Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy to się nigdy nie nauczą już od czasów PS3 są karmieni bzdetami, typu pamiętne filmiki z KZ i Motostorma etc przy PS4 to samo wiecznie przerysowane gameplaye, czy to Ghost czy Last 2 a teraz PS5 i Demon Souls, który już dostał downgrade, cały czas Sony was bierze na ten sam numer, a wy dalej to łykacie jak pelikany :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

czy ktoś jeszcze nie ma xboxa?

Opublikowano

Soul chyba dalej nacpany po tym kurczaku na antybiotykach od maniaka i polskiego messiego

Opublikowano

Nie moge wchodzić do tematu ps5, za duzo mam empatii w sobie i mi po prostu żal tych ludzi :frog:

Opublikowano

no ale co w tym dziwnego? praca to praca, po godzinach Yoshida pewnie jest normalny i też chce grać na najpotężniejszej konsoli ever

Opublikowano

U niebieskich od czasów PS3 bez zmian. Sony udaje, że robi dobre gry a klapy udają, że w nie grają.

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiekp392 napisał:

no ale co w tym dziwnego? praca to praca, po godzinach Yoshida pewnie jest normalny i też chce grać na najpotężniejszej konsoli ever

Myślę że Yoshida jest w 100% normalny typ, żaden odmieniec. Czego niestety nie da się powiedzieć o fanboyach na forumku którzy walczą w imię ukochanej marki bardziej niz jej pracownicy jak np. Shu

Opublikowano

Nowi w zielonym obozie zrzucają bomby prawdy jak za(pipi)istą konsolą jest XSX, na nic się zdały wycia niektórych niebieskich pomylencow :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Powiem Wam, że niesmaczne są te CW w statusach. Aż się człowiekowi przykro robi jak czyta takich debili. :/ 

No niektórym ewidentnie hamulce puściły i pokazali swoją prawdziwą twarz.

Mam nadzieję że wyższa kultura konsolowosci za tydzień zachowa się z większą klasą

Opublikowano
10 minut temu, ASX napisał:

Myślę że Yoshida jest w 100% normalny typ, żaden odmieniec. Czego niestety nie da się powiedzieć o fanboyach na forumku którzy walczą w imię ukochanej marki bardziej niz jej pracownicy jak np. Shu

vbn4na30jz441.jpg?width=640&crop=smart&a

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

Mam nadzieję że wyższa kultura konsolowosci za tydzień zachowa się z większą klasą

Square się zrobi czerwony i zapowietrzy, to nawet godzinę status nie będzie wisiał.

Opublikowano

Jeszcze premiery nie było a PS5 już na Pchlim :obama:

Opublikowano

Będziesz wiedział jak wyekwipować tarczę?

Opublikowano
14 minut temu, Zeratul napisał:

Poszpanuję. image.thumb.jpeg.f4845f93f7bc49f1c368a7a54dd7dd06.jpeg

Lul, na wyswietlaczu dekodera cala prawda o Zeratulu.

Opublikowano

Ten tydzień nie może być zabawniejszy. Ludzie z xsx grają i się cieszą. Większość gra za cenę game pass niektórzy kupili jak ja dwie gry w cenie 350 zł (bundle z konsola jedna gra za troszkę ponad 100).  Niektórzy jedna za ok 220 zł. 

W tym czasie fani Sony kupują gry: 2 za 700 zł czy 3 za 1 k. Do tego słuchawki Sony jakieś stojaki do ładowania oczywiście Sony i dodatkowe pady bo w końcu też z ps4 nie pójdą nawet z FIFA xD. A konsoli nadal nie mają i nie wiedzą czy na pewno dostaną. To się nazywa dobra tresura Sony.:pawel:

Opublikowano

Widzę niezłe odklejenie w statusach. Trochę na(pipi)ane trzeba mieć w głowie, żeby zastanawiać się nad kupnem Xboxa, by później tak do serca wziąć sobie słowa niektórych botów, żeby teraz (pipi)ać Xboxa na każdym kroku. :)

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

Ten tydzień nie może być zabawniejszy. Ludzie z xsx grają i się cieszą. Większość gra za cenę game pass niektórzy kupili jak ja dwie gry w cenie 350 zł (bundle z konsola jedna gra za troszkę ponad 100).  Niektórzy jedna za ok 220 zł. 

W tym czasie fani Sony kupują gry: 2 za 700 zł czy 3 za 1 k. Do tego słuchawki Sony jakieś stojaki do ładowania oczywiście Sony i dodatkowe pady bo w końcu też z ps4 nie pójdą nawet z FIFA xD. A konsoli nadal nie mają i nie wiedzą czy na pewno dostaną. To się nazywa dobra tresura Sony.:pawel:

Ładują pady na zapas  :kaz:

okropny początek generacji po obu stronach ale boty chociaż nie udają że jest dobrze

Opublikowano

Nie jest dobrze jest za(pipi)iście. Do ogrania mam wasteland 3 i gears tactics, w międzyczasie mp w h5, a klapy rozkminy dlc na 3 godz. czy może sackboya, bo tego ds to pewnie z 1% skończy. 

Opublikowano

Kurła, ale te pady xbox to jakiś niesamowity rozpiedol. Trzeci dzień grania, a pasek baterii nawet jeszcze w połowie nie jest rozładowany XD. Już widzę te ładowanie dual sense po 8 godzinach, ha tfu.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

Trzeci dzień grania, a pasek baterii nawet jeszcze w połowie nie jest rozładowany XD

Nie sugeruj się tym paskiem, jak zacznie spadać to na momencie baterie do wymiany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.