia i chociaż na xboxie duzo z tego co wymieniłem się pokrywa to nie ma własnie - DG, Persony, Finala 7 czy BB. No i wspaniałej narracji jaką jest TLOU:lapka:

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, klapy mają czelność porównać Astro do Super Mario 64?? Rozumiem, że gierka pokazuje bajery pada, o których developerzy za rok zapomną i jest za darmo co może być dla nich szokujące, ale szanujmy się. 

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Czy ja dobrze widzę, klapy mają czelność porównać Astro do Super Mario 64?? Rozumiem, że gierka pokazuje bajery pada, o których developerzy za rok zapomną i jest za darmo co może być dla nich szokujące, ale szanujmy się. 

Grałeś? Przeszedłeś?

Opublikowano
35 minut temu, YETI napisał:

Nowy patch w końcu naprawia CP2077.

ps5vsxsxcp2077-4.png

ps5vsxsxcp2077-2.png

ps5vsxsxcp2077-3.png

Nadkonsola 5 stałe fps oraz wyższa rozdziałka. X-śmieciarka? Prezentuje to, co w innych multiplatformach, konsola drugiej kategorii dla graczy gorszego sortu,no i fajniusio :kaz:

Przecież na Plejcwelni 5 wygląda to o wiele gorzej jak swego czasu RDR bez trawy, też na Plejcwelni :yao: 

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Grałeś? Przeszedłeś?

Ja grałem i obok Mario to to nawet nie leżało :)

Tak jak Czoper wspomniał fajne demo dla pada i tyle. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Grałeś? Przeszedłeś?

Widzial na yt jak kazdy tutaj bot teoretyk. Boty maja doktorat z oceniania sonki i exow po jutubku :rotfl:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

To dziwne bo Twoi zieloni bracia gardzą turaj Nintendo i wszystkim co nie jest xboxem. Nie leżało bo jest czymś zupełnie innym ale co Wy możecie wiedzieć jak jedyna platformówka na xa to poczciwy Conker..

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Ty jestes fanem cyberzarta takze twoje zdanie to overall nikogo :) 

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Widzial na yt jak kazdy tutaj bot teoretyk. Boty maja doktorat z oceniania sonki i exow po jutubku :rotfl:

A wiesz czemu? Bo za YouTube nie trzeba płacić..jakby Spencer dał im gierki z Sonki za pare groszy to by tu pisali o najlepszych grach ich życia..

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Ty jestes fanem cyberzarta takze twoje zdanie to overall nikogo :) 

Tak samo jak twoje, tak samo jak każdego na tym forum, bo każdy ma swoje panie sherlocku  :) 

Ale co innego mieć inne zdanie a co innego pisać głupoty. 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Tak samo jak twoje, tak samo jak każdego na tym forum, bo każdy ma swoje panie sherlocku  :) 

Ale co innego mieć inne zdanie a co innego pisać głupoty. 

Nie żartuj ze kaleczysz ta wspaniała grę na xboxie. Cyber to na ten moment ex na PC.

Opublikowano

@izon @LiŚciu dzięki za odpowiedź. Ja pod hasłem 'nowe mochaniki' myślę o czymś innym. Czekam na gry, które na przykład postawią większy nacisk na destrukcję otoczenia i związane z tym rozwiązania gamepleyowe. Na lepszą SI, ta co jest teraz niczym się nie różni od tej z przed 20 lat. Na gry płynnie łączące przygodę dla jednego gracza z multi/online. Na grę w otwartym świecie gdzie nie skala będzie wyznacznikiem jej jakości. Na gry stawiające wyzwania (czy to logiczne, czy zręcznościowe). Itd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Ja tylko dodam, że lata świetlne to jednostka odległości a nie czasu.

Opublikowano
26 minut temu, Observer napisał:

Jaki nowy patch, skąd to info? Nie widzę info o nowym patchu na oficjalnej stronie.

Ostatni, nie dość że rozmazane, to skaczące guwno na x-śmieciu.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Nie żartuj ze kaleczysz ta wspaniała grę na xboxie. Cyber to na ten moment ex na PC.

Akurat na series X gra się w to bardzo dobrze w 60 fps :) 

4 minuty temu, YETI napisał:

Ostatni, nie dość że rozmazane, to skaczące guwno na x-śmieciu.

Ale to, że brakuje ludzi i tekstur i efektów to już pan Y nie bierze pod uwagę xD

Opublikowano
5 minut temu, ProstyHeker napisał:

Ja tylko dodam, że lata świetlne to jednostka odległości a nie czasu.

Ja widzę, że do frazeologizmów to jeszcze na polskim nie doszliście? Eh ta zdalna nauka..

8 minut temu, Aleks napisał:

@izon @LiŚciu dzięki za odpowiedź. Ja pod hasłem 'nowe mochaniki' myślę o czymś innym. Czekam na gry, które na przykład postawią większy nacisk na destrukcję otoczenia i związane z tym rozwiązania gamepleyowe. Na lepszą SI, ta co jest teraz niczym się nie różni od tej z przed 20 lat. Na gry płynnie łączące przygodę dla jednego gracza z multi/online. Na grę w otwartym świecie gdzie nie skala będzie wyznacznikiem jej jakości. Na gry stawiające wyzwania (czy to logiczne, czy zręcznościowe). Itd. 

To miał dostarczyć Pan Kojima ale wyszło jak zwykle :rofl:

Opublikowano
18 minut temu, Soul napisał:

Ja grałem i obok Mario to to nawet nie leżało [emoji4]
Tak jak Czoper wspomniał fajne demo dla pada i tyle. 

Ten post idealnie pokazuje obecną sytuację podkonsoli. Demko do pada ośmiesza całą bibliotekę x-śmiecia.
Kiedy zielone robaki dostaną tak ocenianą grę! Ciężko powiedzieć, obecnie są na poziomie The 71% Medium.
8bab552ca9292e7345afa4ca84e42ca3.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ja widzę, że do frazeologizmów to jeszcze na polskim nie doszliście? Eh ta zdalna nauka..

Czy Whisker użył tego zwrotu z takim założeniem? Nie wiem, ale się domyślam.

Opublikowano

Gram w gry nie oceny. 

Ty na ten moment grasz w YT bo nawet PS5 nie masz. 

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Ten post idealnie pokazuje obecną sytuację podkonsoli. Demko do pada ośmiesza całą bibliotekę x-śmiecia.
Kiedy zielone robaki dostaną tak ocenianą grę! Ciężko powiedzieć, obecnie są na poziomie The 71% Medium.
8bab552ca9292e7345afa4ca84e42ca3.jpg

obraz_2021-02-20_124613.png.8b932e9f960cd3d120a7a6f91f7a577d.png

Opublikowano

Choroba psychiczna u posiadaczy xboxa, objawia się min. tym, że dla nich gry na 9 są słabe, a te w żółtym kolorze na metacritic super i na 1000h. Właśnie dla tego tak dobrze czują się z "ofertą" microsoftu, właśnie dla tego jedna konsola ma do zaoferowania świetne gry, a druga żółte wymiociny.

I tak sobie żyją w tym spencerowskim szambie, spędzając cały dzień w cw, poklepując się wzajemnie po plecach i wmawiając sobie kłamstwo, że jest świetnie. Pocieszne, chore po(pipi)y.7a05a3d1e6c9619d411f280e01df689c.jpg94f79627546a379066a5694bbeb38d84.jpg

:yao:

10 minut temu, ASX napisał:

obraz_2021-02-20_124613.png.8b932e9f960cd3d120a7a6f91f7a577d.png

Nie rozumiem? Walczymy grami z 2017roku? a sorry, pomyliłem z halo wars.

Opublikowano

Czy ten nieuk bez PS5 jara sie patchem do CybePunka ze stycznia? No niezły zaskok, długo zajęło zanim typ wyszedł z depresji klapa :notbad:

To polecam dokładnie posłuchac o czym goście mówią, a nie tylko obejrzec wykresik.

Opublikowano

Aleks sie pyta o te nowosci w gameplayu w grach na ps5, a ozon mu odpisuje, ze w codzie trigger stawia opor podczas strzelania :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.