Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Nawet polskie tech portale już yebią Sonkę

Po ponad 3 miesiącach zabawy na nowej konsoli Sony, wbiciu platyny w Astro’S Playroom, dwukrotnym ukończeniu nowego Spider-Mana i kilku nieudanych próbach przekonania się do Demon’s Souls (nie oszukujmy się, to nie jest gra dla każdego) coraz częściej bowiem łapie się na tym, że zamiast pozostałych nextgenowych tytułów wracam do przysłowiowych staroci z PlayStation 4

https://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/ps5-jest-jak-pc-gdzie-to-next-genowe-granie.html

:dafuq:

A to dobre, skoro yebaniem Sonki nazywasz, że gośc wraca do gier na PS4, to czym nazwać to co Wy robicie na Xboxie?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Tylko że wtedy nikt nie narzekał na innowacje jakie wprowadzał, na przykład VMU a teraz fanboje by się zleciały że gówno, że na co a po co :D

Jakby PS5 było potężnym, cichutkim, bezawaryjnym sprzętem, a DualSense miał baterię, trzymającą 30h i analogi, które nie zaczynają driftować po miesiącu grania to nawet i dildo dla spermatello mogliby zamontować - nikt by wtedy nie czepiał się "nowinek". 

Ale skoro oni nie ogarniają podstaw to nic dziwnego, że obrywa im się za te bzdurne bajery. 

Zamiast od razu biegiem, najpierw powinni nauczyć się chodzić, bo inaczej ropierdolą sobie ten głupi ryj. 

Opublikowano

@izon

Może w końcu byś zamilczał w tym temacie, bo tych twoich żalów już się czytać nie da  :)

Różnica jest taka, że bot dobrze wie na czym stoi i potrafi to przyznać a z wami jest taki problem, że nie jesteście w stanie zobaczyć oczywistych wad, które wam się wytyka zawsze macie jakieś wytłumaczenia i DżabaZZeo napisał jak jest jak gdyby sony wam zrobiło napój z logiem PS z najgorszej siary to wybrali byście go zamiast coca coli i takie są fakty :) 

Edytowane przez Soul

Opublikowano
Teraz, Soul napisał:

@izon

Może w końcu byś zamilczał w tym temacie, bo tych twoich żalów już się czytać nie da  :)

Różnica jest taka, że bot dobrze wie na czym stoi i potrafi to przyznać a z wami jest taki problem, że nie jesteście w stanie zobaczyć oczywistych wad, które wam się wytyka zawsze macie jakieś wytłumaczenia i DżabaZZeo napisał jak jest jak by sony wam zrobiło napój z logiem PS z najgorszej siary to wybrali byście go zamiast coca coli i takie są fakty :) 

To nie czytaj :) Prawda Was bidoki w oczy kole.

Jak zwykle kreujesz swoją interpretację świata, może odstaw na chwile tego Cyberpunka? A kto napisał, że PS5 jest bez wad? Jak ktoś ma problem z cewkami, czy joypadem bardzo współczuje i cieszę się, że sam nie trafiłem wadliwego egzemplarza. Natomiast zapraszam do tematu na facebooku "Xbox gracze polska". Połowa postów tam jest o tym, że komuś zjebał się Xbox. Przestańcie pierdolić, że problemy dotyczą tylko jednej konsoli..

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Nie wspominając o tym, że nawet nie posiadają konsoli za którą walczą.

Ciper, może i masz 12 konsol, szkoda, że nie next gena.

Opublikowano

Forumowe community PayStation w oczekiwaniu na eksy na Sonkę

comment_veQ1BGjTn8cgb77uLF96MkU4BGjdCXbl~3.jpg

Opublikowano

Za prawdę na temat gwarancji ich ukochanej konsoli zostałem zlinczowany, tam masz pisać tylko dobrze, nawet jak jest źle, gwarancja na rok? super przecież za jakiś czas kupi się drugie PS5 xDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Elegancko wjadą slimka, a rok później PS5 Pro od skalperów

ponieważ

Tylko dla xbota normalne dyskuje o NOWYCH grach, konsolach, akcesoria i chęć normalnego zapłacenia za te produkty to coś dziwnego.

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Forumowe community PayStation w oczekiwaniu na eksy na Sonkę

comment_veQ1BGjTn8cgb77uLF96MkU4BGjdCXbl~3.jpg

Przecież to typowy widok z Twojej stróżówki każdego dnia. Niezmienna od lat ekipa od Xboxa 360, dla której jesteś Bogiem posiadając najnowszy dekoder.

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Za prawdę na temat gwarancji ich ukochanej konsoli zostałem zlinczowany, tam masz pisać tylko dobrze, nawet jak jest źle, gwarancja na rok? super przecież za jakiś czas kupi się drugie PS5 xDDDDDDDDDDDDDD

Dlatego, że to community to największe raczysko. Dla wielu wychowanych jedynie na PlayStation bronienie Sonki to punkt honoru, więc na każde słowa krytyki osrywają się na miętowo w tej swojej betonowej klatce.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Elegancko wjadą slimka, a rok później PS5 Pro od skalperów

ponieważ

No i? Dekoder też może kiedyś kupię jak wyjdą na niego w końcu te system sellery w 2023 roku.

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawe czy Sony wyda tej generacji jakiegoś next-gena czy dalej będzie biło się wydajnościowo z XSS. :) 

Pożyjemy, zobaczymy za te 2-3 lata jak w końcu będziesz mógł pograć w coś innego niż Viva Piniata;)

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Dekoder

o co chodzi z tym dekoderem o którym piszesz w każdym poście?

ja w ogóle dziwie się przypadkowi Izona, jak miał xboxa to wydawał się normalnym chłopaczkiem, w CW nie pisał, skupiał się na gierkach i gamepassie. Odkąd kupił Plejke to walka na 24h/dobe za Sonke i obrażanie innych użytkowników. Dziwny przypadek.

Opublikowano

jak bardzo sonka musi obnizyć standardy zeby klapy sie pokapowały ze cos jest nie tak?

Opublikowano

Panowie pamiętajcie bieda nas w oczy kole xDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

izon wyzywa od bidoków xD chłopie ja mam kierownicę i fotel wartą więcej niż ta sonka jebana <testo> BO MNIE KURWA STAĆ </testo> więc nie o kwestie finansowe tu chodzi

prawda jest taka że jak nie widzicie znaczka sony i odgłosu trofika to nie potraficie się bawić w gry, bo nie czujecie w nosie konsolowego pieprzu - ale to co czujecie to nie pieprz tylko mocz, i nie w nosie tylko na ryju jak Sony na was SZCZA

wieloletnie składki z PS3 gdzie składaliście się na pół klasy z gimbazy by mieć samochody do Motorstorma dowodzi że cebulą nie gardzicie i łykacie chętnie i tylko fakt że nie ma odpowiednika game passa sprawia że płacicie normalnie za gry. I boli fakt, że Dirt 5 kupiony w listopadzie za 289zł na PS5 ja jutro odpalę z gamę passa znalezionego w Pringles i to w lepszej jakości.

Przepłacacie za konsolę od scalperów bo myślicie że jak coś jest ponad cenę rynkową to kopnął was w dupe prestiż jakbyście kupili od konika bilet na Metallicę na narodowym. I tak jak ludzie wydają więcej hajsu by usłyszeć Nothing Else Matters, wy przepłacacie za usłyszenie piszczenia cewek.

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał:

Liściu obowiązkowo na kolanach "u kolegi" - wszystko się zgadza :reggie:

To liściowa nie widzisz?

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

ja w ogóle dziwie się przypadkowi Izona, jak miał xboxa to wydawał się normalnym chłopaczkiem, w CW nie pisał, skupiał się na gierkach i gamepassie. Odkąd kupił Plejke to walka na 24h/dobe za Sonke i obrażanie innych użytkowników. Dziwny przypadek.

Stary to popatrz na obiektywnie na to co piszą Twoi zieloni koledzy: patrz Mazzeo dwa posty wyżej, to ten alkoholik, o którym piszecie w co drugim poście?

Czy dziwny? No po tygodniowej zabawie Xboxem zmieniłem zdanie, bo tylko osioł go nie zmienia. Dla mnie to jest dekoder, bo skoro po odpaleniu konsoli nie mam chociaż minimum poczucia, że odpalam next gena to coś jest nie tak. Poodpalałem te wszystkie retro gierki i po prostu podziękowałem. Nie moja wina, że PS5 zrobiło na mnie większe wrażenie po odpaleniu ( niech Wam będzie) demka technologicznego Astrobota niż wszystko co zobaczyłem na Series X. Jak można reklamować sprzęt jako najpotężniejszą maszynę w historii gamingu, a potem kazać ludziom grać w Viva Piniatę i Gearsy jedynkę? Jeszcze to menu wyglądające jak rozmazane gówno? Przecież to są jaja i dziwię się, że tego bronicie.. Obiektywnie Qucik Resume jest zajebiste i żałuję, że PS5 nie ma tej funkcji, ale jedna fajna opcja nie ratuje całości..

Edytowane przez izon

Opublikowano
24 minuty temu, ASX napisał:

Dokładnie to samo miałem pisać, normlane gość się wydawał jak widać wystarczyło TYLKO sprzedać XBOXa i nie kupić PS5 czaicie nie kupić? xD

No chyba, że już ma to PS5 :trap:

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Izon? No nie za szczęśliwy transfer do CW. Chłopak nie wiedział w jaki przedział się wpierdala i go ewidentnie temat przerósł.

Doskonale wiedziałem w jakie bagno wchodzę. Ten wątek to doskonała zabawa; czytając takie wynurzenia nastolatka Mazzeo, czy spostrzeżenia parkingowego dee można lepiej zresetować mózg niż oglądając debilne komedie na netflixie:)

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Czy dziwny? No po tygodniowej zabawie Xboxem zmieniłem zdanie, bo tylko osioł go nie zmienia. Dla mnie to jest dekoder, bo skoro po odpaleniu konsoli nie mam chociaż minimum poczucia, że odpalam next gena to coś jest nie tak. Poodpalałem te wszystkie retro gierki i po prostu podziękowałem. Nie moja wina, że PS5 zrobiło na mnie większe wrażenie po odpaleniu ( niech Wam będzie) demka technologicznego Astrobota niż wszystko co zobaczyłem na Series X. Jak można reklamować sprzęt jako najpotężniejszą maszynę w historii gamingu, a potem kazać ludziom grać w Viva Piniatę i Gearsy jedynkę? Przecież to są jaja i dziwię się, że tego bronicie.. Obiektywnie Qucik Resume jest zajebiste i żałuję, że PS5 nie ma tej funkcji, ale jedna fajna opcja nie ratuje całości..

czy ktoś tego broni? nie wiem. Xbox to zayebisty kawałek sprzętu, czysto obiektywnie najlepsza konsola nowej generacji, ale to że Microsoft zawalił sprawę z lineupem startowym to także oczywistość i nikt tego nie broni.

Dziwie się, po prostu tym że odkąd kupiłeś xboxa to włączył ci się tryb agresji i wyzywania innych. Jeśli PS5 jest tak zayebiste jak piszesz to nie musisz jej bronić 24h/dobe, konsola sama się powinna bronić.

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

Dokładnie to samo miałem pisać, normlane gość się wydawał jak widać wystarczyło TYLKO sprzedać XBOXa i nie kupić PS5 czaicie nie kupić? xD

No chyba, że już ma to PS5 :trap:

Ej stary, ale czemu się wypowiadasz skoro nie masz ani Xboxa ani PS5?:)

3 minuty temu, ASX napisał:

czy ktoś tego broni? nie wiem. Xbox to zayebisty kawałek sprzętu, czysto obiektywnie najlepsza konsola nowej generacji, ale to że Microsoft zawalił sprawę z lineupem startowym to także oczywistość i nikt tego nie broni.

Dziwie się, po prostu tym że odkąd kupiłeś xboxa to włączył ci się tryb agresji i wyzywania innych. Jeśli PS5 jest tak zayebiste jak piszesz to nie musisz jej bronić 24h/dobe, konsola sama się powinna bronić.

Czy ja bronie? Skoro 10 chłopa ma potrzebę odpisywania na moją każdą niewinną zaczepkę, a w przypływie kompletnego braku argumentów wyrzucać mi, że nie mam PS5 ( a wystarczy spojrzeć w stopkę) to sami sobie Ci Panowie wystawiają świadectwo.

I chyba Ci się obiektywizm z subiektywizmem pomylił;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Stary to popatrz na obiektywnie na to co piszą Twoi zieloni koledzy: patrz Mazzeo dwa posty wyżej, to ten alkoholik, o którym piszecie w co drugim poście?

Czy dziwny? No po tygodniowej zabawie Xboxem zmieniłem zdanie, bo tylko osioł go nie zmienia. Dla mnie to jest dekoder, bo skoro po odpaleniu konsoli nie mam chociaż minimum poczucia, że odpalam next gena to coś jest nie tak. Poodpalałem te wszystkie retro gierki i po prostu podziękowałem. Nie moja wina, że PS5 zrobiło na mnie większe wrażenie po odpaleniu ( niech Wam będzie) demka technologicznego Astrobota niż wszystko co zobaczyłem na Series X. Jak można reklamować sprzęt jako najpotężniejszą maszynę w historii gamingu, a potem kazać ludziom grać w Viva Piniatę i Gearsy jedynkę? Jeszcze to menu wyglądające jak rozmazane gówno? Przecież to są jaja i dziwię się, że tego bronicie.. Obiektywnie Qucik Resume jest zajebiste i żałuję, że PS5 nie ma tej funkcji, ale jedna fajna opcja nie ratuje całości..

Powiem tak znajomy się mnie ostatnio pyta gdzie pogra w dobre wyścigi - mówię na xboxie. Pytanie "jak to na pleja nie ma wyścigów?", mówię no nie ma - jego mina bezcenna xD Jedynymi dwoma exami na plejke obecnie są Demony - tak to zajebista gra nawet na 9/10, i DLC do Pająka na 6h. Trochę mało chociaż to świetne gry. Xbox ma gamepassa, usługę która dla wielu ludzi do game changer. Kurwa kupujesz konsole + gamepassa i masz gier do usranej śmierci, w tym najlepsze wyścigi na rynku. Sry, ale jeżeli ktoś liczy $ to nie ma lepszej konsoli niż xbox. Sony doi jak może, lecą na pozycji ugranej w poprzedniej generacji. Wątpię aby MS tak spierdolił sprawę z exami w tej gen skoro kupili masę studiów i z biegiem czasu będą mieć coraz większą bibliotekę gier ekskluzywnych. Ktoś krzyknie "ale na PC są te gry" - owszem są, ale policzę na palcach jednej ręki znajomych, którzy mają tak mocne pcty w domu aby w to pograć w podobnej jakości co na konsoli. 

Odnośnie padów to jednak Dualsens jest lepszy od pada xboxowego, ale gorszy od jego wersji elite. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.