Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Skonczy sie covid, wroca targi i ms zrobi taka konferencje ze jeszcze bedziecie plakac szmaty klaperskie!

Ale to tak za dwie generacje jak juz sie rozkreca

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W 2024 będziemy już po takich premierach na Sonke ze o xboxie nikt nie będzie pamiętał.

Opublikowano

Bez kitu!

Days gone 2

God of war 2

Horizon 2

Spiderman 2

Fukushima 2

Zapomniałem jeszcze o jakimś sandboxie na sequelatation?  :)

Opublikowano

Mówisz o tym za który odpowiada Cory Barlog i który będzie w uniwersum Aliens i tym samym zmiecie 349 gier ze smyczpassa? OK, biorę!

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

No ale może tak lepiej, że zakonserwujemy sobie E3 jako coś z ery bardziej analogowej, jako nośniki czegoś z pogranicza marketingu i sztuki? Dziś nie sposób utrzymać większości rzeczy w tajemnicy do targów, bo i brak dyscypliny wśród 3rd party, gdyż każdy chce być w prime time. Poza tym każdy powoli się wynosił z tych targów, chyba przez koszta, a pierwsze o ile się nie mylę było Nintendo.

Zresztą bezpośrednia konfrontacja może i ekscytuje fanów marki, ale w sumie to jest jak ring i zawsze ktoś przegrywa, a ktoś wygrywa. Idzie na to kupa szmalu, więc niełatwo taką porażkę przełknąć działom marketingowym. Robienie tego w stylu "każdy sobie" jest nieco bezpieczniejsze. Ergo, czasy spektakularnych pojedynków na E3 już minęły. Za to pozostały ciekawe wspomnienia ;)

Opublikowano

Z wykopu:

"Co mowi xboxiarz do swojego kolegi:
- EJ MASZ WINCYJ TYH PRINGELSOW BO JESZCZE TETRISA NIE PRZESZEDLEM
- EY A TEN SPAJDERMEN PO ILE NA XBOXIE?
- POWINNY BYC HAPTIC TRIGGERS NA XBOXIE, JAK TO JEST ZE SONY MA A MS NIE =(
- EKSKLUSIWY NIE POWINNY ISTNIEC, NIECH KAZDY GRA GDZIE CHCE
- STARA NIE DALA MI KIESZONKOWEGO, DASZ LINKA DO VPN I KUPIE SOBIE GEJ PASA NA ARGENTYNIE?
- STRASZNIE WALI MI Z JAPY KISZONOM KAPUSTO POLACZANO Z CEBULA I SZCZYNAMI SPENCERA
- JA PIEPSZE, 4ZL ZA GEJ PASA I TYLE GIER!!1 A NA PS PLACOM PO 300 ZIKO ZA KOLEJNA GRE AAA KTORA ZDOBEDZIE WSZYSTKIE NAGRODY GOTY
- HAHAHAH! WSTAWILEM NIESMIESZNEGO MEMA NA TAGACH I SIE SONIARZE ZESRALI XDDDDD
- JA TAM URZYWAM BATERYJEK Z BIEDRONKI ZAMIAST SIEDZIEC NA KABLU CO 2H JAK SONIARZE, A POTEM DO SMIECI HEHEHE MAM W DUPIE SRODOWISKO
- TY TEZ CI PADA ROZLONCZA?"

:rofl:

Opublikowano

Wykop :reggie:

Widzę, że mamy kolejnego stulejarza u klapów.

Opublikowano

Ale z humorek na tym wykopie :rofl:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

haha zobaczymy jak będziesz śpiewał w 2024 jak już te gry zaczną wychodzić, klapie

:trophy_gold:

Opublikowano
Godzinę temu, sajmon34 napisał:

Z wykopu:

- STARA NIE DALA MI KIESZONKOWEGO, DASZ LINKA DO VPN I KUPIE SOBIE GEJ PASA NA ARGENTYNIE?
- STRASZNIE WALI MI Z JAPY KISZONOM KAPUSTO POLACZANO Z CEBULA I SZCZYNAMI SPENCERA
- JA PIEPSZE, 4ZL ZA GEJ PASA I TYLE GIER!!1 A NA PS PLACOM PO 300 ZIKO ZA KOLEJNA GRE AAA KTORA ZDOBEDZIE WSZYSTKIE NAGRODY GOTY
- JA TAM URZYWAM BATERYJEK Z BIEDRONKI ZAMIAST SIEDZIEC NA KABLU CO 2H JAK SONIARZE, A POTEM DO SMIECI HEHEHE MAM W DUPIE SRODOWISKO

usuń konto

Opublikowano

bb3fpVb.png

jeszcze zatęsknicie za samymi cewkami :kaz:

Opublikowano

Ale nie będzie slychac cewek, problem rozwiązany, klap szczesliwy.

Opublikowano
W dniu 27.02.2021 o 14:44, Pupcio napisał:

O cholerka, Kena nie będzie po polsku! No to sobie pograliście klapy yebane  :(

Rozważają jeszcze czy będzie czy nie. Powstrzymaj swoje rumaki kolego pupciu.

Opublikowano
7 godzin temu, krzysiekp392 napisał:

bb3fpVb.png

jeszcze zatęsknicie za samymi cewkami :kaz:

Czyli u  sony wszystko w normie xD człowiek widział teardown-y i niby widział ten syf ale jednak sie łudził że może tym razem im się udało  ;p

Opublikowano
6 godzin temu, aph napisał:

Powstrzymaj swoje rumaki kolego pupciu.

Ale Ci pocisnął @Pupcio, chyba nie zostawisz tak tej zniewagi? :obama:

Opublikowano

O podobno w Microsofcie znowu zapomnieli zabrać gier na zbliżający się pokaz :rofl: Ile kurwa będą jeszcze jechać na " mamy najpotężniejszą konsolę w historii do grania w Viva Piniatę"?

Opublikowano
W dniu 27.02.2021 o 08:53, Ins napisał:

Spokojnie 2 lub 3 lata inaczej będziesz śpiewać. Ciesz się z obecnego stanu rzeczy póki możesz  :)

Opublikowano

Ku,rwa, ludzie, coście tacy niecierpliwi?! Zbierają te ekipy od 2017, dajcie im się rozkręcić.

Z resztą polecam nie mieć oczekiwań: jeśli spodziewaliście się jednej gry na ten rok, a dostaniecie 2-3 to:

- jest dwu- albo i trzykrotnie więcej niż zapowiadano

- to wzrost o 200-300% od planowej ilości (ktoś jeszcze może pochwalić się takimi liczbami?)

- jest jeszcze ten dreszczyk emocji czy dostarczą czy nie, aż chce się oglądać te imprezy, a nie u Sony prawie eks co miesiąc, gameplaye i jasne plany. NUUUUDAAAAA

Także Anaconda was zayebie, jeszcze zobaczycie!

Opublikowano
11 godzin temu, sajmon34 napisał:

Z wykopu:

Złoto i bomby prawdy :D

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

dajcie im się rozkręcić.

Szkoda że to co napisałeś spokojnie mogło by być sloganem reklamowym Xboxa. To już 4 generacja xboxa - ile trzeba czekać aż "się rozkręcą"?

Opublikowano

Nie no, nie przesadzajmy też w drugą stronę - zaorali w siódmej generacji, pierwsza połowa poprzedniej też była pełna gier na wyłączność, kilku nowych marek. Tylko gdzieś od 2015/2016 przestali się starać i od 5 lat słyszę odgrażanie się jak to oni nie zaorają i się zbroją, a największe wydażenie jakie mogę w ostatnich latach powiązać z MS-em to dodanie jakiś dobrych gier do passa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.