Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Aleks napisał:

I o tym mówię. DS to 'tylko' dodatek poprawiający doznania. Gameplay się nie zmienia. A ja pytałem @LiŚciu o 'nowe mechaniki odświeżające umysł'.

Nie do końca, w takim Call od Duty to właśnie masz rewolucje przez opór imitujący cyngiel. Po prostu czujesz broń jak nigdy wcześniej..

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 928,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał:

Jaki nowy patch, skąd to info? Nie widzę info o nowym patchu na oficjalnej stronie.

To nowy patch specjalnie dla Yetiego, zmniejszą ilością osób jak widać na załączonym obrazku, na konsoli SONY jest pusto jak u Yetiegow głowie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Aleks napisał:

A ja pytałem @LiŚciu o 'nowe mechaniki odświeżające umysł'.

Już odpowiadam. Przez pryzmat mojego grania to różnorodność i sięganie po nowe tytuły na sonce jest dla mnie odswieżające. Raz gram survival w open wordl który nakazuje planować zadania, pułapki i kilka kroków nadal do rozwiązania questa. Później odpalam jRPG turowego który nakazuje zupełnie inną rozgrywke. Później gram w slashera. Później w gre typu soulslike która dla mnie jest czymś zupełnie nowym bo w takie gry wczesniej nie grałem. Później znowu strzelanie połączone z zagadkami i mocnym backtrackingiem. Wiem aleks że jeśli grasz w te gry cały czas i je znasz to wtedy nie są dla cienie niczym nowym. Dla mnie są bo gram bardziej jak janusz gamingu - często ale nie hardkorowo. 

Sonka do mnie bardziej trafia i chociaż na xboxie duzo z tego co wymieniłem się pokrywa to nie ma własnie - DG, Persony, Finala 7 czy BB. No i wspaniałej narracji jaką jest TLOU:lapka:

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, klapy mają czelność porównać Astro do Super Mario 64?? Rozumiem, że gierka pokazuje bajery pada, o których developerzy za rok zapomną i jest za darmo co może być dla nich szokujące, ale szanujmy się. 

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Czy ja dobrze widzę, klapy mają czelność porównać Astro do Super Mario 64?? Rozumiem, że gierka pokazuje bajery pada, o których developerzy za rok zapomną i jest za darmo co może być dla nich szokujące, ale szanujmy się. 

Grałeś? Przeszedłeś?

Opublikowano
35 minut temu, YETI napisał:

Nowy patch w końcu naprawia CP2077.

ps5vsxsxcp2077-4.png

ps5vsxsxcp2077-2.png

ps5vsxsxcp2077-3.png

Nadkonsola 5 stałe fps oraz wyższa rozdziałka. X-śmieciarka? Prezentuje to, co w innych multiplatformach, konsola drugiej kategorii dla graczy gorszego sortu,no i fajniusio :kaz:

Przecież na Plejcwelni 5 wygląda to o wiele gorzej jak swego czasu RDR bez trawy, też na Plejcwelni :yao: 

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Grałeś? Przeszedłeś?

Ja grałem i obok Mario to to nawet nie leżało :)

Tak jak Czoper wspomniał fajne demo dla pada i tyle. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Grałeś? Przeszedłeś?

Widzial na yt jak kazdy tutaj bot teoretyk. Boty maja doktorat z oceniania sonki i exow po jutubku :rotfl:

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

To dziwne bo Twoi zieloni bracia gardzą turaj Nintendo i wszystkim co nie jest xboxem. Nie leżało bo jest czymś zupełnie innym ale co Wy możecie wiedzieć jak jedyna platformówka na xa to poczciwy Conker..

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Ty jestes fanem cyberzarta takze twoje zdanie to overall nikogo :) 

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

Widzial na yt jak kazdy tutaj bot teoretyk. Boty maja doktorat z oceniania sonki i exow po jutubku :rotfl:

A wiesz czemu? Bo za YouTube nie trzeba płacić..jakby Spencer dał im gierki z Sonki za pare groszy to by tu pisali o najlepszych grach ich życia..

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Ty jestes fanem cyberzarta takze twoje zdanie to overall nikogo :) 

Tak samo jak twoje, tak samo jak każdego na tym forum, bo każdy ma swoje panie sherlocku  :) 

Ale co innego mieć inne zdanie a co innego pisać głupoty. 

Opublikowano
2 minuty temu, Soul napisał:

Tak samo jak twoje, tak samo jak każdego na tym forum, bo każdy ma swoje panie sherlocku  :) 

Ale co innego mieć inne zdanie a co innego pisać głupoty. 

Nie żartuj ze kaleczysz ta wspaniała grę na xboxie. Cyber to na ten moment ex na PC.

Opublikowano

@izon @LiŚciu dzięki za odpowiedź. Ja pod hasłem 'nowe mochaniki' myślę o czymś innym. Czekam na gry, które na przykład postawią większy nacisk na destrukcję otoczenia i związane z tym rozwiązania gamepleyowe. Na lepszą SI, ta co jest teraz niczym się nie różni od tej z przed 20 lat. Na gry płynnie łączące przygodę dla jednego gracza z multi/online. Na grę w otwartym świecie gdzie nie skala będzie wyznacznikiem jej jakości. Na gry stawiające wyzwania (czy to logiczne, czy zręcznościowe). Itd. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

W Gearsy 1 grałem lata świetlne na PC, ciekawe czy coś się zmieniło od tego czasu na Xie :D 

Ja tylko dodam, że lata świetlne to jednostka odległości a nie czasu.

Opublikowano
26 minut temu, Observer napisał:

Jaki nowy patch, skąd to info? Nie widzę info o nowym patchu na oficjalnej stronie.

Ostatni, nie dość że rozmazane, to skaczące guwno na x-śmieciu.

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Nie żartuj ze kaleczysz ta wspaniała grę na xboxie. Cyber to na ten moment ex na PC.

Akurat na series X gra się w to bardzo dobrze w 60 fps :) 

4 minuty temu, YETI napisał:

Ostatni, nie dość że rozmazane, to skaczące guwno na x-śmieciu.

Ale to, że brakuje ludzi i tekstur i efektów to już pan Y nie bierze pod uwagę xD

Opublikowano
5 minut temu, ProstyHeker napisał:

Ja tylko dodam, że lata świetlne to jednostka odległości a nie czasu.

Ja widzę, że do frazeologizmów to jeszcze na polskim nie doszliście? Eh ta zdalna nauka..

8 minut temu, Aleks napisał:

@izon @LiŚciu dzięki za odpowiedź. Ja pod hasłem 'nowe mochaniki' myślę o czymś innym. Czekam na gry, które na przykład postawią większy nacisk na destrukcję otoczenia i związane z tym rozwiązania gamepleyowe. Na lepszą SI, ta co jest teraz niczym się nie różni od tej z przed 20 lat. Na gry płynnie łączące przygodę dla jednego gracza z multi/online. Na grę w otwartym świecie gdzie nie skala będzie wyznacznikiem jej jakości. Na gry stawiające wyzwania (czy to logiczne, czy zręcznościowe). Itd. 

To miał dostarczyć Pan Kojima ale wyszło jak zwykle :rofl:

Opublikowano
18 minut temu, Soul napisał:

Ja grałem i obok Mario to to nawet nie leżało [emoji4]
Tak jak Czoper wspomniał fajne demo dla pada i tyle. 

Ten post idealnie pokazuje obecną sytuację podkonsoli. Demko do pada ośmiesza całą bibliotekę x-śmiecia.
Kiedy zielone robaki dostaną tak ocenianą grę! Ciężko powiedzieć, obecnie są na poziomie The 71% Medium.
8bab552ca9292e7345afa4ca84e42ca3.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Ja widzę, że do frazeologizmów to jeszcze na polskim nie doszliście? Eh ta zdalna nauka..

Czy Whisker użył tego zwrotu z takim założeniem? Nie wiem, ale się domyślam.

Opublikowano

Gram w gry nie oceny. 

Ty na ten moment grasz w YT bo nawet PS5 nie masz. 

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Ten post idealnie pokazuje obecną sytuację podkonsoli. Demko do pada ośmiesza całą bibliotekę x-śmiecia.
Kiedy zielone robaki dostaną tak ocenianą grę! Ciężko powiedzieć, obecnie są na poziomie The 71% Medium.
8bab552ca9292e7345afa4ca84e42ca3.jpg

obraz_2021-02-20_124613.png.8b932e9f960cd3d120a7a6f91f7a577d.png

Opublikowano

Choroba psychiczna u posiadaczy xboxa, objawia się min. tym, że dla nich gry na 9 są słabe, a te w żółtym kolorze na metacritic super i na 1000h. Właśnie dla tego tak dobrze czują się z "ofertą" microsoftu, właśnie dla tego jedna konsola ma do zaoferowania świetne gry, a druga żółte wymiociny.

I tak sobie żyją w tym spencerowskim szambie, spędzając cały dzień w cw, poklepując się wzajemnie po plecach i wmawiając sobie kłamstwo, że jest świetnie. Pocieszne, chore po(pipi)y.7a05a3d1e6c9619d411f280e01df689c.jpg94f79627546a379066a5694bbeb38d84.jpg

:yao:

10 minut temu, ASX napisał:

obraz_2021-02-20_124613.png.8b932e9f960cd3d120a7a6f91f7a577d.png

Nie rozumiem? Walczymy grami z 2017roku? a sorry, pomyliłem z halo wars.

Opublikowano

Czy ten nieuk bez PS5 jara sie patchem do CybePunka ze stycznia? No niezły zaskok, długo zajęło zanim typ wyszedł z depresji klapa :notbad:

To polecam dokładnie posłuchac o czym goście mówią, a nie tylko obejrzec wykresik.

Opublikowano

Aleks sie pyta o te nowosci w gameplayu w grach na ps5, a ozon mu odpisuje, ze w codzie trigger stawia opor podczas strzelania :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.