Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dobry rok dla Xboxa zacznie od 2022, później będzie tylko lepiej, ten rok jest na odrabianie zaległości i multiplatformy i musicie się tym pogodzić, bez znaczenia w jakim obozie jesteście, ja to pewnie z nowych gier w tym roku to tylko Battlefielda kupię jesli będzie tym czym go zapowiadają, resztę spędzę w backlogu i będę latał na wirtualne wakacje Boeingami w połowie roku.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

TO TA GENERACJA, TERAZ JUZ MUSI SIE UDAC XDDDDDDDDDDDDDDD Ja pierdole to przeciez u zielonych tam zaraz nikt nie zostanie xD Bzduras, Wezyr juz sie rozgladaja gdzie szalupy zeby sie szybko zawinac z tonacej Xkurwy bez gier, bluber juz kupil ps5 szybciej niz niektore klapy, mysza to klap, chwilowo w czapce z logiem xboxa, branzowy dziennikarz soul juz narzeka na smiecia bez gier a z racji wykonywanego zawodu tylko czekac az kupi pleja. Na pokladzie zostali:

-mazzeo, stary bot ktory jednak skompromitowal sie pytaniami czy jest szansa kupic uncharted 4 przed premiera wiec juz zaden autorytet z niego
-dee ale to fan gry crapfest

-asax ale to pracownik ms, wszyscy pamietamy jak szerokim echem odbily sie jego insajderskie niusy w statusach

-daddy ale to pojeb i nikt nie wie czy faktycznie istnieje

Reszta to jakies smarki juz nawet nie pamietam. Zieloni sie ponapinali przez cale 3 miesiace ale zeby pograc w gry to musza kupic konsole do gier a nie smiecia do indykow i netflixa. Zrozumieli to pozno ale maja jeszcze czas zeby nie zmarnowac kolejnej generacji, gowna i wstydu z siebie nie zmyja ale jakies ochlapy dla was sie znajda chlopaki, cos tam wam ze stolu zrzucimy :) 

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Dobry rok dla Xboxa zacznie od 2022, później będzie tylko lepiej, ten rok jest na odrabianie zaległości

HnajnjwbsnahahahahahhahaahahahhHhauaibafatJahaytauanahahahamkaahahAHAHAHAHAHAHAHAHhhhahahahahhahahhahaqlqkajwhywhqhanahagamqjwhsyagahhanwhsgagah

Kirwwa gdybyscie wy boty nie istnieli to was by trzeba bylo wymyslic. Pomiedzialek rano i humor gituwa jak sie czlowiek naczyta tego smutnego pierdolenia jednoczesnie zastanawiajac sie jak ulozyc sobie zycie na ten rok zeby ograc chociaz polowe tego co sony wypuszcza na ps5

Opublikowano

Osobiście odbieram wrażenie jakby MS już w dupie miał totalnie gry - to jedynie środek do popularyzacji XGP. Celem samym w sobie jest rozwój technologii takich jak DirectML, Azure i FPS boost który potem sprzeda temu komu będzie bardziej się opłacało. Robienie gier wymaga chęci żeby ludzie na nie czekali, ale MS woli rozwijać technologię.

Szkoda tylko, że jak na rynku z twórców HW zostanie już tylko Sony i Nintendo to dymania na dwa baty nie będzie już końca. :(

Opublikowano

Co tu się właściwie od(pipi)ało? Czy możemy wrócić do starego porządku?

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

plotek pół miliarda dolarów

Jedna z najwiekszych bzdur. Chyba, że mają na myśli całą serie halo.

Opublikowano
4 minuty temu, PanKamil napisał:

Jedna z najwiekszych bzdur. Chyba, że mają na myśli całą serie halo.

Patrząc na ten "sławny" pokaz też jestem w stanie w to uwierzyć. Mimo wszystko budżet Halo 2 to łącznie z marketingiem 224mln, sama produkcja Halo 4 wyniosła 80-100mln dolarów, więc tytuł-platforma jakim ma być Halo Infinite, wraz ze zbudowanym od podstaw silnikiem mogą faktycznie się do tej sumy zbliżać.

Opublikowano
37 minut temu, WisnieR napisał:

Co tu się właściwie od(pipi)ało? Czy możemy wrócić do starego porządku?

W przeciwieństwie do sekciarzy boty nie boją się wyrazić niezadowolenia z czegoś zamast przyjmować na klatę i chwalić na forum że dobrze jest mordo (jak po tym state of plej), po czym po zamknięciu przeglądarki płakać w poduszkę.

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Patrząc na ten "sławny" pokaz też jestem w stanie w to uwierzyć. Mimo wszystko budżet Halo 2 to łącznie z marketingiem 224mln, sama produkcja Halo 4 wyniosła 80-100mln dolarów, więc tytuł-platforma jakim ma być Halo Infinite, wraz ze zbudowanym od podstaw silnikiem mogą faktycznie się do tej sumy zbliżać.

Halo 2 to 120 mln w 2004 roku. Dopiero po przeliczeniu $ w 2004 a $ w 2019 wyszłoby 220 mln ale takie przeliczanie nie ma raczej sensu.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Kamil dobrze pisze, ten 500 mln budżet Halo Infinite to plotka i bzdura

Opublikowano
18 minut temu, ASX napisał:

Kamil dobrze pisze, ten 500 mln budżet Halo Infinite to plotka i bzdura

Pewnie więcej poszło :yao:

Opublikowano
1 godzinę temu, schabek napisał:

HnajnjwbsnahahahahahhahaahahahhHhauaibafatJahaytauanahahahamkaahahAHAHAHAHAHAHAHAHhhhahahahahhahahhahaqlqkajwhywhqhanahagamqjwhsyagahhanwhsgagah

Kirwwa gdybyscie wy boty nie istnieli to was by trzeba bylo wymyslic. Pomiedzialek rano i humor gituwa jak sie czlowiek naczyta tego smutnego pierdolenia jednoczesnie zastanawiajac sie jak ulozyc sobie zycie na ten rok zeby ograc chociaz polowe tego co sony wypuszcza na ps5

napisal to gość co kupił Dirta 5 na PS5 xD

Hipokryzja to wasze drugie imię.

Opublikowano

Klapy niezła desperacja. Poziom upokorzeń i kopniaków otrzymywanych przez Sony i życie przekroczył poziom krytyczny, więc co im pozostało? Ucieczka w świat marzeń, fantazji i bajek. Świat w którym mają jakieś dobre eksy na PayStation 5. Świat, w którym community Sonki nie jest zbieraniną chorych psychicznie mitomanów. Świat w którym mopsunio nie jest ambasadorem marki Caritas, schabka zwolnili z psychiatryka, a apostołowie Mendrek i Yeti mają swoje konsole PS5. 

Tfu, wstyd się przyznawać do takich ludzi, nic dziwnego że większość forumowiczów nawet nie przyznaje się do posiadania PS5, żeby ich z tymi poyebami nie łączyć :shieeet:

Opublikowano

Żeby kupić Ps5 to musi być albo kasa z komunii, albo od mamy albo brak poszanowania swojej pracy, innego wytłumaczenia nie widze.

Opublikowano

Schabek musi mieć bardzo mało wolnego czasu skoro Kena, Returnal i Ratchet wymagają ułożenia planu, ale znów patrząc na to, że koleś przechodzi kolekcje Uncharted znów i spędza w CW 24/7 to obstawiam, że po prostu się odkleił. 

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Żeby kupić Ps5 to musi być albo kasa z komunii, albo od mamy albo brak poszanowania swojej pracy, innego wytłumaczenia nie widze.

Znam gościa który kupił ps5 digital i jego jedyna gra to nba2k21  :obama: 

Są zdrowe wariaty na tym swiecie 

Opublikowano

Gość mówi ze nie wie jak ułożyć czas by ogrywać wszystkie exy na PS5 a gra w kolekcje Uncharted?

Dobry poyeb :yao:

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Znam gościa który kupił ps5 digital i jego jedyna gra to nba2k21  :obama: 

Są zdrowe wariaty na tym swiecie 

Co sonka to sonka

Opublikowano

Ja szanuję klapersów, że mimo ogrywania tych wszystkich eksów na Sonkę, znajdują jeszcze czas, by wpaść na forumek i swoimi wysrywami dostarczyc porcji zdrowej beki zielonym koneserom gejmingu

Opublikowano

Ja wrócę ze swoim ulubionym pytaniem, w co nowego będziecie boty grać w tym roku ? :)

Opublikowano

Też nie wiem kiedy oni znajdują czas na coś poza graniem na sonce, tam jest tyle gier  :(

Opublikowano

Masakra, dobrze, że się zdecydowałem na XSX przynajmniej mam czas na pracę, dziewczynę i "kanarka" zamiast siedzieć 24/h przy konsoli i ogrywać nowe sztosy. Najważniejszy jest dobry balans w żyćku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.